GET THE

LATEST NEWS

  & EXCLUSIVES

Sign up today and be the first to find out the latest news and offers from ghd.

By providing your email address you agree to our Privacy Policy.

   THANK YOU

 FOR SIGNING

UP TO

     HEAR MORE

We'll be in touch soon.

Villkor


Last Updated: April 2012

Introduction

This website at www.ghdhair.com/se, including any discussion forums contained on the website (“Site”) is operated by ghd Sverige AB, a company incorporated in Sweden (registered number 556737-1587), with its registered address at Johannesgränd 1, 111 30, Stockholm, Sweden, (collectively, “ghd” or “we/us/our”).  ghd may be contacted at the above address.

We appreciate your interest in the products and services on the Site and your visit to the Site.

Agreement

Using the Site

If you have any queries regarding the Site of any of the information or materials contained on or in it, please contact us by email at ghd-online@ghdhair.com or by telephone on +46 (0)8 781 00 10.  

The use of this Site is subject to these Terms of Use which set out the basic rules that govern your use of the Site.  Please read the Terms of Use carefully, as your use of the Site constitutes your agreement to be bound by the Terms of Use.  If you do not agree to the Terms of Use, please do not use the Site.

Terms of Use

1.               Modification

We may change, edit, delete or revise the content of this Site from time to time, including these Terms of Use.  Please check this page for changes which have been made to the Terms of Use.  Your use of this Site after a change has been posted constitutes your acceptance of the amended Terms of Use.

2.               Terms of Sale, Registration, Accounts and Passwords

2.1  These Terms of Use do not apply to the sale of goods via the Site.  Such sales are subject to our Terms of Sale.

2.2  Accessing certain services on the Site may require registration and the creation of an account.  Please ensure that the details you provide upon registration or at any time are complete and accurate, and inform us immediately of any changes to the details you provided when registering. You will not be able to create an account unless you are at least 16 years of age.

2.3  When you register for an account on the Site, you will be asked to create a password.  You agree to be responsible for maintaining the confidentiality of your account details and password, and for restricting access to your computer to prevent unauthorised access to your account.  You agree to promptly notify us if you have reason to believe that your account details or password have been lost, or if they are likely to be used in an unauthorised manner.  Please click here if you need to reset your password at any time. You are responsible for all activities that occur under your account or password, and we will not be liable, directly or indirectly, for any loss or damage of any kind incurred as a result of, or in connection with, your failure to comply with this section of the Terms of Use.

2.4  We reserve the right to suspend or terminate your use of the Site at any time, for any reason, without prior notification.

3.               Intellectual Property

3.1  We are the owner or the licensee of all copyright, design rights, database rights, trademarks and other intellectual property rights in this Site, and in the material published on it.  Your use of the Site grants no rights to you in relation to our intellectual property rights or the intellectual property rights of third parties.  All such rights not expressly granted are reserved.

3.2  You may access this Site only to participate in the Site or make Contributions (as defined below) or to place an order for Products. Any other use is prohibited unless agreed to by us in writing. You agree not to change or delete any ownership notices from materials downloaded or printed from the Site.

3.3  You may not modify, copy, translate, broadcast, perform, display, distribute, frame, reproduce, republish, display, post, transmit or sell any content or intellectual property appearing on this Site.

3.4  If you print off, copy or download any part of this Site in breach of these terms of use, your right to use this Site will cease immediately and you must, at our option, return or destroy any copies of the materials you have made.

4.               Links to third party websites and restrictions

4.1  The use of third party websites is entirely at your own risk.  Links contained in the Site will lead to other websites not under our control, and we accept no liability for the content of any linked site or any link contained in a linked site.  Links provided on the Site are provided to you only as a convenience and the inclusion of any link does not imply reliability and endorsement by us of the content of any third party’s website.

4.2  These Terms of Use do not apply to any third party website linked to the Site.  You should read the terms and conditions of those websites before using them and direct any questions or comments about the linked website’s contents to the relevant website provider.

4.3  You are not entitled (nor will you assist others) to set up links from your own websites to the Site (whether by hypertext linking, deep-linking, framing, toggling or otherwise) without our prior written consent, which we may grant or withhold at our absolute discretion.

4.4  You agree that when accessing the Site you shall not price scrape or harvest pricing either manually or by use of a web spider, web robot or any other web crawling or other technology.

5.               User Review and Contributions

5.1  Users of the Site may submit product reviews, profiles, images, portfolios, videos, instructions, comments, questions, feedback, ideas, suggestions or other information or materials via the Site or otherwise (collectively “Contributions”), so long as such Contributions comply with our contribution standards, set out below in clause 5.2 (“Contribution Standards”).

5.2  Contribution Standards

5.2.1  These standards apply to any and all material which you contribute to this Site, and to any interactive services associated with it including our Salon & Stylist Feed.  You must comply with the spirit of the following standards as well as the letter.  The standards apply to each part of any contribution as well as to its whole.

5.2.2  Contributions must:

5.2.2.1  be accurate (where they state facts);

5.2.2.2  be genuinely held (where they state opinions); and

5.2.2.3  comply with applicable law in Sweden.

5.2.3  Contributions must not:

5.2.3.1  contain any material which is defamatory of any person, obscene, offensive, hateful or inflammatory;

5.2.3.2  promote sexually explicit material;

5.2.3.3  promote discrimination based on race, sex, religion, nationality, disability, sexual orientation or age;

5.2.3.4  advocate, promote or assist any illegal act, including, but not limited to, violence or computer misuse or the infringement of the intellectual property rights of any other person;

5.2.3.5  be made in breach of any legal duty owed to a third party, such as a contractual duty or a duty of confidence;

5.2.3.6  be threatening, abuse or invade another’s privacy, or cause annoyance, inconvenience or needless anxiety or be likely to harass, upset, embarrass, alarm or annoy any other person;

5.2.3.7  be likely to deceive any person or be used to impersonate any person, or to misrepresent your identity or affiliation with any person; or

5.2.3.8  give the impression that they emanate from us, if this is not the case.

5.3    Failure to comply with the Contribution Standards constitutes a material breach of the Terms of Use upon which you are permitted to use this Site.  We will determine, in our discretion, whether there has been a breach of the Contribution Standards through your use of this Site.  If a breach of the Contribution Standards has occurred, we may take such action as we deem appropriate, including taking all or any of the following actions:

5.3.1  immediate, temporary or permanent withdrawal of your right to use this Site;

5.3.2  immediate, temporary or permanent removal of any posting or material uploaded by you to this Site;

5.3.3  issue of a warning to you;

5.3.4  further legal action against you; and

5.3.5  diisclosure of such information to law enforcement authorities as we reasonably feel is necessary.

5.4  Any Contributions shall be and remain our property, and by making a Contribution to the Site you agree to assign to us all worldwide rights, title and interest in all intellectual property in your Contributions.  Thus, we will own exclusively all such rights, title and interests in any Contributions, and shall not be limited in any way in its use, commercial or otherwise, of any Contributions.  We are and shall be under no obligation to maintain any Contributions in confidence, to pay any compensation or royalty for any Contributions, or to respond to any Contributions.

6.               Disclaimer of liability

6.1  Whilst we have taken all reasonable steps to ensure the accuracy and completeness of the information on this Site, it is provided on an “as is” basis and we give no warranty and make no representation regarding the accuracy or completeness of the content of this Site.  Further, no warranty is given that the Site shall be available on an uninterrupted basis, and no liability can be accepted in respect of losses or damages arising out of such unavailability.

6.2  Access to and use of this Site is at the user’s own risk and we do not warrant that the use of this Site or any material downloaded from it will not cause damage to any property, including but not limited to loss of data or computer virus infection.  We accept no liability for viruses or other computer contaminants.  You are recommended to take all appropriate safeguards (such as installing appropriate anti-virus software) and firewalls before downloading information or images from the Site.

6.3  Subject to clause 6.4 below, we shall not be liable to you for any of the following (whether or not we were advised of, or knew of, the possibility of such losses) whether arising from any claim arising out of or in connection with the use of the Site, including without limitation, under any tort, including negligence, for breach of contract, for misrepresentation (other than fraudulent misrepresentation), intellectual property infringement or under any statute or otherwise:

6.3.1  any indirect, special or consequential losses;

6.3.2  any losses or damages arising out of changes made to the content of this Site by unauthorised third parties;

6.3.3  any loss of business, data, profits, revenue, goodwill, use or anticipated savings;

6.3.4  loss or damage to your, or any third party’s, data or records;

6.3.5  any actions taken in response to breaches of the Contribution Standards set out in clause 5.3 above; or

6.3.6  any delay in, or failure of, performance of our obligations under these Terms of Use arising from any cause beyond our reasonable control including any of the following: act of God, governmental act, war, fire, flood, explosion or civil commotion, failure in information technology or telecommunications services, failure of a third party (including failure to supply data) and industrial action.

6.4 Except as expressly provided in these Terms of Use, we exclude all representations, conditions and warranties whether express or implied (by statute or otherwise) to the fullest extent permitted by law.

7.               Miscellaneous

7.1  These Terms of Use are governed by the laws of Sweden and only the courts of Sweden will have exclusive jurisdiction with respect to any dispute arising under or in relation to them.

7.2  If any provision of these Terms of Use is found to be invalid or unenforceable by a court, it will be severed from the rest of these Terms of Use which shall remain unaffected.

7.3  No delay or failure by us to exercise any powers, rights or remedies under these Terms of Use will operate as a waiver of them, nor will any single or partial exercise of any such powers, rights or remedies preclude any other or further exercise of them.

7.4  Please read the terms of the Privacy Policy which contains important information about the use of the personal information you provide when using this Site.

Competitions or other promotional features which may be made available through this Site from time to time may also have specific terms and conditions.  You will need to read and accept these before making a submission.

Försäljningsvillkor

1. DEFINITIONER

1.1 När följande ord som börjar med stor bokstav används i Dessa Villkor har de följande betydelse:

 (a) Händelse Utom Vår Kontroll: definieras i klausul 10.2;

 (b) Beställning: din beställning av Produkter via webbsidan;

 (c) Produkter: varorna och/eller presentkorten som Vi säljer till dig;

 (d) Dessa Villkor: de villkor som framgår av detta dokument; och

 (e) Vi/Vår/Oss: GHD Sverige AB, Johannesgränd 1, 111 30 Stockholm.

1.2 När Vi använder orden ”skrift” eller ”skriftligt” i Dessa Villkor inkluderar det även e-post om Vi inte anger något annat.

2. VÅRT AVTAL MED DIG

2.1 Vi tillhandahåller Produkter till dig på följande villkor.

2.2 Vänligen försäkra dig om att du läst Dessa Villkor noggrant och kontrollera att din Beställning är fullständig och korrekt innan du lägger din Beställning.

2.3 Dessa Villkor och Beställningen utgör hela avtalet mellan dig och Oss.

2.4 När du lägger din Beställning hos Oss innebär det inte att vi har accepterat din Beställning. Vår accept av din Beställning sker på sätt som beskrivs i klausul 2.5. Om Vi inte kan tillhandahålla dig Produkterna kommer Vi att informera dig och Vi kommer inte att behandla din Beställning.

2.5 Dessa Villkor blir bindande mellan dig och Oss när Vi utfärdar en skriftlig accept av din Beställning, vid denna tidpunkt uppstår ett avtal mellan dig och Oss.

2.6 Vi kommer att tilldela ett ordernummer till din Beställning som du kommer att informeras om när vi bekräftar din Beställning. Vänligen uppge ordernummer i all korrespondens med Oss som har att göra med din Beställning.

3. FÖRÄNDRINGAR I BESTÄLLNING ELLER VILLKOR

3.1 Vi kan komma att revidera Dessa Villkor och du bör därför granska Dessa Villkor innan du gör en framtida Beställning.

3.2 Om du önskar ångra din Beställning innan den har verkställts finner du mer information om ångerrätten under klausul 12.

4. LEVERANS AV PRODUKTER

4.1 Vänligen notera att leveranstid och leveranskostnader kommer att variera beroende på Produktens tillgänglighet (även inkluderat förbeställningar) och din adress. För mer information se ”Betalning och Leverens” på webbsidan.

4.2 Leverans av din Beställning är fullgjord när Vi levererat Produkterna till den adress du uppgett.

4.3 Om Vi på grund av operationella skäl eller slutförsäljning inte kan leverera hela din Beställning vid ett tillfälle kommer Vi, förutom när Beställningen innehåller en förhandsbeställning, delleverera. Vi kommer inte att debitera dig någon extra leveranskostnad i dessa fall. Om du däremot ber Oss att delleverera kan vi komma att debitera dig tillkommande leveranskostnader. Varje delleverans utgör ett separat avtal som lyder under Dessa Villkor. Om Vi är försenade med en delleverans eller om en delleverans är felaktig innebär det inte att du har rätt att avbeställa övriga delleveranser.

4.4 Faran för Produkterna övergår till dig när leverans skett.

4.5 Äganderätten till Produkterna övergår till dig när Vi fått full betalning.

4.6 Vid leverans av din Beställning vänligen kontrollera Produkterna mot leveransavin, eller om det gäller presentkort, medföljande e-post. Om det föreligger någon avvikelse eller om någon Produkt är skadad vänligen kontakta oss inom 7 dagar från mottagandet.

4.7 Vänligen kontakta Oss om du inte mottagit din Beställning inom 7 dagar efter att du fått orderbekräftelsen.

5. OM PRODUKTER ÄR FELAKTIGA

Du har i egenskap av konsument rättigheter om Produkten skulle vara felaktig eller annars avvika från dess beskrivning. Du kan få rättslig rådgivning från konsumentvägledaren i din kommun. Innehållet i Dessa Villkor påverkar inte denna rättighet.

6. VÅR GARANTI

6.1 Från leverans och under den period som anges nedan garanterar Vi att Produkterna är fria från fel. Vår garanti gäller inte i de fall som anges i klausul 6.2.

Produkt

Garantitid

Plattång

2 år

Locktång

2 år

Hårtork

1 år

Borstar

6 månader

Hårvårds- och styling produkter

6 månader

6.2 Denna garanti gäller inte fel i Produkterna som härrör från:

(a) normalt slitage och användning;

(b) uppsåtliga skador, onormal förvaring eller användningsområden, olyckshändelser, oaktsamhet av dig eller tredje man;

(c) användning i strid med instruktionsmanualen; och

(d) förändringar eller reparation av Produkten som utförts av dig eller tredje man.

6.3 Denna garanti gäller som ett komplement till de juridiska rättigheter du har om Produkten är felaktig eller avviker från vad som beskrivits.

7. PRESENTKORT

7.1 Presentkort kan bara användas som betalning för varor på denna webbsida och de får inte bytas till kontanter eller användas för att köpa ytterligare presentkort.

7.2 När du använt ett presentkort för att betala en vara kommer du inte att erhålla någon växel men kvarvarande värde på presentkortet kan användas vid framtida köp.

7.3 Presentkortet gäller i 12 månader räknat från inköpsdagen. När presentkortet går ut går kvarvarande balans förlorad.

7.4 Presentkort får endast användas för att köpa Produkter från samma lands webbsida som presentkortet köpts från. Exempelvis får ett presentkort som köpts via den svenska delen av webbsidan endast användas för att köpa varor från den svenska delen av webbsidan.

7.5 Förvara och skydda ditt presentkort som om det vore kontanter. Vi ansvarar inte för förlorade, stulna eller skadade presentkort

7.6 Om en vara som köpts med presentkort byts ut eller återbetalas kommer Vår eventuella skuld till dig att regleras genom att presentkortet fylls på.

8. PRIS OCH BETALNING

8.1 Priset för Produkterna är det pris som gäller vid den tidpunkt som Vi bekräftar din Beställning. Våra priser kan förändras från tid till annan men prisförändringar påverkar inte Beställning som vi har bekräftat.

8.2 Alla priser anges inklusive mervärdesskatt.

8.3 Beroende på vilken leveransmetod du valt kan priset för Produkterna anges exklusive leveranskostnad, vilken i så fall tillkommer. För mer information se ”Betalning & Leverans” på webbsidan.

8.4 Betalning av Produkterna måste ske genom användning av betalkort, eller om du använder Paypal någon av de metoder som Paypal accepterar. Vi tar betalt av dig när Vi skickar Produkterna.

9. VÅRT ANSVAR MOT DIG

9.1 Om Vi inte uppfyller våra skyldigheter som följer av Dessa Villkor ansvarar vi för förlust eller skada som är ett förutsebart resultat av Vårt brott mot Dessa Villkor eller Vår oaktsamhet. Vårt ansvar är i varje enskilt fall begränsat till värdet av din Beställning. Vi ansvarar inte för oförutsebara förluster eller skador. Förlust eller skada är förutsebara om dessa var en uppenbar konsekvens av Vårt avtalsbrott eller om detta kunde förutses av dig och Oss när vi ingick avtalet. 

9.2 Vi friskriver Oss inte eller begränsar Vårt ansvar för:

 (a) dödsfall eller personskador som orsakats av Vår vårdslöshet eller Våra anställda, agenter eller underleverantörers vårdslöshet; och

 (b) bedrägerier eller vilseledanden.

10. HÄNDELSER UTOM VÅR KONTROLL

10.1 Vi ansvarar inte för underlåtenhet eller försening av fullgörandet av Våra skyldigheter enligt Dessa Villkor, om förseningen eller underlåtenheten orsakas av en händelse utom vår kontroll.

10.2 En Händelse Utom Vår Kontroll betyder alla handlingar och händelser som ligger utanför vår kontroll så som strejk, lockout eller annan stridsåtgärd från tredje part, civila oroligheter, upplopp, invasion, terroristattack eller hot om terroristattack, krig (oavsett om det deklarerats eller inte) eller hot om eller förberedelse för krig, brand, explosion, storm, översvämning, jordbävning, landsänkning, epidemi eller annan naturkatastrof, eller fel på offentliga eller privata telenät.

10.3 Om en Händelse Utom Vår Kontroll inträffar som påverkar Vårt fullgörande av de skyldigheter som följer av Dessa Villkor kommer vi att:

(a) så snart som skäligen möjligt underrätta dig och

(b) Våra skyldigheter enligt Dessa Villkor kommer att avbrytas och tiden för Våra prestationer kommer att förlängas under den tid som Händelserna Utom Vår Kontroll pågår. Om Händelserna Utom Vår Kontroll påverkar leveranstiden kommer Vi att bestämma ett nytt leverensdatum med dig efter att Händelserna Utanför Vår Kontroll har upphört.

11. ERBJUDANDEN

11.1 Inga erbjudanden, rabatter eller rabattkoder som inlöses via webbsidan får användas tillsammans med annat erbjudande.

11.2 Endast en rabattkod får användas per Beställning.

11.3 En rabattkod kan inte användas efter att Beställning gjorts.

12. DIN ÅNGERRÄTT

Du har rätt att ångra ditt köp från och med Beställning till 14 dagar efter att du mottog Beställningen. Om du vill ångra ditt köp måste du underrätta Oss om det antingen via telefon, brev, fax eller e-post och därefter returnera Produkterna till Oss. Vi kommer att återbetala det du betalat för Produkterna senast 14 dagar efter att vi fått tillbaka Produkterna eller (om denna tidpunkt ligger före i tiden) inom 14 dagar från det datum du presenterat bevis för återsändande till Oss.

13. VÅR ÅNGERRÄTT

Det kan förekomma att Vi måste avbryta en Beställning, på grund av en Händelse Utom Vår Kontroll eller slutförsäljning, före Produkterna levererats. När detta sker kommer vi kontakta dig och erbjuda dig pengarna tillbaka eller en alternativ produkt.

14. INFORMATION OM OSS OCH KONTAKTUPPGIFTER

14.1 Vårt svenska bolag heter GHD Sverige AB och har organisationsnummer 556737-1587. Vår adress är Johannesgränd 1, 111 30 Stockholm. Vårt VAT-nummer är SE556737158701.

14.2 Om du har några frågor eller klagomål vänligen kontakta Oss. Du kan kontakta Oss genom att ringa Vår kundtjänst på +46 8 7810010 eller genom att skicka e-post med hjälp av Vårt kontaktformulär som du finner på webbsidan.

14.3 Om du vill kontakta Oss skriftligt eller om någon av klausulerna i Dessa Villkor anger att du ska underrätta Oss skriftligt så kan du antingen skicka brev till den adress som framgår i klausul 14.1 eller via e-post. Om Vi måste kontakta dig eller underrätta dig skriftligt kommer Vi att göra det via e-post eller genom att skicka brev till den adress du uppgett i din Beställning.

15 HUR VI FÅR ANVÄNDA DINA PERSONUPPGIFTER

Vi kommer att använda de personuppgifter som du tillhandahåller Oss i överensstämmelse med Vår ”Cookies och sekretesspolicy” som du finner på webbsidan.

16. ANDRA VIKTIGA VILLKOR

16.1 Vi får överlåta våra rättigheter och skyldigheter som följer av Dessa Villkor till annan. Vi kommer att underrätta dig om detta sker.

16.2 Du får endast överlåta dina rättigheter och skyldigheter som följer av Dessa Villkor till en annan person om Vi skriftligen godkänner överlåtelsen.

16.3 Detta avtal gäller mellan dig och Oss. Ingen annan person har rätt att åberopa något av avtalsvillkoren.

16.4 Varje klausul i Dessa Villkor har verkan separat. Om en domstol eller annan relevant myndighet finner att någon av klausulerna är ogiltig påverkar det inte övriga klausulers giltighet. 

16.5 Även om Vi inte skulle insistera på att du ska uppfylla någon av de skyldigheter som följer av Dessa Villkor eller om Vi inte använder de rättigheter som följer av Dessa Villkor eller om vi dröjer med att använda våra rättigheter, så innebär det inte att Vi har eftergett Våra rättigheter enligt Dessa Villkor. Det innebär heller inte att du inte behöver uppfylla de skyldigheter som följer av Dessa Villkor. Om Vi efterger en rättighet mot dig gör Vi det skriftligt. Att Vi ger upp en rättighet innebär inte att Vi efterger framtida rättigheter mot dig.

16.6 Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk rätt. Tvister mellan dig och Oss ska avgöras av svensk domstol.

 

300115_1437

Jemella Limited (under firma ghd) – Integritets och Cookies Policy

Senast uppdaterad: maj 2016

Vi anser att våra användares integritet är mycket viktig och den information som du tillhandahåller oss kommer att behandlas i enlighet med denna Integritets och Cookies Policy.  Jemella Limited (under firma ghd) är registrerad som personuppgiftsansvarig hos Information Commissioner’s Office (Storbritanniens motsvarighet till svenska Datainspektionen) i enlighet med Storbritanniens Data Protection Act 1998, med registreringsnummer Z1663328.  Denna Integritets och Cookies Policy beskriver hur vi använder och skyddar dina personuppgifter som du tillhandahåller oss när du använder dig av ghdhair.com (”Hemsidan”).  Om du har några frågor angående denna policy eller om du inte samtycker till dess innehåll, vänligen kontakta oss via e-post på ghd-online@ghdhair.com eller på +46 8781 0010 innan du använder denna Hemsida.

Vi kan komma att ändra denna Integritets och Cookies Policy från tid till annan genom att uppdatera sidan. Du ska därför göra återbesök till denna sida från tid till annan och återigen gå igenom denna Integritets och Cookies Policy för att tillförsäkra dig att du inte har något att erinra vad gäller ändringar som gjorts. Denna Integritets och Cookies Policy gäller från och med maj 2016.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Generellt, och såvida du inte registrerar dig hos oss och skapar ett konto, kan du använda Hemsidan utan att tillhandahålla några personuppgifter. Vi kan dock komma att samla in viss (icke-personlig) information, såsom register over dina aktiviteter på Hemsidan, utan att du registrerar dig hos oss och tillhandahåller oss med några personuppgifter.

Om du registrerar dig hos oss kan vi komma att erbjuda extra service. När du registrerar dig ett konto hos oss kan vi komma att samla in och behandla följande uppgifter:

  • ditt namn och kontaktuppgifter (inklusive postadress, e-postadress och telefonnummer) och andra kontaktuppgifter som du tillhandahåller oss;
  • ekonomiska uppgifter inklusive kontokortuppgifter;
  • uppgifter som du tillhandahåller när du registrerar dig och skapar ett konto hos oss;
  • uppgifter som tillhandahålls av salonger när du köper en ghd produkt från den salongen;
  • uppgifter som du tillhandahåller oss om du rapporterar ett problem med Hemsidan;
  • register över eventuella produktorder och/eller service som du placerar genom Hemsidan;
  • register över eventuell korrespondens när du kontaktar oss;
  • register över eventuella ghd tävlingar eller kampanjer som du deltar i; och
  • uppgifter om dina besök på Hemsidan, inklusive, men inte begränsat till trafikuppgifter, information om lokalisering och kommunikationsuppgifter och de hjälpmedel som du använder.

 

Vad gör vi med de personuppgifter som vi samlar in?

Vi använder oss av personuppgifter för att ge dig en bättre service, och speciellt med anledning av följande:

  • för att underlätta användandet av de produkter och den service som vi tillhandahåller dig;
  • för att behandla och ta emot betalningar från dig när du köper produkter från Hemsidan;
  • för att förbättra våra produkter och service;
  • för att förbättra och personifiera din upplevelse när du besöker Hemsidan;
  • för att göra reklam för visa produkter vilka vi tror att du kan vara intresserad av när du besöker Hemsidan, eller andra externa hemsidor;
  • för att kommunicera med dig via e-post, telefon eller post om du har beställt eller köpt produkter från oss, antingen med anledning av beställningen eller köpet eller andra frågor som relaterar till transaktioner mellan oss eller din kundrelation eller ditt konto (om du har något sådant) hos oss;
  • för att kontakta dig med anledning av en speciell förfrågan som du har gjort;
  • statistiska analyser;
  • för att kontakta dig per e-post, telefon eller post för direktreklam, marknadsundersökningar, möjligheter till feedback och för att kunna ge information om våra produkter, service, kampanjer och tillställningar eller förfrågningar från tid till annan.

 

Vem delar vi dessa uppgifter med?

Dina personuppgifter kommer att användas av relevant personal hos ghd för ovan angivna syften och av de som assisterar dem i deras roller. Personuppgifterna kommer också att göras tillgänglig för våra godkända serviceleverantörer som arbetar med oss och som tillhandahåller viss service på uppdrag av oss, till exempel de som tillhandahåller IT support och underhåll, som tillhandahålla kundsupport, som tillhandahåller värd service, som tillhandahåller marknadsföringsservice och som tillhandahåller online betalningsservice. Dessa serviceleverantörer kan komma att ha tillgång till personuppgifter för att kunna utföra sina funktioner på uppdrag av oss. De har inte tillåtelse att dela med sig av eller använda sådana uppgifter för andra syften. ghd kan också komma att dela med sig av en begränsad del av personuppgifter till andra bolag inom ghd koncernen, till exempel i den omfattning det behövs för en ordentlig lednings- och moderbolagsanalys och för beslutsfattande.

ghd kan också komma att röja dina personuppgifter:

  • som svar på ett domstolsbeslut eller efter en förfrågan om samarbete från polis eller annan myndighet, för att fastställa eller utöva sin legala rätt, för att försvara sig mot rättsliga krav, eller som på annat sätt krävs eller är tillåtet under tillämpliga lagar och/eller regelverk.;
  • när ghd anser att ett röjande är lämpligt i samband med arbete för att undersöka, förhindra eller för att ingripa mot olagliga aktiviteter, misstankar om bedrägeri eller annan misskötsel;
  • för att skydda och försvara ghd:s rättigheter, egendom eller säkerhet, ghd:s kunder, personal, leverantörer eller andra, för att efterfölja tillämplig lag eller för att samarbeta med polisen, eller för att driva igenom sina villkor eller andra avtal; och
  • till presumtiva eller faktiska köpare i den händelse ghd säljer någon del av sin verksamhet eller sina tillgångar.

Vi kommer inte att, i andra fall än vad som anges ovan, överföra, röja, sälja, distribuera eller hyra ut dina personuppgifter till tredje man såvida vi inte har samtycke från dig att göra så eller för att vi på annat sätt är skyldiga enligt lag att göra så.

 

Direkt marknadsföring och dina preferenser

ghd och andra medlemmar i Jemellakoncernen kan komma att vilja tillhandahålla dig med information om nya produkter, kampanjer, speciella erbjudanden och annat vilket kan vara utav intresse för dig samt bjuda in dig att delta i marknadsundersökningar. Denna kommunikation kan komma att ske via post, telefon, e-post eller SMS.

ghd kommer att tillförsäkra sig att eventuell direkt marknadsföring eller marknadsundersökningar som du får, eller som du genom elektroniska medel kontaktas med anledning av, på ett enkelt sätt ger dig möjlighet att tacka nej till ytterligare reklam. I e-postmeddelanden kan du till exempel komma att få en avanmälningslänk, eller en e-postadress som du kan skicka en opt-out begäran till.  ghd och medlemmar i Jemellakoncernen kommer att stoppa reklam som du motsätter dig till eller då du tar tillbaka ett samtycke inom skälig tid för att ge oss tillräcklig tid för att ändringen ska kunna administreras.  Du kan ändra dig när som helst vad gäller reklam genom att informera ghd med användande av de kontaktuppgifter som finns i början på denna policy. Det är inte nödvändigtvis så att ghd kommer att radera all dina personuppgifter från dess databas(er) men ghd kommer i vart fall att notera och respektera dina ändringar vad gäller reklam preferenser.

 

Hur du får kopior på eller ändrar de personuppgifter som vi har samlat in

Du har rätt, i enlighet med 26 § personuppgiftslagen (1998: 204), att gratis erhålla besked en gång per år om personuppgifter som rör dig och huruvida dina personuppgifter behandlas eller inte och hur vi behandlar dina personuppgifter. En förfrågan om att erhålla sådant besked ska ställas skriftligen till ghd, Bridgewater Place, Water Lane, Leeds, LS11 5BZ Storbritannien. Vänligen notera att begäran ska vara undertecknad av dig.

Om du anser att några uppgifter som vi har om dig inte är korrekta eller är ofullständiga, vänligen kontakta oss skriftligen eller via e-post så snart som möjligt. Vi kommer att korrigera eller uppdatera uppgifterna så snart det är möjligt.

Ett annat alternativ är att du själv korrigerar felaktigheter i de uppgifter som du har tillhandahållit oss genom att logga in på ditt online konto.

 

Säkerhet och förvaring

Vänligen kom ihåg att internet inte är något säkert medium.  Kommunikationer över internet såsom e-post är inte säkert såvida de inte har krypterats.

Vi har infört lämpliga fysiska, elektroniska och ledningsförfaranden för att skydda och säkra de uppgifter som vi samlar in online.  Vi använder oss av industristandard krypteringsteknologi när vi samlar in eller för över kundkontokortsuppgifter som utväxlas med vår Hemsidas server - alla dina kortuppgifter passerar från din webbläsare till vår säkra betalningsportal genom användning av ”secure sockets layer” (SSL) kryptering. Vår betalningsportal använder sig av “secure sockets layer” (SSL) krypteringssystem. Alla andra uppgifter som överförs sker genom en säker uppkoppling.

Där vi har gett dig (eller där du har valt) ett lösenord vilket gör det möjligt för dig att få tillgång till vissa delar av Hemsidan, ansvarar du för att detta lösenord hålls hemligt. Vi ber dig att inte dela ditt lösenord med någon. Alla uppgifter som tillhandahålls genom Hemsidan är sparade på servrar lokaliserade inom den Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet (EES).  Uppgifterna kommer att behandlas av personal som verkar i Storbritannien och som arbetar för ghd. Sådan personal kan bland annat komma att vara involverade i behandlingen av dina betalningsuppgifter och tillhandahållandet av supportservice. Genom att du tillhandahåller dina personuppgifter samtycker du till denna överföring, förvaring och behandling. ghd kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder som är skäligen nödvändiga för att tillse att dina personuppgifter behandlas säkert i enlighet med denna Integritets och Cookies Policy.  

 

Cookies

Vi använder oss av cookies för vissa delar av vår Hemsida, inklusive men inte begränsat till sessionscookies, tredjepartscookies och permanenta cookies.  Cookies är filer som sparar information på din hårddisk eller webbläsare vilket gör att vår Hemsida kan känna igen att du tidigare har besökt Hemsidan och som används för att underlätta tillgång till Hemsidan, för att skräddarsy din upplevelse av Hemsidan och för att tillåta att du rör dig igenom processer inklusive betalningsprocesser på Hemsidan. De gör det lättare för dig att spara dina preferenser på Hemsidan (vilket inkluderar en omnumrering av dina inloggningsdetaljer när du går in på de skyddade delarna på vår Hemsida) och genom att se hur du använder Hemsidan, kan vi skräddarsy Hemsidan runt dina preferenser och mäta Hemsidans användbarhet. Du kan hitta mer information om olika typer av cookies på http://www.pts.se/cookies.  Vänligen hänvisa till paragrafen och länken nedan för mer detaljerade uppgifter om de cookies som vi använder oss av på vår Hemsida.

Vi använder cookies för att:

  • placera reklam för våra produkter på andra externa hemsidor. Vi gör detta genom att tillåta tredje parter, inklusive Google och Adverse, att placera cookies på vår Hemsida vilket möjliggör för dessa att identifiera ditt besök på vår Hemsida samt också de preferenser som visas under tiden som du är på Hemsidan, och dina besök till efterföljande hemsidor hos tredje parter i deras reklampresenterande nätverk. Detta tillåter oss att presentera skräddarsydd reklam till dig på dessa hemsidor hos tredje parter baserad på den information som vi har samlat in utifrån dina intressen när du besökte vår Hemsida.
  • hjälpa till så att Hemsidan fungerar korrekt och för att tillse att “lägg i varukorgen”, navigering och landsinställningar underhålls.
  • övervaka Hemsidans prestation och säkerställa att vi tillhandahåller en snabb surfupplevelse.
  • tillåta dig att dela innehåll på sociala närverk, uttrycka intresse över innehåll och koppla upp dig mot dina sociala media nätverk.
  • för att göra det möjligt för oss att samla in anonym data om hur Hemsidan används så att vi kan får hjälp att förbättra Hemsidans användbarhet, innehåll och användarerfarenhet. Detta inkluderar cookies för hemsideanalyser såsom Google Analytics. Vi använder oss även av Google Analytics för att samla in uppgifter om dina onlineaktiviteter på Hemsidan såsom vilka hemsidor du besöker, länkarna du klickar på och vilka sökningar du gör på Hemsidan.  Vi använder informationen för att  sammanställa rapporter och för att hjälpa oss att förbättra Hemsidan. Våra cookies samlar in information i anonym form, inklusive antal besök på Hemsidan, varifrån besökare har kommit till Hemsidan och sidorna som de besökt. För mer information om informationen som samlas in med användning av Google Analytics vänligen besök http://www.google.com/intl/en_uk/analytics/tos.html
  • för att analysera tredjepartskonvertering genom att möjliggöra för oss att samla in anonym data om hur vår marknadsföring fungerar.

Vänligen klicka här för mer detaljerad information om varje cookies som används på Hemsidan, dess syfte och huruvida den opererar som en sessions- eller permanent cookie.

När du först besöker Hemsidan kommer du att få förfrågan om du ”accepterar” att cookies används på Hemsidan för alla besök du gör på Hemsidan genom ett pop-up meddelandefönster.  Om du avvisar att cookies används på Hemsidan kan det hända att några av Hemsidans verktyg inte kommer att fungera ordentligt. Om du ignorerar pop-up meddelandefönstret men ändå fortsätter att använda Hemsidan kommer din användning av Hemsidan att ses som ett samtycke till att cookies används.

 

Kommer mina personuppgifter att överföras utomlands?

Europeiska integritetslagar tillåter att personuppgifter exporteras till andra länder under förutsättning att det finns en adekvat skyddsnivå för behandlingen av sådana personuppgifter. Dina personuppgifter kan komma att överföras till och sparas på databaser vilka är lokaliserade utanför EES. Vi kommer att tillse att överföringarna till länder utanför EES håller adekvat skyddsnivå eftersom skyddet för personuppgifter i dessa länder skiljer sig från skyddet inom EES.

Om vi överför dina personuppgifter till en person, bolag, kontor, filial, organisation, service leverantör eller agent i ett annat land, kommer vi att tillse att vi har tillämplig säkerhet och integritetsåtgärder på plats med sådan tredje part vilket omfattar hur de förvarar och bevarar dina personuppgifter på uppdrag utav oss.

 

TÄVLINGSVILLKOR - Azores: Vinn en resa med ghd

(Tävlingen avslutas fredag den 24/6-2016 kl 10.00)

FÖR ATT DELTA:

  • För att delta i tävlingen ska du bo i Sverige
  • För att delta i tävlingen ska du

1: Anmäla dig till nyhetsbrevet på blog.ghdhair.no/vinnenresamedghd

2: Svara i kommentarsfältet om det är 1, 2 eller 3 stylers i azores serien. Hitta inspiration på http://ghd.tm/Läsmer

3. Din motivering för att vinna ska innehålla 3 inspirerande ord, som beskriver ghds nya azores limited edition collection.

  • Du kan endast anmäla dig till ghd bloggens nyhetsbrev med samma e-mail adress en gång.
  • Du deltar i tävlingen genom att uppfylla villkoren i det aktuella inlägget. Om du deltar i tävlingen så accepterar du tävlingsvillkoren, som utgörs av villkoren i detta inlägg och i nuvarande tävlingsvillkor.
  • Tävlingen avslutas fredag den 24/6-2016  kl 10.00
  • Du ska vara minst 18 år för att få delta

TÄVLINGSVILLKOR

  • En opartisk jury från ghd Scandinavia bestående av 3 personer väljer ut en vinnare bland alla tävlande som har anmält sig till nyhetsbrevet på blog.ghdhair.dk, blog.ghdhair.no och blog.ghdhair.se den 24 juni 2016 kl.10.00
  • Utlottningen av vinnaren baseras på: Rätt svar av steg 1 och 2 samt det mest kreativa svaret på steg 3.
  • Namn och region på vinnaren kommer göras genom en skriftlig begäran till ghd Scandinavia.
  • Deltar du i tävlingen accepterar du att ghd Scandinavia tillåts publicera ditt för- och efternamn på ghds sociala medier – samt att vi får återanvända det insända förslaget.
  • Information om deltagarna lagras och behandlas enligt personuppgiftslagen.
  • ghd Scandinavia frånskriver sig ansvaret för fel eller ändring i tävlingen och förbehåller sig rätten att avsluta tävlingen oavsett orsak.
  • Om det skulle uppstå tvivel om tävlingsvillkoren under själva tävlingen, är det ghd Scandinavia som avgör hur det ska bestämmas.
  • Eventuell inkomst skal betalas av vinnaren.

PRISET

  • Vinsten är 1 resepresentkort till ett värde av 15.000 kr.
  • Resan kan inte bytas mot kontanter.
  • Resan ska bokas hos Solresor senast den 20/6-2019.

ANNONSERING AV VINNAREN:

  • Vinnaren får besked via ett privat e-mail, på ett inlägg på facebook.com/ghddanmark, facebook.com/ghdnorge och facebook.com/ghdsverige samt i ett inlägg på Instagram fredag den 24/6 kl.14.
  • Vinnaren ska maila oss sitt fullständiga namn och adress till marketing@ghdscandianvia.dk för att vi ska kunna skicka vinsten till dig.
  • I ämnefältet ska du skriva tävlingsnumret som du får via e-mailen från ghd Scandinavia.
  • Om vi inte har hört från vinnaren inom 14 dagar efter tävlings slut förbehåller vi oss rätten att utse en ny vinnare.
  • Vinsten är personlig och ett gåvobevis på resan skickas inom 3 veckor efter utlottningsdatumet, och kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter från ghd.
  • Tävlingen är inte köpbetingad. ghd förbehåller sig rätten att ta bort stötande inlägg.
  • Anställda på ghd kan inte delta i tävlingen.
  • Tävlingen distribueras av ghd scandinavia aps, skanderborgvej 234.1th, 8260, viby j, Danmark.

Denna tävling är inte sponsrad, administrerad eller stöds av, eller i samband, med Facebook eller Instagram. Tillåtelse för användning av din information som ges, ges endast till ghd scandinavia och inte till Facebook eller Instagram.

Har du frågor om tävlingen, vänligen kontakta marketing@ghdscandinavia.dk

Hälsningar
#ghdscandinavia

 

TÄVLINGSVILLKOR

FÖR ATT DELTA:

  • Du deltar i tävlingen genom att uppfylla villkoren i det aktuella inlägget. Om du deltar i tävlingen så accepterar du tävlingsvillkoren, som utgörs av villkoren i detta inlägg och i nuvarande tävlingsvillkor.
  • Du får endast en registrering i tävlingen oavsett hur många gånger du kommenterar inlägget
  • Tävlingens löptid är angivet i inlägget
  • Du ska vara minst 18 år för att få delta

TÄVLINGSVILLKOR

  • En opartisk jury från ghd Scandinavia bestående av 3 personer väljer ut en vinnare bland alla tävlande som svarar rätt på frågan.
  • De tävlande inläggen tävlar om originalitet och kreativitet i svaren om varför just de ska vinna tävlingen. ghd Scandinavias beslut är definitiv. Namn och region på vinnaren kommer göras genom en skriftlig begäran till ghd Scandinavia.
  • Deltar du i tävlingen accepterar du att ghd Scandinavia tillåts publicera ditt för- och efternamn på ghd:s sociala medier – samt att vi får återanvända det insända förslaget.
  • Genom att lägga upp ett fotografi på Instagram/ Facebook för att delta i tävlingen samtycker du till att ghd Scandinavia fritt får använda bilden i sin marknadsföring på Internet.
  • Information om deltagarna lagras och behandlas enligt personuppgiftslagen.
  • ghd Scandinavia frånskriver sig ansvaret för fel eller ändring i tävlingen och förbehåller sig rätten att avsluta tävlingen oavsett orsak.

PRISET
Beskrivningen av priset finner du i inlägget till den relevanta tävlingen.

ANNONSERING AV VINNAREN:

  • Vinnaren offentliggörs också i en kommentar på denna tråd, samt i ett nytt inlägg kl 12, 14 arbetsdagar efter lanseringsdatumet.
  • Vinnaren får besked via ett privat meddelande.
  • Har vi inte hört något från vinnaren inom en vecka efter tävlingens slut förbehåller vi oss rätten att utse en ny vinnare.
  • Om du har vunnit ska du skicka ett mail till oss med ditt fullständiga namn och adress till marketing@ghdscandinavia.dk för att vi ska kunna skicka ut ditt pris. I ämnesraden skriver du namnet på tävlingen.
  • Namnet på tävlingen visas i inlägget där vinnaren offentliggörs.
  • Priset kommer att skickas ut inom 14 dagar efter tävlingens slut och kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter från ghd.
  • Tävlingen är inte köpbetingad. ghd förbehåller sig rätten att ta bort stötande inlägg. Anställda på ghd kan inte delta i tävlingen.
  • Tävlingen distribueras av ghd scandinavia aps, rudolfgårdsvej 1d, 8260, viby j, Danmark.

Denna tävling är inte sponsrad, administrerad eller stöds av, eller i samband, med Facebook eller Instagram. Tillåtelse för användning av din information som ges, ges endast till ghd scandinavia och inte till Facebook eller Instagram.

Har du frågor om tävlingen, vänligen kontakta marketing@ghdscandinavia.dk

Hälsningar
#ghdscandinavia

Darling, it's
The Thought
That counts
limit 19 characters
limit 150 characters
*Nödvändig information
They don't
want to
get the hint

Unfortunately, {0} doesn’t want to receive emails from ghd, so we cannot send them your hint. But don’t worry, here's a couple of ways to get what you want, including:

  1. Leave not-so-subtle hints with strategically placed magazines and the ghd adverts circled
  2. Share our social posts so they #getthehintdarling

We think
they’ve got
the hint

You know what you want, and we like that! We are on a missions to make sure you get the gift you really want, and it seems you are too. Unfortunately, sometimes less is more and you have used all of your hints for today. But there is always tomorrow!

Thanks,
You've just
sent the hint

Surprises can be great when they're just what you're after. We hope your not-so-subtle hint gets you the gift you really want. Just to make sure, drop more hints so they get the message.