Cookies help us deliver a great experience. By browsing our website you agree to our use of cookies. Privacy Policy last updated: 24/05/2018

Terms & Conditions


2019

JOHDANTO

Tätä osoitteessa www.ghdhair.com olevaa verkkosivustoa, mukaan lukien verkkosivuston keskustelufoorumit (”sivusto”), hoitaa Jemella Limited (toimii nimellä ghd), joka on Englannissa ja Walesissa toimiva yritys (yritystunnus 04115691 ja rekisteröity osoite Bridgewater Place, Water Lane, Leeds, LS11 5BZ, [yhteisesti ”ghd ” tai ”me/meitä/meidän”]).  ghd:hen voi ottaa yhteyttä edellä mainittuun osoitteeseen.

Arvostamme sivustomme tuotteita ja palveluja kohtaan osoittamaasi kiinnostusta ja käyntiäsi sivustossa.

Jos sinulla on sivuston tietoihin tai materiaaleihin liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalveluFI@cotyinc.com tai puhelimitse numeroon +358 10 526 9920.

Tämän sivuston käyttöön sovelletaan näitä käyttöehtoja, jotka muodostavat sivuston käyttöä säätelevät perussäännöt. Lue käyttöehdot huolellisesti. Käyttämällä sivustoa vahvistat hyväksyväsi nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Jos et hyväksy käyttöehtoja, älä käytä sivustoa.

KÄYTTÖEHDOT

1. MUUTOKSET

1.1 Voimme muuttaa, muokata, poistaa tai tarkistaa tämän sivuston sisältöä aika ajoin, mukaan lukien nämä käyttöehdot. Tarkista käyttöehtoihin tehdyt muutokset tältä sivulta. Käyttämällä tätä sivustoa muutoksen julkaisemisen jälkeen hyväksyt muutetut käyttöehdot.

1.2 Emme takaa, että sivusto tai sen sivu tai sisältö ovat aina käytettävissä tai keskeytyksettömiä. Saatamme myös tarkoituksella poistaa sivuston tai sen osan tai rajoittaa niitä milloin tahansa ilman eri ilmoitusta.

2. MYYNTIEHDOT, REKISTERÖINTI, TILIT JA SALASANAT
2.1 Nämä käyttöehdot eivät koske tuotteiden myyntiä sivuston kautta. Tällaiseen myyntiin sovelletaan myyntiehtojamme, jotka ovat tämän sivun yläreunassa Myyntiehdot-välilehdellä.

2.2 Sivuston tiettyjen palvelujen käyttö voi vaatia rekisteröintiä ja tilin luomista. Varmista, että rekisteröityessäsi tai milloin tahansa antamasi tiedot ovat täydelliset ja täsmälliset ja ilmoitat meille välittömästi muutoksista rekisteröityessäsi antamiisi tietoihin. Et voi luoda tiliä, jos olet alle 16-vuotias.

2.3 Kun rekisteröit tilin sivustossa, sinua pyydetään luomaan salasana. Sitoudut ottamaan vastuun käyttäjätilisi tietojen ja salasanasi luottamuksellisuuden säilyttämisestä ja tietokoneesi käytön rajoittamisesta estääksesi luvattoman pääsyn tilillesi. Sitoudut ilmoittamaan meille viipymättä, jos sinulla on syytä uskoa, että tilitietosi tai salasanasi on kadonnut tai jos niitä käytetään luvattomasti. Napsauta tätä milloin tahansa, jos sinun on vaihdettava salasanasi. Olet vastuussa kaikista toimista, joita tehdään tililläsi tai salasanallasi. Kohdan ‎6.5 mukaisesti emme ole vastuussa suorasti tai epäsuorasti minkäänlaisista tappioista tai vaurioista, jotka ovat seurausta tai liittyvät siihen, että et noudata käyttöehtojen tätä osiota.

2.4 Pidätämme oikeuden milloin tahansa keskeyttää tai estää sivuston käytön sinulta mistä tahansa syystä ilman ennakkoilmoitusta.

3. IMMATERIAALIOMAISUUS
3.1 Olemme tämän sivuston ja kaiken siinä julkaistun materiaalin kaikkien tekijänoikeuksien, mallioikeuksien, tietokantaoikeuksien, tavaramerkkien ja muiden immateriaalioikeuksien omistaja tai lisenssinhaltija. Sivuston käyttö ei anna sinulle oikeuksia meidän immateriaalioikeuksien tai kolmansien osapuolten immateriaalioikeuksien suhteen. Kaikki oikeudet, joita ei tässä nimenomaisesti myönnetä, pidätetään.

3.2 Voit käyttää tätä sivustoa vain sivuston käyttämiseksi, julkaisujen tekemiseksi (alla määritetyn mukaisesti) tai tuotetilauksen tekemiseksi. Muunlainen käyttö on kiellettyä, jollemme ole antaneet sille kirjallista suostumusta. Sitoudut olemaan muuttamatta tai poistamatta mitään omistajuusilmoituksia materiaaleista, jotka olet ladannut tai tulostanut sivustosta.

3.3 Et saa muokata, kopioida, kääntää, lähettää, esittää, näyttää, levittää, rajata, versioida, julkaista uudelleen, julkaista, siirtää, välittää tai myydä mitään tällä sivustolla olevaa sisältöä tai immateriaaliomaisuutta.

3.4 Jos tulostat, kopioit tai lataat jonkun tämän sivuston osan näiden käyttöehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää tätä sivustoa päättyy välittömästi ja sinun pitää valintamme mukaan joko palauttaa tai tuhota kaikki materiaalista tekemäsi kopiot.

4. LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOILLE JA RAJOITUKSET
4.1 Käytät kolmansien osapuolten sivustoja täysin omalla vastuullasi. Sivuston sisältämät linkit johtavat muihin sivustoihin, jotka eivät ole hallinnassamme. Emme ota vastuuta minkään linkitetyn sivuston sisällöstä tai siihen linkitetystä sisällöstä. Sivustossa olevat linkit tarjotaan sinulle vain käytön helpottamiseksi. Mikään sivustoon lisätty linkki ei tarkoita, että luotamme tai kannatamme minkään kolmannen osapuolen sivuston sisältöä.

4.2 Nämä käyttöehdot eivät koske sivustoon linkitettyjen kolmansien osapuolten sivustoja. Lue näiden sivustojen ehdot ennen niiden käyttöä ja osoita linkitetyn sivuston sisältöön liittyvät kysymykset tai kommentit kyseisen sivuston tarjoajalle.

4.3 Sinulla ei ole oikeutta määrittää (eikä auttaa muita määrittämään) linkkejä omista sivustoistasi sivustoon (joko hypertekstilinkkinä, tarkkana linkkinä, kehystettynä, siirtymänä tai muutoin). Et saa myöskään rajata sivustoa kolmannen osapuolen sivustossa ilman meiltä ennakkoon saatua kirjallista lupaa, jonka voimme myöntää tai pidättää oman harkintamme mukaan.

4.4 Sitoudut siihen, että sivustoa käyttäessäsi et kerää hintoja joko manuaalisesti tai käyttämällä hakuagenttia, hakurobottia tai mitään muuta www-indeksointia tai muuta teknologiaa.

4.5 Et saa yrittää hankkia luvatonta pääsyä sivustoon, palvelimiimme tai sivustoa tukeviin laitteistoihin. Et saa myöskään yrittää konfiguroida sivustoa uudelleen millään tapaa. Epäselvyyksien välttämiseksi kaikki tiedot sivuston käyttäjien tekemistä rikkomuksista ilmoitetaan vuoden 1990 tietokoneiden väärinkäyttöä koskevan lain mukaisesti asianmukaiselle lainvalvontaviranomaisille.

4.6 Et saa käyttää sivustoa väärin millään tapaa, mukaan lukien virusten, ohjelmien tai muiden teknologisesti mahdollisesti haitallisten tai vaarallisten materiaalien käyttö sivustossa.

5. KÄYTTÄJIEN ARVIOT JA JULKAISUT
5.1 Sivuston käyttäjät voivat lähettää tuotearvioita, profiileja, kuvia, portfolioita, videoita, ohjeita, kommentteja, kysymyksiä, palautetta, ideoita, ehdotuksia tai muita tietoja tai materiaaleja sivuston kautta tai muuten (yhdessä ”julkaisut”), kunhan sellaiset julkaisut noudattavat julkaisustandardejamme, jotka on määritetty alla kohdassa ‎5.2 (”Julkaisustandardit”).

5.2 Julkaisustandardit

5.2.1 Nämä standardit koskevat kaikkea materiaalia, jonka lähetät tähän sivustoon ja mihin tahansa siihen liittyviin interaktiivisiin palveluihin, mukaan lukien ghd Showcase- ja Salon & Stylist -tilit. Sinun on noudatettava seuraavien standardien sekä ilmoituksen henkeä. Standardit koskevat jokaisen julkaisun kaikkia osia sekä sitä kokonaisuudessaan.

5.2.2  Julkaisujen pitää:

5.2.2.1  olla täsmällisiä (kun niissä kerrotaan tosiasioista);

5.2.2.2  olla aitoja (kun niissä ilmoitetaan mielipiteitä); ja

5.2.2.3  noudattaa Isossa-Britanniassa sovellettavia lakeja.

5.2.3   Julkaisujen ei pidä:

5.2.3.1  sisältää mitään materiaalia, joka on ketään henkilöä herjaavaa, säädytöntä, loukkaavaa, vihamielistä tai yllyttävää;

5.2.3.2  esittää seksuaalista materiaalia;

5.2.3.3  edistää rotuun, sukupuoleen, uskontoon, kansalaisuuteen, vammaisuuteen, seksuaaliseen suuntaukseen tai ikään liittyvää syrjintää;

5.2.3.4 toteuttaa, puolustaa, edistää tai auttaa missään laittomassa toiminnassa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen väkivalta tai tietokoneen väärinkäyttö tai jonkun muun henkilön immateriaalioikeuksien loukkaaminen;

5.2.3.5 rikkoa mitään laillisia velvollisuuksia kolmannelle osapuolelle, kuten sopimusvelvollisuutta tai luottamuksellisuusvelvollisuutta;

5.2.3.6 olla uhkaavia, väärinkäyttää tai loukata toisen henkilön yksityisyyttä tai aiheuttaa harmia, haittaa tai tarpeetonta ahdistusta tai olla todennäköisesti muita henkilöitä häiritseviä, järkyttäviä, nolaavia, pelästyttäviä tai ärsyttäviä;

5.2.3.7 olla todennäköisesti muita henkilöitä harhaanjohtavia, eikä niitä saa käyttää jonain muuna henkilönä esiintymiseen tai antamaan väärää käsitystä henkilöllisyydestäsi tai suhteestasi johonkin toiseen henkilöön; tai

5.2.3.8 antaa vaikutelmaa, että ne ovat peräisin meiltä, jos näin ei ole. 5.3 Julkaisustandardien noudattamatta jättäminen rikkoo olennaisesti käyttöehtoja, joiden mukaisesti sinulla on lupa käyttää tätä sivustoa. Määritämme harkintamme mukaan, onko julkaisustandardeja rikottu tätä sivustoa käyttämällä. Jos julkaisustandardeja on rikottu, voimme ryhtyä asianmukaisina pitämiimme toimenpiteisiin, kuten ryhtymällä kaikkiin tai johonkin seuraavista toimenpiteistä:

5.3.1 poistaa välittömästi, väliaikaisesti tai pysyvästi oikeutesi käyttää tätä sivustoa;

5.3.2  poistaa välittömästi, väliaikaisesti tai pysyvästi minkä tahansa tähän sivustoon lataamasi julkaisun tai materiaalin;

5.3.3  antaa sinulle varoituksen;

5.3.4  oikeudenkäyntimenettelyt sinua vastaan kaikkien kustannusten korvaamiseksi vahingonkorvauksena (mukaan lukien mutta ei rajoittuen kohtuulliset hallinnolliset ja oikeudelliset kulut), jotka johtuvat rikkomuksesta;

5.3.5  muut oikeustoimet sinua vastaan; ja

5.3.6  luovuttaa tällaiset tiedot lainvalvontaviranomaisille, kuten näemme kohtuudella tarpeelliseksi.

5.4 Kaikki julkaisut ovat ja pysyvät omaisuutenamme. Tekemällä julkaisun sivustoon suostut antamaan meille kaikki maailmanlaajuiset oikeudet, omistusoikeudet ja edut julkaisujesi kaikesta immateriaaliomaisuudesta. Näin ollen omistamme yksinoikeudella kaikkien julkaisujen kaikki tällaiset oikeudet, omistusoikeudet ja edut, eikä meitä voi rajoittaa millään tapaa minkään julkaisun käytöstä kaupallisesti tai muutoin. Meillä ei ole eikä tule olemaan mitään velvollisuuksia säilyttää mitään julkaisua luottamuksellisena, maksaa mitään korvausta tai rojaltia mistään julkaisuista tai vastata mihinkään julkaisuun.

6. VASTUUVAPAUSLAUSEKE
6.1 Vaikka olemme pyrkineet kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan tämän sivuston tietojen tarkkuuden ja täydellisyyden, se toimitetaan ”sellaisenaan”. Emme anna mitään takuita tai selvityksiä tämän sivuston sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. Lisäksi emme anna mitään takuuta siitä, että sivusto on käytettävissä keskeytyksettä, emmekä vastaa tappioista tai vahingoista, jotka johtuvat tällaisesta käytettävyyden keskeytyksestä.

6.2 Tämän sivuston käyttö on käyttäjän omalla vastuulla. Emme takaa, ettei tämän sivuston tai siltä ladattujen materiaalien käyttö aiheuta vahinkoa omaisuudelle, mukaan lukien muttei rajoittuen tietojen katoaminen tai tietokoneen virustartunnat. Emme vastaa viruksista tai muista tietokoneiden tartunnoista. Suosittelemme ottamaan käyttöön kaikki asianmukaiset suojatoimenpiteet (kuten asianmukaisen virustorjuntaohjelman asentamisen) ja palomuurit ennen tietojen tai kuvien lataamista sivustosta.

6.3 Alla olevan kohdan ‎6.5 mukaisesti emme vastaa mistään seuraavista (riippumatta siitä, onko meille kerrottu niistä tai tiesimmekö tällaisten menetysten mahdollisuudesta) riippumatta siitä, aiheutuivatko ne vaatimuksesta, joka johtui tai liittyi sivuston käyttöön, mukaan lukien mutta ei rajoittuen oikeudenloukkaukset, kuten laiminlyönti, sopimusrikkomukseen, harhaanjohtamiseen(muu kuin tahallinen harhaanjohtaminen), immateriaaliomaisuuden loukkaamiseen tai minkä tahansa säädöksen perusteella tai muutoin:

6.3.1  epäsuorista, erityisistä tai välillisistä menetyksistä;

6.3.2  menetyksistä tai vahingoista, jotka joutuvat kolmansien osapuolten luvatta tämän sivuston sisältöön tekemistä muutoksista;

6.3.3  liiketoiminnan, tietojen, tuottojen, tulojen, liikearvon, käytön tai arvioitujen säästöjen menetyksistä;

6.3.4  sinun tai minkään kolmannen osapuolen tietojen tai tietueiden menetyksestä tai vahingoittumisesta;

6.3.5  mistään toimista, joihin on ryhdytty julkaisustandardien rikkomisen seurauksena, josta on määrätty edellä kohdassa ‎5.2; tai

6.3.6 viiveestä tai epäonnistumisesta suorittaa velvollisuutemme näiden käyttöehtojen mukaisesti mistä tahansa syystä, joka ei ole kohtuullisesti hallittavissamme, mukaan lukien mikä tahansa seuraavista: luonnonmullistus, hallituksen toimenpide, sota, tulipalo, tulva, räjähdys tai levottomuus, vika tietotekniikka- tai televiestintäpalveluissa, kolmannen osapuolen kyvyttömyys (mukaan lukien tietojen toimittamatta jättäminen) ja työtaistelu.

6.4 Ellei näissä käyttöehdoissa nimenomaan toisin määrätä, poissuljemme kaikki ilmaisut, ehdot ja takuut, olivatpa ne suoria tai epäsuoria (asetuksella tai muutoin), lain sallimissa määrin.

6.5 Emme pyri poissulkemaan tai rajoittamaan vastuutamme sinulle seuraavien asioiden suhteen:

6.5.1 kuolema tai henkilövahinko, joka johtuu laiminlyönnistämme;

6.5.2 petos tai tahallinen harhaanjohtaminen;

6.5.3 kaikki kuluttajien oikeuksista annetun vuoden 2015 lain mukaiset ehdot;

6.5.4 kaikki vastuut, jotka johtuvat vuoden 1987 kuluttajansuojalaista; tai

6.5.5 kaikki asiat, joista vastuumme poissulkeminen tai yritys poissulkea se olisi laitonta.

7. MUUTA
7.1 Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Englannin ja Walesin lakia. Vain Englannin ja Walesin tuomioistuimilla (tai kyseisen alueen tuomioistuimet, jos olet kuluttaja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta et Englannissa tai Walesissa) on yksinomainen tuomiovalta käyttöehdoista johtuvista tai niihin liittyvistä riita-asioista. Epäselvyyksien välttämiseksi mikään tässä kohdassa 7.1 ei rajoita pakollisia kansallisia oikeuksia, jotka ovat EU-jäsenmaan lakien alaisia siinä jäsenmaassa, jossa kuluttajan kotipaikka on.

7.2 Jos tuomioistuin huomaa jonkun näiden käyttöehtojen osan olevan pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton, se irrotetaan muista käyttöehdoista, jotka pysyvät ennallaan.

7.3 Näiden käyttöehtojen mukaisten valtuuksien, oikeuksia tai oikeussuojakeinojen käytön viive tai käyttämättä jättäminen ei tarkoita niistä luopumista. Mikään tällaisten valtuuksien, oikeuksien tai oikeussuojakeinojen yksittäinen tai osittainen käyttö ei estä mitään muuta käyttöä tai niiden käyttöä myöhemmin.

7.4 Lue tietosuojakäytännön ehdot, joissa on tärkeitä tietoja tätä sivustoa käyttäessäsi antamiesi henkilötietojen käytöstä.

7.5 Kilpailuilla tai muilla kampanjoilla, jotka saattavat olla käytettävissä tämän sivuston kautta aika ajoin, voi olla myös erityiset ehdot ja säännöt. Sinun on luettava ja hyväksyttävä ne ennen julkaisun lähettämistä.

OSTOEHDOT

  1. MÄÄRITELMÄT

1.1 Seuraavilla näissä Ehdoissa isolla alkukirjaimella kirjoitetuilla käsitteillä on alla määritetty merkitys:

(a) Tilaus: verkkosivuillamme tekemäsi Tuotteita koskeva tilaus;

(b) Tuotteet: ne tuotteet ja/tai lahjakortit, jotka myymme sinulle;

(c) Erityiset ehdot: kaikki muut lisäehdot, joita sovelletaan tekemääsi Tilaukseen ja joista olemme sinulle ilmoittaneet tekemäsi Tilauksen yhteydessä;

(d) Ehdot: tässä asiakirjassa määritetyt ehdot sekä mahdollisesti soveltuvat Erityiset ehdot;

(e) verkkosivu: www.ghdhair.com; ja

(f) Me/Meidän/Meitä: HFC Prestige International Finland Oy, joka toimii osoitteessa Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo.

1.2 Näissä Ehdoissa käsitteellä ”kirjallisesti” tarkoitetaan myös sähköpostitse toimitettua ilmoitusta, jollemme muuta totea.

  1. SOPIMUKSEN SISÄLTÖ

2.1 Toimitamme Tuotteet sinulle näiden ehtojen mukaisesti.

2.2 Tutustu huolellisesti näihin Ehtoihin ja varmista, että olet antanut tarvittavat ja oikeat tiedot ennen kuin toimitat Tilauksesi. Näissä Ehdoissa kerromme, keitä olemme, miten toimitamme Tuotteet sinulle, miten sinä voit tai Me voimme muuttaa tai päättää sopimuksen ja mitä tehdä ongelmatilanteissa, sekä muita tärkeitä tietoja.

2.3 Se, että toimitat Tilauksen meille, ei tarkoita vielä sitä, että olemme ottaneet Tilauksesi vastaan. Käsittelemme Tilaukset alla kohdassa 2.4 määritetyllä tavalla. Mikäli emme voi ottaa Tilaustasi vastaan, ilmoitamme sinulle asiasta emmekä käsittele Tilaustasi. Palautamme sinulle kaikki maksamasi summat (tai vapautamme katevarauksen). Saatamme kieltäytyä ottamasta vastaan Tilaustasi seuraavista syistä: Tuote on loppu varastostamme; resursseihimme on kohdistunut odottamattomia rajoituksia, joihin emme ole voineet kohtuullisella tavalla varautua; Tilauksesi rikkoo jotakin näistä Ehdoista; olemme havainneet virheen Tuotteen hinnassa tai kuvauksessa; tai emme kykene toimittamaan tilaamiasi Tuotteita ajoissa.

2.4 Tilauksesi katsotaan hyväksytyksi silloin, kun tilaamasi Tuotteet lähtevät varastoltamme. Tämä on se hetki, jolloin välillemme muodostuu sopimus ja josta hetkestä lukien nämä Ehdot sitovat sekä sinua että Meitä. Vahvistamme sähköpostitse Tuotteiden lähteneen varastoltamme ja sen, että olemme hyväksyneet Tilauksesi. Huomaathan, että maksusi käsittelyä (tai katevarauksen tekemistä tililtäsi) tai tilausvahvistuksen lähettämistä ei pidetä osoituksena siitä, että olemme hyväksyneet Tilauksesi.

2.5 Tilauksellesi annetaan tilausnumero, joka ilmoitetaan sinulle silloin, kun vahvistamme hyväksyneemme Tilauksesi. Käytä tilausnumeroa aina silloin, kun otat Meihin yhteyttä Tilaustasi koskevissa asioissa.

  1. TILAUKSEEN TAI EHTOIHIN TEHTÄVÄT MUUTOKSET

3.1 Saatamme ajoittain muuttaa näitä Ehtoja. Tutustu Ehtoihin aina ennen kuin teet Tilauksen.

3.2 Kohdassa 7 on määritetty oikeutesi peruuttaa Tilaus ennen kuin se on toimitettu.

  1. TUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN

4.1 Tuotteiden toimitusajat ja toimitusmaksut vaihtelevat Tuotteiden saatavuuden (mukaan lukien ennakkotilaukset) ja osoitteesi perusteella. Pyydämme sinua tutustumaan maksu- ja toimitustapoja koskeviin tietoihin verkkosivuillamme.

4.2 Tilaus katsotaan toimitetuksi silloin, kun toimitamme Tuotteet ilmoittamaasi osoitteeseen. Vastuu Tuotteista siirtyy sinulle sen jälkeen, kun Tuotteet on toimitettu.

4.3 Mikäli emme kykene toimittamaan Tilaustasi yhdessä osassa toiminnallisesta syystä tai varaston vähyydestä johtuen, toimitamme Tilauksesi osissa (pois lukien ennakkotilaukset). Emme veloita lisämaksua Tilauksen toimittamisesta osissa. Saatamme kuitenkin veloittaa lisämaksun, mikäli pyydät meitä toimittamaan Tilauksesi osissa. Jokaista osatoimitusta pidetään erillisenä sopimuksena, johon sovelletaan näitä Ehtoja. Mikäli toimitamme jonkin Tilauksen osan myöhässä tai mikäli osatoimituksessa ilmenee virheitä, tämä ei oikeuta sinua peruuttamaan mitään muuta osatoimitusta.

4.4 Omistusoikeus Tuotteisiin siirtyy sinulle sen jälkeen, kun olemme toimittaneet Tuotteet sinulle (sillä ehdolla, että olet maksanut Tuotteet kokonaisuudessaan).

4.5 Mikäli toimitus epäonnistuu etkä pyydä uutta toimitusta tai hae toimitettuja Tuotteita kuljetusyhtiön säilytyspaikasta, otamme sinuun yhteyttä varmistaaksemme, miten haluat menetellä asiassa, ja saatamme veloittaa sinulta Tuotteiden säilytyksestä tai toimittamisesta aiheutuneet lisäkustannukset. Mikäli emme saa sinuun yhteyttä kohtuullisista yrityksistä huolimatta tai emme saa järjestettyä uutta toimitus- tai hakuaikaa, saatamme päättää sopimuksen, jolloin sovelletaan kohtaa 13.2.

4.6 Kun olet vastaanottanut Tuotteet, varmista, että sinulle on toimitettu oikeat Tuotteet tarkistamalla, että toimitetut Tuotteet vastaavat toimitusilmoituksessa määritettyjä tuotteita tai että toimitettu lahjakortti vastaa tietoja, jotka on määritetty sitä koskevassa sähköpostiviestissä. Mikäli havaitset virheitä tai mikäli jokin Tuote on vahingoittunut, ota meihin yhteyttä kohdassa 13 määritetyllä tavalla niin pian kuin mahdollista. Mikäli olemme toimittaneet sinulle vääriä Tuotteita, palauta Tuotteet meille käyttämättöminä ja vahingoittumattomina alkuperäisissä pakkauksissaan. Mikäli jokin Tuote on mielestäsi vahingoittunut, ilmoita meille asiasta kohtuullisessa ajassa. Muutoin Tuotteet katsotaan ehjiksi ja asianmukaisesti toimitetuiksi. Edellä mainittu ei kuitenkaan päde mihinkään vahinkoon tai virheeseen, jota et olisi voinut kohtuullisella tavalla havaita tarkastellessasi Tuotteita.

4.7 Mikäli Tilaus toimitetaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen etkä ole saanut Tilaustasi 7 päivän kuluessa tilausvahvistuksesta, ota meihin yhteyttä kohdassa 13 määritetyllä tavalla. Muihin maihin tilattujen Tuotteiden toimitusajat ovat pidemmät.

4.8 Sinulla on lakisääteisiä oikeuksia siinä tapauksessa, että toimitamme Tuotteet myöhässä. Vaikka yhteistyökumppanimme yleensä kykenee toimittamaan Tuotteet 7 päivän kuluessa niiden lähdettyä varastoltamme, Meillä on lakisääteinen velvollisuus toimittaa Tuotteet ilman aiheetonta viivästystä ja joka tapauksessa enintään 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin välillämme on syntynyt sopimus. Mikäli emme kykene toimittamaan Tuotteita edellä mainitussa määräajassa tai muussa määräajassa, josta sovimme erikseen kanssasi, voit peruuttaa Tilauksesi minkä tahansa Tuotteen osalta tai kieltäytyä vastaanottamatta sinulle toimitettuja Tuotteita ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme kohdassa 13 määritetyllä tavalla. Jos olemme toimittaneet jo osan Tuotteista sinulle, sinun tulee palauttaa kyseiset Tuotteet meille postitse käyttämättöminä niiden vahingoittumattomissa alkuperäisissä pakkauksissa. Maksamme palautettujen Tuotteiden postikulut. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme kohdassa 13 määritetyllä tavalla, jotta voimme toimittaa sinulle tarvittavan palautustarran. Peruutettuasi Tilauksen (ja soveltuvilta osin palautettuasi Tuotteet), palautamme sinulle kaikki peruuttamistasi Tuotteista maksamasi summat sekä niistä maksamasi toimituskulut. Kohdassa 11 määritettyjä ehtoja sovelletaan siinä määrin kuin Tuotteista veloitettiin alennettu hinta niiden myyntihetkellä.

  1. OIKEUTESI PÄÄTTÄÄ SOPIMUS

5.1 Sinulle sopimuksen päättämisen hetkellä kuuluvat oikeudet määräytyvät sen mukaan, mitä Tuotteita olet hankkinut, onko hankkimissasi Tuotteissa ilmennyt vikaa ja milloin päätät päättää sopimuksen seuraavasta syystä:

(a) mikäli hankkimassasi Tuotteessa ilmenee virhe tai mikäli Tuote ei vastaa tuotekuvausta, sinulla saattaa olla lakisääteinen oikeus päättää sopimus (tai korjauttaa Tuote tai saada vastaava Tuote tai rahasi takaisin kokonaan tai osittain), katso kohta 6;

(b) mikäli haluat päättää sopimuksen Meistä johtuvasta syystä, katso kohta 5.2; tai

(c) mikäli olet muuttanut mielesi tietyn Tuotteen suhteen, katso kohta 7. Saatat olla oikeutettu saamaan rahasi takaisin, mikäli peruutusaika ei ole vielä päättynyt, mutta palautetuista summista saatetaan tehdä vähennyksiä ja sinun tulee maksaa Tuotteiden palauttamisesta aiheutuneet kustannukset.

5.2. Mikäli päätät sopimuksen tässä kohdassa 5.2 (a)–(c) määritetystä syystä, sopimus päättyy välittömästi ja palautamme sinulle täysimääräisesti sellaisista Tuotteista maksamasi summat, joita ei ole toimitettu sinulle. Lisäksi saatat olla oikeutettu korvaukseen. Tällaisia syitä ovat:

(a) olemme ilmoittaneet sinulle tilaamasi Tuotteen hinnassa tai tuotekuvauksessa ilmenneessä virheestä ja päätät peruuttaa Tilauksesi;

(b) on olemassa vaara siitä, että Tuotteiden toimitus viivästyy olennaisella tavalla Meistä johtumattomista syistä; tai

(c) sinulla on lakisääteinen oikeus päättää sopimus siksi, että olemme menetelleet virheellisellä tavalla (mukaan lukien myöhästynyt toimitus [ks. kohta 4.8]), jolloin sinun tulee palauttaa Tuote meille ja jolloin korvaamme sinulle kyseisen Tuotteen palauttamisesta aiheutuneet kustannukset (ota yhteyttä asiakaspalveluihimme kohdassa 13 määritetyllä tavalla, jotta voimme toimittaa sinulle palautustarran).

5.3 Mikäli päätät päättää sopimuksen mistä tahansa kohdassa 5.1 määritetystä syystä, sinun tulee ilmoittaa meille asiasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme kohdassa 13 määritetyllä tavalla. Mikäli olet muuttanut mieltäsi ja peruutat Tilauksesi kohdan 7 perusteella, voit käyttää kohdassa 7.1 määritettyä lomaketta. Mikäli päätät sopimuksen mistä tahansa syystä sen jälkeen, kun Tuotteet on lähetetty sinulle, sinun tulee palauttaa Tuotteet Meille. Kohdissa 6 ja 7 on määritetty tarkemmin, miten Tuotteet tulee palauttaa ja kuka vastaa Tuotteiden palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.

  1. MIKÄLI TUOTTEESSA ILMENEE VIRHE

6.1 Meillä on lakisääteinen velvollisuus toimittaa Tuotteita, jotka vastaavat tässä sopimuksessa sovittua. Alla on määritetty Tuotteisiin liittyvät pääsääntöiset lakisääteiset oikeutesi. Mikään näissä Ehdoissa määritetty ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Yhteenveto pääsääntöisistä lakisääteisistä oikeuksistasi

Alla on määritetty pääsääntöiset lakisääteiset oikeutesi. Niihin sovelletaan tiettyjä poikkeuksia. Lisätietoja on saatavilla kuluttajaneuvonta-verkkosivustolla osoitteessa https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/ tai puhelimitse numerosta 029 505 3050.

Kuluttajansuojalain (1978/38) mukaan Tuotteen tulee muun muassa soveltua tarkoitukseen, johon sellaisia tavaroita yleensä käytetään, olla myyjän siitä antaman kuvauksen mukainen ja vastata ominaisuuksiltaan sitä, mihin myyjä on viitannut esittämällä näytteen tai mallin; olla kestävyydeltään ja muuten vastata sitä, mitä kuluttajalla yleensä on sellaisen tavaran kaupassa perusteltua aihetta olettaa. Sinulle kuuluvat lakisääteiset oikeudet saattavat vaihdella sen mukaan, kauanko aikaa on kulunut siitä, kun Tuotteet on toimitettu sinulle. Kuluttajaneuvontapalvelu osaa auttaa sinua tarkemmin.

Katso myös kohta 7.

6.2 Mikäli haluat käyttää lakisääteistä oikeuttasi kieltäytyä vastaanottamasta Tuotteita, sinun tulee toimittaa ne takaisin Meille. Maksamme Tuotteiden lähettämisestä tai noutamisesta aiheutuvat kustannukset. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme kohdassa 13 määritetyllä tavalla, jotta voimme toimittaa sinulle palautustarran.

6.3 Yllä kohdassa 6.1 määritettyjen lakisääteisten oikeuksiesi lisäksi vakuutamme, että Tuotteissa ei esiinny olennaisia vikoja niiden toimituksen yhteydessä tai alla määritetyn ajanjakson aikana. Edellä mainittu takuu ei kuitenkaan päde, mikäli tuotteessa ilmenee kohdassa 6.4 määrittelyn tilanteen mukainen virhe, emmekä myöskään vastaa siitä.

Mikäli otat meihin yhteyttä osoitteessa +358 10 526 9920 soveltuvan takuuajan aikana kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun olet havainnut Tuotteessa ilmenneen virheen, ja ilmoitat, että Tuote ei ole tämän takuun mukainen (toimita mahdollisimman tarkka kuvaus) ja palautat soveltuvan Tuotteen Meille, voimme (harkintamme mukaisesti) joko korjata Tuotteen tai toimittaa korvaavan Tuotteen tai korvata sinulle virheellisen Tuotteen hinnan täysimääräisesti.

Tuote

Takuukausi (toimituspäivästä eteenpäin)

Platinum+ styler

3 vuotta

Kaikki muut suoristusraudat (pois lukien Platinum+ styler)

2 vuotta

Kihartimet

2 vuotta

Flight

2 vuotta

Hiustenkuivaajat (pois lukien Flight)

1 vuosi

Hiusharjat

6 kuukautta

Hiustenhoito- ja muotoilutuotteet

6 kuukautta

6.4 Tämä takuu ei päde, mikäli Tuotteessa ilmennyt virhe on seurausta

(a) normaalista kulumisesta;

(b) tahallisesta vahingonteosta, huonoista säilytysolosuhteista tai käyttöympäristöstä, vahingosta tai omasta huolimattomuudestasi tai kolmannen tahon huolimattomuudesta;

(c) siitä, että olet käyttänyt Tuotteita käyttöohjeiden vastaisesti; tai

(d) siitä, että olet itse tai kolmas taho on muokannut tai korjannut Tuotetta.

6.5 Tarjoamme tämän takuun sinulle kuuluvien lakisääteisten oikeuksien lisäksi virheellisille Tuotteille tai sellaisille Tuotteille, jotka eivät vastaa tuotekuvausta.

  1. PERUUTUSOIKEUTESI

7.1 Tarjoamme 21 päivän palautusoikeuden, jonka mukaisesti sinulla on oikeus peruuttaa sopimus tai palauttaa käyttämätön Tuote milloin tahansa sen jälkeen, kun olet tehnyt Tilauksen ja 21 päivän kuluessa siitä, kun Tilauksesi on toimitettu sinulle. Jos haluat peruuttaa sopimuksen, sinun tulee:

  1. a) ilmoittaa asiasta Meille ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, kirjeitse tai yhteydenottolomakkeen välityksellä (yhteystietomme on määritetty kohdassa 13) tai tulostamalla tämän lomakkeen ja toimittamalla sen Meille postitse lomakkeessa määritettyyn osoitteeseen;
  2. b) ilmoittaa tilaamiesi Tuotteiden tiedot ja milloin tilasit Tuotteet tai vastaanotit ne, sekä nimesi ja osoitteesi, kun otat Meihin yhteyttä; ja
  3. c) palauttaa Tuotteet (vahingoittumattomissa pakkauksissaan) Meille 14 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille haluavasi peruuttaa sopimuksen.

Palautamme sinulle Tuotteista maksamasi hinnan sekä toimituskulut samaa maksutapaa käyttäen, mutta saatamme vähentää palautettavasta hinnasta alla määritetyt summat. Yllä mainittu palautus tehdään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet Tuotteet tai, mikäli tämä tapahtuu aiemmin, 14 päivän kuluessa siitä, kun olet toimittanut meille todisteen siitä, että olet lähettänyt Tuotteet Meille.

7.2 Sinun tulee maksaa Tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset, mutta mikäli palautat meille Tuotteita, joissa on ilmennyt virhe tai jotka eivät vastaa tuotekuvaustaan kohdan 6.1 mukaisesti tai mikäli päätät tämän sopimuksen kohdan 5.2 mukaisesti, Me maksamme Tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

7.3 Mikäli päätät käyttää peruutusoikeuttasi tämän kohdan 7 perusteella:

(a) Saatamme vähentää sinulle palautettavasta summasta (pois lukien toimituskulut) Tuotteiden (mukaan lukien niiden pakkaus) arvossa tapahtuneen arvonaleneman, mikäli se johtuu siitä, että olet käsitellyt Tuotteita tavalla, jota ei sallittaisi liikkeessä. Joissain tapauksissa Tuotteen hinta vähennetään kokonaisuudessaan arvonalenemana. Esimerkiksi sähkötuotteitamme ei voi kokeilla liikkeessä ja siksi se, että käytät tällaisia Tuotteita ennen kuin palautat ne tämän kohdan 7 perusteella johtaa huomattavaan arvonalenemaan kyseisten Tuotteiden osalta. Huomaathan myös, että Tuotteidemme pakkaukset ovat arvokkaita ja että Tuotteiden arvossa tapahtuu huomattava arvonalenema, mikäli niiden pakkaukset ovat vahingoittuneet. Mikäli palautamme sinulle Tuotteiden hinnan ennen kuin olemme tarkistaneet Tuotteet ja myöhemmin huomaamme, että olet käsitellyt Tuotteita kielletyllä tavalla, sinun tulee korvata meille asianmukainen summa.

(b) Toimituskulujen osalta korvaamme enintään tarjoamastamme edullisimmasta toimitustavasta perityt toimituskulut. Esimerkiksi jos tarjoamme Tuotteen toimituksen 3–5 päivän kuluessa tiettyyn hintaan, mutta valitset Tuotteen toimituksen 24 tunnin kuluessa korkeampaan hintaan, palautamme sinulle ainoastaan sen summan, jonka olisit maksanut edullisemmasta toimitustavasta.

7.4 Tarjoamme tässä kohdassa määritetyn palautusoikeuden Suomessa asuville asiakkaillemme. Palautusoikeus on laajempi kuin näille asiakkaille kuluttajansuojalaissa säädetty palautusoikeus, joka sallii sopimuksen peruuttamisen 14 päivän kuluessa siten, että asiakas voi saada rahansa takaisin. Tämä peruutusoikeus ei vaikuta sinulle lakisääteisesti kuuluviin oikeuksiin siinä määrin kuin kyse on virheellisistä Tuotteista tai sellaisista Tuotteista, jotka eivät vastaa tuotekuvausta (ks. kohta 6.1).

  1. 8. HINNAT JA MAKSUTAVAT

8.1 Tuotteista veloitettava hinta on se hinta, joka on ilmoitettutilaussivuilla silloin, kun teet Tilauksen. Varmistamme kaikin kohtuullisin keinoin, että sinulle ilmoitettu hinta on oikea. Kohdassa 8.3 on kuitenkin määritetty se, miten menettelemme, mikäli havaitsemme, että tilaamasi Tuotteen hinnassa tai Tilaukseesi sovelletussa alennuksessa on virhe. Hintamme saattavat muuttua milloin tahansa, mutta hinnoissa tapahtuneita muutoksia ei sovelleta hyväksymiimme Tilauksiin.

8.2 Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero. Mikäli arvonlisäveron määrä muuttuu tilauspäivän ja Tuotteen toimituspäivän välisenä aikana, muutamme maksamasi arvonlisäveron määrää siinä tapauksessa, että et ole jo maksanut soveltuvaa Tuotetta täysimäärisesti ennen kuin arvonlisäverokannassa tapahtunut muutos astuu voimaan.

8.3 Parhaista pyrkimyksistämme huolimatta joidenkin Tuotteidemme hinnoissa tai alennuksien myöntämisessä saattaa esiintyä virheitä. Tarkistamme yleensä veloittamamme hinnat ja myöntämämme alennuksen ennen kuin hyväksymme Tilauksesi siten, että mikäli tilaamasi Tuotteen oikea hinta (pois lukien alennukset) on matalampi kuin ilmoittamamme hinta sinä päivänä, kun teet Tilauksesi, veloitamme sinulta matalamman hinnan. Mikäli Tuotteen oikea hinta (pois lukien alennukset) on korkeampi kuin sinulle ilmoitettu hinta sinä päivänä, kun teet Tilauksesi, otamme sinuun yhteyttä ennen kuin hyväksymme Tilauksesi. Mikäli hyväksymme ja käsittelemme Tilauksesi, ja Tilauksessa ilmennyt hinnoitteluvirhe on selvä ja ilmeinen ja olisit voinut kohtuullisella tavalla huomata, että kyseessä on hinnoitteluvirhe, voimme päättää sopimuksen, palauttaa sinulle maksamasi summat ja vaatia sinua palauttamaan sinulle toimitetut Tuotteet.

8.4 Tuotteiden hintaan ei välttämättä sisälly toimituskuluja valitsemastasi toimitustavasta riippuen. Tällöin toimituskulut lisätään Tuotteiden hintaan. Pyydämme sinua tutustumaan maksu- ja toimitustapoja koskeviin tietoihin verkkosivuillamme.

8.5 Sinun tulee maksaa Tuotteet luotto- tai debit-kortilla tai, mikäli käytät PayPalia, muulla PayPalin hyväksymällä maksutavalla. Veloitamme Tuotteiden hinnan sinulta silloin, kun lähetämme Tuotteet, mutta saatamme asettaa tilillesi (mukaan lukien PayPal) katevarauksen tehdessäsi Tilauksen. Tuotteiden hinnan veloittamista tai katevarauksen tekemistä tililtäsi ei tule pitää osoituksena siitä, että olemme hyväksyneet Tilauksesi.

  1. VASTUUMME ASIAKKAITAMME KOHTAAN

9.1 Me vastaamme sinulle Meistä johtuvasta syystä aiheutuvista ennustettavissa olevista vahingoista. Mikäli rikomme näitä Ehtoja, vastaamme sellaisista ennustettavissa olevista vahingoista, jotka aiheutuvat sinulle rikkomuksemme johdosta, mutta emme vastaa mistään sellaisista vahingoista, jotka eivät ole ennustettavissa. Ennustettavissa olevana vahinkona pidetään sellaista vahinkoa, joka on ilmeinen seuraus tai sellaista vahinkoa, jonka aiheutumismahdollisuudesta sekä Me että sinä olimme tietoisia. Tällaisia vahinkoja ovat esimerkiksi sellaiset vahingot, joista olet keskustellut kanssamme silloin, kun hankit Tuotteita.

9.2 Emme rajaa tai rajoita sinuun kohdistuvaa vastuutamme millään tavalla siinä määrin kuin soveltuva lainsäädäntö sen kieltää. Edellä mainittu kattaa myös vastuumme oman huolimattomuutemme tai työntekijöidemme, edustajiemme tai alihankkijoidemme huolimattomuuden johdosta aiheutuvista kuolintapauksista tai henkilövahingoista; petoksista ja väärennöksistä; Tuotteisiin liittyvien sinulle kuuluvien lakisääteisten oikeuksien rikkomuksista, mukaan lukien oikeus saada tuotekuvauksen mukainen Tuote, jotka vastaavat sinulle toimittamiamme tietoja tai mallikappaletta, johon olet tutustunut; riittävästä laadusta; vastaavuudesta meille ilmoitettua käyttötarkoitusta varten; ja virheellisistä Tuotteista kuluttajansuojalaissa määritetyllä tavalla.

9.3 Emme vastaa liiketoimintatappioista. Toimitamme Tuotteita ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön. Mikäli käytät Tuotteita kaupalliseen tai liiketoiminnalliseen tarkoitukseen tai mikäli jälleenmyyt Tuotteita, Me emme vastaa sinulle aiheutuneista tulonmenetyksistä tai liiketoiminnan vähentymisestä tai keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuksien menetyksestä.

  1. YLIVOIMAINEN ESTE

Me emme vastaa sellaisista viivästyksistä, joihin emme ole voineet vaikuttaa. Mikäli Tuotteidemme toimitus viivästyy Meistä johtumattomasta syystä, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ilmoittaaksemme sinulle asiasta ja ryhdymme toimenpiteisiin rajataksemme viivästyksestä aiheutuvia vaikutuksia. Mikäli toimimme yllä mainitulla tavalla, emme vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvista viivästyksistä. Mikäli kuitenkin on olemassa mahdollisuus, että Tuotteiden toimitus voi viivästyä olennaisella tavalla, voit ottaa Meihin yhteyttä päättääksesi sopimuksen ja saadaksesi rahasi takaisin niistä Tuotteista, jotka olet jo maksanut mutta joita ei ole vielä toimitettu sinulle.

  1. TARJOUSKAMPANJAT

11.1 Tässä kohdassa määritettyjä ehtoja sovelletaan kaikkiin tarjouskampanjoihimme, ja sinun tulee tutustua näihin ehtoihin tarjouskampanjakohtaisten ehtojen lisäksi. Mikäli soveltuvan tarjouskampanjan ehdot poikkeavat tässä kohdassa 11 määritetyistä ehdoista, kyseisen tarjouskampanjan ehtoja sovelletaan.

11.2 Mitään sellaista kampanja-, alennus- tai tarjouskoodia, joka tarjotaan käytettäväksi sivustollamme, ei voi yhdistää muuhun tarjoukseen tai käyttää lahjakorttien hankintaan.

11.3 Yksittäiseen Tilaukseen voi käyttää ainoastaan yhden tarjouskoodin.

11.4 Tarjouskoodia ei voi käyttää Tilaukseen sen jälkeen, kun Tilaus on tehty.

11.5 Verified stylist -tilin omistaja ei voi käyttää ostotapahtuman jälkeen toimitettavasta kyselystä tai tietyn Tuotteen rekisteröimisestä annettavaa tarjouskoodia.

11.6 Alennuksia ei voi käyttää toimituskuluihin, jollei muuta nimenomaisesti todeta.

11.7 Mikäli palautat Tuotteen ja saat rahasi takaisin mistä tahansa syystä, sinulle palautetaan maksamasi summa, mukaan lukien mahdolliset alennukset. Tällöin käytännössä maksat täyden hinnan niistä Tuotteista, jotka päätät pitää ja menetät alennuksen tuoman hyödyn.

11.8 Mikäli sinulle toimitetaan ilmainen lahja Tilauksesi yhteydessä, sinun tulee palauttaa ilmainen lahja, mikäli palautat sen Tuotteen tai ne Tuotteet, joiden perusteella ilmainen lahja on sinulle toimitettu. Mikäli sinulle on toimitettu tietty Tuote ilmaiseksi tai alennettuun hintaan siksi, että olet hankkinut jonkin muun ilmaiseen Tuotteeseen tai alennettuun hintaan oikeuttavan Tuotteen, sinun tulee palauttaa sinulle toimitetut ilmaiset tai alennetut Tuotteet, mikäli palautat ilmaiseen Tuotteeseen tai alennukseen oikeuttavat Tuotteet.

  1. OIKEUTEMME PERUUTTAA SOPIMUS

12.1 Voimme päättää tiettyä Tuotetta koskevan sopimuksen milloin tahansa ilmoittamalla asiasta sinulle kirjallisesti niin pian kuin se on kohtuullisesti mahdollista(ja mikäli alakohtaa (d) tai (e) sovelletaan, tarjoamalla sinulle mahdollisuuden saada rahasi takaisin tai korvaavan Tuotteen), mikäli

(a) et maksa erääntyneitä summia Meille;

(b) et salli meidän toimittaa Tuotteita sinulle kohtuullisen ajan kuluessa;

(c) tietoomme tulee tai voimme kohtuullisesti olettaa, että olet rikkonut näitä Ehtoja;

(d) Tuote loppuu varastostamme; tai

(e) ilmenee ylivoimainen este (ks. kohta 11).

12.2 Mikäli päätämme sopimuksen yllä kohdassa 12.1 määritetyissä tilanteissa, palautamme sinulle toimittamattomista Tuotteista etukäteen maksamasi hinnan (tai peruutamme katevarauksen tililtäsi). Mikäli päätämme sopimuksen yllä kohdassa 12.1(c) mainitussa tapauksessa, saatamme vähentää palautettavasta hinnasta tai veloittaa sinulta kohtuullisen korvauksen sopimusrikkomuksesi johdosta Meille aiheutuneista nettokustannuksista.

  1. TIETOA YRITYKSESTÄ JA YHTEYSTIEDOT

Olemme suomalainen osakeyhtiö. Y-tunnuksemme on 2735896-9 ja toimipaikkamme on Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo.

13.2. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat esittää valituksen, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse asiakaspalvelumme numeroon 0845 330 1133 tai 01924 423 400 tai sähköpostitse täyttämällä verkkosivuiltamme löytyvän yhteystietolomakkeen.

13.3 Mikäli haluat ottaa Meihin yhteyttä kirjallisesti, tai mikäli jokin näiden Ehtojen kohta edellyttää, että teet Meille kirjallisen ilmoituksen, voit lähettää sen Meille verkkosivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella, manuaalisesti tai postiennakkona kohdassa 13.1 mainittuun osoitteeseen. Vahvistamme vastaanottaneemme yhteydenottosi ottamalla sinuun yhteyttä kirjallisesti. Mikäli Meidän tulee ottaa yhteyttä sinuun tai ilmoittaa sinulle kirjallisesti, teemme sen sähköpostitse tai postiennakkona Tilauksen yhteydessä toimittamaasi osoitteeseen.

  1. MITEN KÄYTÄMME SINUA KOSKEVIA HENKILÖTIETOJA?

Käytämme sinun Meille luovuttamia henkilötietojasi verkkosivullamme olevan henkilötietoselosteen mukaisesti .

  1. MUUT TÄRKEÄT EHDOT

15.1 Voimme siirtää näiden Ehtojen mukaisia oikeuksiamme ja velvollisuuksiamme toiselle organisaatiolle. Tiedotamme aina asiasta kirjallisesti, ja takaamme, ettei siirto vaikuta tämän sopimuksen mukaisiin oikeuksiisi.

15.2 Voit siirtää näiden Ehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi toiselle henkilölle, mikäli siitä sovitaan kirjallisesti.

15.3 Tämä on sinun ja Meidän välinen sopimus. Muilla osapuolilla ei ole oikeutta panna täytäntöön näitä Ehtoja.

15.4 Jokainen Ehtojen kohta toimii itsenäisesti. Mikäli tuomioistuin tai muu soveltuva viranomainen päättää, että jokin Ehdoista on lain vastainen, jäljelle jäävät ehdot pysyvät voimassa siitä huolimatta.

15.5 Mikäli emme vaadi, että suoritat näiden Ehtojen mukaiset velvoitteesi, emme pane täytäntöön oikeuksiamme tai vetoamme niihin myöhässä, se ei kuitenkaan tarkoita, ettei sinun tarvitse suorittaa näitä, tai että se estäisi meitä vetoamasta näihin myöhemmin. Esimerkiksi jos et suorita maksua emmekä me pyydä sinulta maksusuoritusta vaikka toimitamme Tuotteet, voimme silti vaatia sinulta maksusuoritusta myöhemmin.

15.6 Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, ja voit aloittaa Tuotteita koskevan oikeudenkäynnin suomalaisessa tuomioistuimessa.

15.7 Mahdolliset valitukset voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen customer-care@ghdhair.com.

15.8 Mikäli et ole tyytyväinen siihen, miten olemme hoitaneet valitustasi, ja haluat jatkossa hoitaa valitusprosessiasi EU:n Verkkovälitteisen riidanratkaisun (ODR) sivuston http://ec.europa.eu/odr kautta, ja kerromme sinulle valitusprosessin aikana olemmeko valmiita käyttämään kyseistä verkkofoorumia sinun valituksesi käsittelyssä.

MITED (KAUPPANIMI GHD) – TIETOSUOJAILMOITUS

Viimeksi muutettu: 1. Joulukuu 2020

Johdanto

Tervetuloa www.ghdhair.com-sivustolle (”sivusto”). Tämän sivuston omistaa ja sitä käyttää Jemella Limited, jonka kauppanimi on ghd, (”ghd”, ”me”, ”meidän” ja ”meitä”) ja me olemme sitoutuneita suojelemaan henkilötietojasi. Tämän tietosuojailmoituksen (”ilmoitus” tai ”tietosuojailmoitus”) tarkoituksissa henkilötiedot tarkoittavat tietoja, joita voidaan käyttää suoraan tai epäsuorasti tunnistamaan tietyn henkilön tai kotitalouden, kuten on määritetty soveltuvassa tietosuojalaissa. Tämä tietosuojailmoitus koskee henkilötietojesi käyttöämme, kun sinä

  • käytät com-sivustoa tai mikrosivustoja, joissa tämä ilmoitus on näkyvillä (yhdessä ”sivustot”)
  • olet vuorovaikutuksessa kanssamme sosiaalisen median tai kolmansien osapuolten sivustojen mainosten ja sisällön kautta (yhdessä ”sisältö”) ja/tai
  • olet meihin yhteydessä muulla tavoin, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai osallistumalla koulutustapahtumaan, messuihin tai muuhun ghd-tapahtumaan.

Tässä ilmoituksessa kerromme, keitä me olemme, mitä tietoja keräämme sinusta, miten käytämme niitä (mukaan lukien kenen kanssa jaamme nämä tiedot) ja henkilötietojasi koskevat oikeutesi ja vaihtoehtosi.

Tiukan käytäntömme mukaan emme vuokraa tai myy henkilötietojasi.

Jemella Limited on tässä ilmoituksessa kuvatulla tavalla käsiteltyjen tietojen rekisterinpitäjä. Jos sinulla on kysymyksiä suorittamastamme tietojesi käsittelystä tai prosessoinnista, ota meihin yhteyttä käyttäen tämän tietosuojailmoituksen ”Ota yhteyttä” -osion kohdassa 19 olevia tietoja.

  1. Kuka on ghd?

ghd on maailman johtava hiustenhoitotuotteiden, etenkin suoristusrautojen, valmistaja. Jemella Limited ja sen tytäryhtiöt muodostavat nyt osan Wella Operations US LLC -konsernia (”konserni”). Lisätietoja Wella Operations US LLC saa verkkosivuilta http://www.wellacompany.com/.   

  1. Mitä henkilötietoluokkia ghd kerää minusta ja mistä lähteistä?

Henkilötiedot, joita saatamme kerätä sinusta (mukaan lukien viimeisten 12 kuukauden aikana keräämämme henkilötiedot), jakautuvat löyhästi seuraaviin luokkiin:

  • Tiedot, joita annat meille suoraan

Kun olet yhteydessä ghd:hen joko verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme pyytää sinua antamaan meille henkilötietojasi. Saatamme esimerkiksi pyytää yhteystietojasi, kun rekisteröit meillä tilin, vastaanotat uutiskirjeitämme tai tietoja tuotteistamme tai tapahtumistamme ja/tai lähetät meille tiedusteluja.

Annat meille henkilötietojasi myös esimerkiksi ostaessasi tuotteitamme tai rekisteröidessäsi niiden takuun, ollessasi meihin yhteydessä sosiaalisen median tai asiakaspalvelutiimiemme kautta, liittyessäsi kanta-asiakas- tai bonusohjelmaan, osallistuessasi promootioihimme tai ollessasi vuorovaikutuksessa kanssamme messuilla tai muissa tapahtumissa.

Kun sinulta pyydetään henkilötietoja, ilmoitamme siinä yhteydessä selvästi, mitä tietoja sinulta pyydetään ja mistä syistä. Tämä riippuu välisemme vuorovaikutuksen syystä, mutta keräämämme tiedot saattavat kuitenkin sisältää:

- tunnistustietoja, yhteystietoja ja demografisia tietoja, kuten etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi, sukupuolesi, asuinmaasi, tietoa elämäntyylistäsi / kiinnostuksen kohteistasi, ulkonäöstäsi, tyylistäsi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä vastaukset turvakysymyksiin

- tapahtumatietoja, kuten tietoja tapahtumista kanssamme, mukaan lukien tietoja ostoksistasi sekä ostopäivämäärän ja -ajan; käyttämästäsi maksumenetelmästä riippuen saatamme myös kerätä maksutietoja

- ominaisuustietoja, sillä keräämme antamiasi elämäntyyli / kiinnostuksen kohde- ja ulkonäkö- ja tyylitietoja. Lisäksi jos arvioit meiltä ostamiasi tuotteita, annat tietoja tuotteisiin ja/tai hiuksiin liittyvistä huolista ja käyttämistäsi tuotteista, keräämme myös näitä tietoja.

  • Tiedot, joita keräämme automaattisesti

Keräämme myös tietoja sinulta automaattisesti tällä tavoin:

- Verkkotunnisteet: Keräämme IP-osoitteita, laitetunnisteita ja tietoja selaustavoistasi, asetamme evästeitä ja käytämme automatisoitua tiedonkeräysteknologiaa, joka on kuvailtu tarkemmin jäljessä osiossa ”Käytämmekö evästeitä ja muita vastaavia teknologioita?” ja evästekäytännössämme.

- Sivuston käyttötiedot: Keräämme tietoja siitä, kuinka käytät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme ja olet vuorovaikutuksessa mainosten kanssa, mukaan lukien sivustollamme vierailemasi sivut, käyttämäsi hakutermit ja verkkosivusto, jolta siirryit sivustollemme.

  • Tiedot, joita saamme kolmansien osapuolten lähteistä

Saatamme saada sinua koskevia tietoja kolmansilta osapuolilta, mutta ainoastaan, kun olemme tarkistaneet, että nämä kolmannet osapuolet ovat saaneet suostumuksesi tietojen jakamiseen kanssamme tai niille on muutoin laillisesti sallittua tai pakollista luovuttaa henkilötietojasi meille.

Tietoihin, joita keräämme kolmansilta osapuolilta, kuuluvat:

- Sosiaalisen median kumppanimmeesimerkiksi jos kirjaudut sivustollemme käyttäen sosiaalisen median sivustoa (kuten määritetty tämän ilmoituksen kohdassa ”Entä jos siirryn sosiaaliseen verkkoon tai julkiselle keskustelupalstalle tai käytän niitä sivuston kautta?”), käytät sosiaalisia laajennuksia kuten ”tykkää” tai ”jaa”, kyseinen sosiaalisen median sivusto saattaa siirtää meille tietoja, kuten tunnistavia tietoja, ominaisuustietoja: kolmannen osapuolen sivuston käyttäjätunnuksen, käyttäjätunnukseen liittyvän nimen, sähköpostiosoitteen ja sijainnin sekä muita tietoja, jotka ovat sallittuja kyseisen verkkosivuston tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Saatamme myös jakaa tietojasi kyseisen sosiaalisen median sivuston kanssa koskien sisäänkirjautumistasi. Lisätietoja sosiaalisen median sivustoon siirtymisestä tai sen käytöstä on kohdassa ”Entä jos siirryn sosiaaliseen verkostoon tai julkiselle keskustelupalstalle tai käytän niitä sivuston kautta?

- Vähittäismyyjämme, jakelijamme ja kolmansien osapuolten tuotemerkkikumppanimme, esimerkiksi kun sovellettava tietosuojalaki sallii ja kun olet erityisesti antanut luvan, vähittäismyyjämme, jakelijamme ja kolmansien osapuolten tuotemerkkikumppanimme saattavat siirtää meille mm. tunnistavia tietoja, ominaisuustietoja, demografisia tietoja mukaan lukien ulkonäköäsi koskevia tietoja (ml. hiusten väri, hiusten ominaisuudet ja hiustenhoitorutiini) sekä tapahtumatietoja (liittyen heidän joko fyysisessä liikkeessä tai verkossa ostettuihin tuotteisiin liikkeen oman verkkosivuston tai mikrosivuston kautta) ja sivuston käyttötietoja (mukaan lukien palvelut, joita on pyydetty heidän verkkosivustoillaan ja/tai sovelluksissaan).

- Teknologiakumppanimme ja markkinatutkimusorganisaatiotesimerkiksi kun sovellettava tietosuojalaki sallii ja kun olet erityisesti antanut luvan, teknologiakumppanimme saattavat jakaa tietoja kanssamme, mukaan lukien verkkotunnisteet, internetin selailutapasi ja maantieteelliset

  1. Kuinka ghd käyttää henkilötietojani?

Käytämme henkilötietojasi tässä tietosuojailmoituksessa määritettyihin tarkoituksiin, joihin sisältyvät seuraavat:

  • Tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi tuotteita ja palveluita käytämme tunnistus- ja tapahtumatietoja voidaksemme toimeenpanna velvollisuuksiamme, jotka juontuvat välisestä suhteestamme, ml. tarjota sinulle tuotteita ja palveluita.
  • Henkilöllisyytesi vahvistamiseksi käytämme tunnistavia tietoja, saatamme esimerkiksi käyttää syntymäpäivääsi määrittämään, että olet tarpeeksi vanha käyttämään palvelujamme, rekisteröimään takuusi, jättämään takuuhakemuksen, kirjautumaan sisään tiliisi sivustolla tai määrittämään, onko sinulla jo tili sivustolla.
  • Käytämme kaikkia tietoluokkia, jotka on kuvattu tässä tietosuojailmoituksessa sisäisiin hallinnollisiin tarkoituksiimme.
  • Käytämme ominaisuustietoja, verkkotunnisteita, sivun käyttötietoja ja internetin selaustapoja tarjoamaan räätälöityä palvelua. Käytämme näitä tietoja yksilöllisten suositusten antamiseen tuotteista, joista uskomme sinun pitävän, räätälöimään sisältöä enemmän kiinnostuksen kohteidesi mukaiseksi tai, pyynnöstäsi ja saatavuuden mukaan, tarjoamaan räätälöityjä ja personoituja tuotteita.
  • Käytämme tunnistavia tietoja, ominaisuustietoja, verkkotunnisteita, sivuston käyttötietoja ja internetin selaustapoja analytiikan tarkoituksiin. Saatamme esimerkiksi analysoida tietojasi, mukaan lukien sijaintia, pyytämiäsi tuotteita ja/tai palveluja, ikää, aikavyöhykettä, IP-osoitetta ja vierailtuja URL-osoitteita koskevia tietoja, suhteessa laajempaan asiakaskuntaamme luodaksemme tilastotietoja ja kehittääksemme markkinointisuunnitelmia, jotta voimme parantaa palvelujamme ja tuotteitamme, sivustoa ja sisältöä.
  • Käytämme tunnistavia tietoja, ominaisuustietoja ja sivuston käyttötietoja tarjotaksemme sinulle markkinointiviestintää, josta saatat olla kiinnostunut. Jos haluat vastaanottaa meiltä markkinointiviestejä, käytämme tietojasi pitääksemme sinut ajan tasalla uusimmista tuotteistamme, palveluistamme, kyselyistä, ilmoituksista, tulevista tapahtumista, arvonnoista, kilpailuista ja muista promootioista uutiskirjeidemme, sähköpostien tai muun viestinnän muodossa. Jos et enää halua vastaanottaa näitä markkinointiviestejä, ohjeet niiden vastaanoton lopettamiseen löytyvät kohdasta ”Miten voin lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen?
  • Käytämme tunnistus- ja tapahtumatietoja viestintään,joka ei liity markkinointiin. Käytämme tietoluokkia ilmoittaaksemme sinulle tärkeistä tiedoista, jotka liittyvät tiliisi, pyytämääsi palveluun tai muuhun viestintään, joka ei ole markkinointia. Emme ota koskaan yhteyttä kysyäksemme salasanaasi. Olethan varovainen, jos saat viestejä henkilöiltä, jotka pyytävät tätä tietoa.
  • Käytämme tunnistus- ja tapahtumatietoja asiakastuen tarjoamista varten. Kun olet asiakkaamme, saatamme esimerkiksi käyttää henkilötietojasi kysymystesi ja/tai tiedustelujesi käsittelyyn ja niihin vastaamiseen asiakaspalveluprosessissamme.
  • Käytämme verkkotunnisteita ja sivuston käyttötietoja sivuston optimointiin ja hallintaan. Käytämme näitä tietoja esimerkiksi

- sivuston, sisällön ja muun digitaalisen tarjonnan hallinnoimiseen, mukaan lukien sivuston kautta tarjotut palvelut ja tuotteet

- verkkomme ja tietojesi turvallisuuden varmistamiseen

- tulevien sivustolla ja muussa digitaalisessa sisällössämme käyntiesi räätälöimiseen kiinnostuksen kohteidesi perusteella, jotta voimme varmistaa mahdollisimman käyttäjäystävällisen verkkonavigointikokemuksen

- sivuston ja muun digitaalisen tarjontamme parantamiseen (mukaan lukien toiminnallisten ongelmien korjaaminen, kuten sivujen kaatuminen tai ohjelmistovirheet)

- palvelujen tarjoamiseen kumppaneillemme, kuten työkaluja, analyysejä, dataa ja havaintoja nähdäksemme, miten heidän verkkosivustojaan tai mobiilisovelluksiaan käytetään.

  • Käytämme tapahtumatietoja, ominaisuustietoja ja sivuston käyttötietoja tuotekehityksen ja liiketoiminnan kehityksen tarkoituksiin.Käytämme näitä tietoja parantamaan tuotteitamme ja kehittämään uusia tuotteita.
  1. Millä perusteella ghd voi käyttää tietojani tällä tavoin?

EU:n lain mukaisesti meidän on täytettävä yksi tai useampi sovellettavan tietosuojalain ehdoista ennen kuin voimme kerätä ja käyttää henkilötietojasi.

Yleensä oikeudellinen perustamme edellä kuvatulle henkilötietojesi keräämiselle ja käyttämiselle riippuu henkilötiedoista ja tilanteesta, jossa niitä kerätään. Tavallisesti keräämme ja käytämme henkilötietojasi seuraavista syistä:

Mitkä ovat oikeudelliset perusteet?

Mitä ne ovat?

Sopimuksen noudattaminen

Tietojesi käyttö voi olla meille välttämätöntä sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi kanssasi solmimamme sopimuksen mukaisesti tai aikoessamme solmia tällaisen sopimuksen. Jos olet pyytänyt palveluita ja/tai tuotteita meiltä, meidän on käytettävä tietojasi tarjoamaan kyseisiä pyytämiäsi tuotteita ja/tai palveluita.

Oikeudellisten velvoitteiden täyttäminen

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö saattaa olla välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeudelliset velvoitteemme. Esimerkiksi jos olet yritysasiakas, meidän on käsiteltävä tietosi, jotta voimme todentaa henkilöllisyytesi ja suorittaa tarvittavat vaatimustenmukaisuuden tarkastukset.

Oikeutettujen intressien toteuttaminen

Kun oikeutesi eivät mene tällaisen käsittelyn edelle, saamme käyttää henkilötietojasi oikeutettujen intressiemme toteuttamiseen, kuten sivuston ja muun digitaalisen tarjontamme hallintaan, tuotteidemme ja palveluidemme, sivuston ja muun digitaalisen tarjonnan parantamiseen ja markkinointiin.

Suostumus

Joissakin rajatuissa olosuhteissa saatamme luottaa siihen, että suostut henkilötietojesi keräämiseen ja käyttöön. Meidän on luotettava suostumukseesi, kun lähetämme sinulle sähköistä markkinointia tai viestintää konsernin eri tavaramerkeiltä.

Jos luotamme suostumukseesi, ilmoitamme tämän selvästi, kun pyydämme tietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä kyseisenä ajankohtana tarjottua menettelyä, tai ottamalla yhteyttä meihin käyttämällä tämän ilmoituksen kohdan 19 tietoja.

Elintärkeät edut

Joissakin tapauksissa meidän on ehkä käytettävä henkilötietojasi sinun tai jonkun toisen elintärkeiden etujen suojaamiseen.

Sinua ei välttämättä aina vaadita antamaan pyytämiämme henkilötietoja. Jos kuitenkin päätät olla antamatta tiettyjä tietoja, et ehkä pysty hyödyntämään joitakin palveluistamme. Tällaiset vaaditut tiedot on merkitty selvästi pakollisiksi. Jos et halua, että keräämme sinulta tiettyjä henkilötietoja, älä anna kyseisiä tietoja, tai kieltäydy tarvittaessa näiden tietojen antamisesta.

Jos pyydämme sinua antamaan henkilötietoja oikeudellisen vaatimuksen noudattamiseksi tai ottaaksemme sinuun yhteyttä, ilmoitamme tästä selvästi kyseisenä ajankohtana ja kerromme, onko henkilötietojen antaminen pakollista vai ei (sekä mahdolliset seuraukset, jos et anna henkilötietojasi).

Jos keräämme ja käytämme henkilötietojasi oikeutettujen intressiemme (tai kolmansien osapuolten intressien) perusteella, nämä intressit vastaavat yleensä tässä ilmoituksessa annettua määritystä. Jos tämä kuitenkin muuttuu, ilmoitamme selvästi tarvittavana ajankohtana, mitä kyseiset oikeutetut intressit ovat.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja oikeudellisesta perustasta henkilötietojesi keräämiselle ja käytölle, ota meihin yhteyttä käyttämällä kohdan ”Ota yhteyttä” tietoja.

  1. Käytämmekö evästeitä ja muita vastaavia teknologioita?

Käydessäsi sivustolla, katsoessasi sisältöä tai ollessasi sen kanssa vuorovaikutuksessa tai muutoin viestiessäsi kanssamme digitaalisesti, ghd saattaa kerätä verkkotunnisteita ja sivuston käyttötietoja käyttäen työkaluja kuten selainevästeitä ja kuvapisteitä. Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka asetetaan laitteellesi ja joita käytetään keräämään ja käyttämään henkilötietojasi, mukaan lukien kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa palvelinmainontaa. Voidaksesi kieltäytyä kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta käy osoitteessa optout.networkadvertising.org ja DAA WebChoices Tool (verkkosivustot) tai DAA AppChoices Tool (mobiilisovellukset). Huomaathan myös, että emme reagoi ”älä seuraa” (a/k/a/ dnt) -signaaleihin tai noudata niitä tai vastaavia mekanismeja, joita verkkoselaimet välittävät.

Voit lukea lisää evästeistä ja muista vastaavista teknologioista ja esimerkiksi evästeasetustesi muuttamisesta evästekäytännöstämme.

  1. Jakaako ghd henkilötietojani jonkun tahon kanssa?

Viimeisten 12 kuukauden aikana olemme saattaneet luovuttaa henkilötietoluokkia, jotka on mainittu kohdassa “Mitä henkilötietoluokkia ghd kerää minusta ja mistä lähteistä?” seuraaville vastaanottajaluokille:

  • Konsernin sisällä: Saatamme antaa henkilötietoluokkia muiden tahojen saataville konsernin sisällä, jotta voimme tarjota palveluitamme sinulle ja lähettää sinulle sähköpostia ja räätälöityä sisältöä tuotemerkeistämme tässä ilmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin, tai kuten sinulle ilmoitetaan kerätessämme henkilötietojasi.
  • Kolmansien osapuolten kanssa markkinointitarkoituksiin: Tietyt sponsoroimamme promootiot ja tapahtumat tai sivuston tietyt osat saattavat tarjota sinulle mahdollisuuden antaa suostumuksesi markkinointiviestien vastaanottamiseen liikekumppaneiltamme, kuten promootion kumppanisponsoreilta. Jos olet antanut suostumuksesi, tällaiset kolmannet osapuolet saattavat käyttää tietojasi tällaisiin tarkoituksiin.
  • Liikekumppaniemme kanssa: tietyt kumppanit tarjoavat palveluita sivustomme kautta, mukaan lukien luottopalveluiden tarjoajat, opiskelija-alennukset ja lahjakortit. Näiden palveluiden käyttösi on asiaankuuluvien kumppaneiden omien tietosuojakäytäntöjen alaista, joten lue kyseiset käytännöt.
  • Palveluntarjoajiemme kanssa: ghd käyttää kolmansien osapuolten palveluntarjoajia toimintojen suorittamiseen puolestaan (esimerkiksi tuotteidemme, palveluidemme tai sivuston toimittamisen tukemiseen). Palveluntarjoajatyypit, joiden kanssa työskentelemme, ovat alla:

- toteutuskumppanit ja kolmannen osapuolen varastointipalvelujen tarjoajat – joiden vastuulla on auttaa meitä tilaustesi toteuttamisessa ja toimittamisessa ja tuotteidesi seuraamisessa

- mainontapalveluiden tarjoajat – yritykset, jotka tarjoavat (i) mainostilaa ghd:lle, (ii) mainontaan liittyviä palveluita, kuten toimistot, joita on pyydetty tekemään mainontaostoja ghd:n puolesta, mainosten välityspalveluiden tarjoajat (digitaalinen markkinapaikka mainostilan ostamiseen ja myymiseen) ja kysyntään perustuvan käyttöympäristön tarjoajat (mainonnan automaattiseen ostamiseen käytetty ohjelmisto), kuten Googlen DoubleClick

- asiakassuhteiden hallintatietokantojen ja tiedonhallinta-alustojen tarjoajat – joiden avulla ghd voi hallita asiakkaidemme tietoja turvallisesti ja tehokkaasti

- tietojen analysointiyritykset – jotka tarjoavat havaintoja ja auttavat meitä analysoimaan trendejä käyttäen meillä olevia tietoja, joita nämä yritykset säilyttävät

- markkinointikampanjayritykset – tähän lukeutuvat yritykset, jotka koordinoivat sähköpostikampanjoita, arvontoja, kilpailuja tai promootioita puolestamme

- sovellusten kehitys- ja verkkoisännöintiyritykset – sivuston isännöintiin internetissä

- informaatioteknologian ja siihen liittyvän infrastruktuurin tarjoajat

- sähköpostitoimitusten tarjoajat

- tilintarkastus- ja ammattipalveluiden tarjoajat.

  • Osana yritysten luovutuksia: ghd saattaa luovuttaa henkilötietoluokkia varsinaiselle tai mahdolliselle ostajalle (ja sen edustajille ja neuvonantajille) liittyen mihin tahansa varsinaiseen tai ehdotettuun myyntiin, fuusioon, yritysostoon, yhteishankkeeseen, konkurssiin, selvitystilaan, uudelleenorganisointiin tai mihin tahansa muuhun vastaavaan transaktioon tai liiketoimeen.
  • Lakien noudattamiseksi tai yhtiömme tai käyttäjiemme suojelemiseksi: ghd saattaa luovuttaa henkilötietoluokkia mille tahansa toimivaltaiselle lainvalvontaviranomaiselle, sääntelyviranomaiselle, viranomaistaholle, tuomioistuimelle tai muulle kolmannelle osapuolelle, kun uskomme tietojen luovuttamisen olevan välttämätöntä (i) sovellettavan lain tai asetuksen vuoksi, (ii) lainmukaisten oikeuksien toimeenpanemiseksi, perustelemiseksi tai puolustamiseksi tai (iii) sinun tai jonkun muun elintärkeiden etujen suojaamiseksi.
  • Jollekulle muulle henkilölle suostumuksellasi tietojen luovuttamiseen.
  1. Miten voin lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen?

Lähetämme markkinointiviestejä vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi tai jos se on muutoin laissa sallittua. Jos päätät, ettet enää halua vastaanottaa meiltä markkinointiviestejä, voit kieltäytyä siitä napsauttamalla saamassasi sähköpostiviestissä olevaa ”peruuta tilaus” -linkkiä, tai ottamalla meihin yhteyttä käyttäen tämän ilmoituksen kohdassa ”Ota yhteyttä” mainittuja menetelmiä.

  1. Mitkä ovat tietosuojaoikeuteni?

Asuinpaikkasi ja sovellettavan tietosuojalain mukaisesti sinulla voi olla myös seuraavat oikeudet:

  • Oikeus pyytää pääsy henkilötietoihisi, joita me keräämme, käytämme, luovutamme ja myymme, jotta saat vahvistuksen siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi, sekä pääsyn kyseisiin henkilötietoihin. Jos olet Kalifornian asukas, Kalifornian lain mukaisesti sinulla on oikeus pyytää, että luovutamme tiettyjä tietoja liittyen henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön ja myyntiin viimeisten 12 kuukauden ajanjaksolla, mukaan lukien tietyt keräämämme tiedot. Sinulla on oikeus tehdä pyyntö ilmaiseksi kaksi kertaa 12 kuukauden ajanjaksolla.
  • Oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyissä olosuhteissa.
  • Oikeus muuttaa ja/tai korjata virheellisiä henkilötietoja.
  • Oikeus estää tai vähentää henkilötietojesi käsittelyä.
  • Jos olet Kalifornian asukas, oikeus kieltäytyä henkilötietojesi myynnistä.
  • Oikeus kieltää meitä käsittelemästä henkilötietojasi (mukaan lukien käsittely suoramarkkinointitarkoituksiin).
  • Oikeus pyytää henkilötietojesi siirrettävyyttä tietyissä olosuhteissa.
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi tarvittaessa. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta peruutustasi ennen suorittamamme käsittelyn laillisuuteen eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn muiden lainmukaisten käsittelysyiden kuin suostumuksen perusteella.
  • Jos käytät tässä kohdassa selitettyjä tietosuojaoikeuksiasi, emme syrji sinua emmekä kiellä sinulta tuotteita tai palveluita, laskuta sinulta eri hintaa tai anna sinulle heikompilaatuisia tuotteita tai palveluita.
  • Jos asut Kaliforniassa, voit Kalifornian lain mukaisesti (Civil Code, kohta 1798.83) pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa maksutta tietoja henkilötietojesi (mahdollisesta) luovuttamisesta kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin edeltävän kalenterivuoden aikana.
  • Jos asut Euroopan talousalueella, sinulla on oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle.

Tiukan käytäntömme mukaan emme vuokraa tai myy henkilötietojasi. Voimme vahvistaa, että emme ole myyneet yhtään Kalifornian asukkaan henkilötietoa kolmannelle osapuolelle edellisten 12 kuukauden aikana.

Voit harjoittaa näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä tämän ilmoituksen kohdan ”Ota yhteyttä” tietoja. Vastaamme kaikkiin pyyntöihin, jotka saamme henkilöiltä, jotka haluavat käyttää tietosuojaoikeuksiaan sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Voidaksemme varmistaa henkilöllisyytesi ja voidaksemme paikantaa henkilötietosi järjestelmissämme saatamme vaatia passisi tai ajokorttisi näkemisen ennen pyyntösi toteuttamista. Joissakin olosuhteissa saatamme pyytää lisätietoja voidaksemme asianmukaisesti varmistaa henkilöllisyytesi, esim. sähkö- tai puhelinlaskun osoitteen vahvistamiseksi ja/tai asiakasviitenumero, joka liittyy ostoon ja/tai käyttämääsi tuotteeseen.

Voit käyttää näitä oikeuksia itse tai nimetä edustajan (kuten asianajajan) tekemään pyynnön puolestasi antamalla hänelle notaarin vahvistaman valtakirjan, jolloin hän voi toimia puolestasi.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita siitä, miten käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä.

  1. Miten pitkään ghd säilyttää tietojani?

Säilytämme tietojasi, kun meillä on jatkuva oikeutettu liiketoiminnallinen tarve tehdä niin (esimerkiksi tarjotaksemme sinulle pääsyn Wella Operations US LLC sivustoille tai muuhun digitaaliseen tarjontaan, toimittaaksemme sinulle ostamasi tuotteen tai noudattaaksemme sovellettavia oikeudellisia, veroon liittyviä tai tilinpitovaatimuksia).

Kun meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoiminnallista tarvetta käsitellä henkilötietojasi, poistamme ne tai teemme niistä anonyymejä tai, jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi kun henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), säilytämme henkilötietojasi turvallisesti ja eristämme ne muulta käsittelyltä, kunnes niiden poistaminen on mahdollista.

  1. Siirtääkö ghd tietojani muihin maihin?

Voidaksemme tarjota palveluita kansainvälisenä toimijana meidän on siirrettävä ja käsiteltävä henkilötietojasi kansainvälisesti (mukaan lukien Euroopan talousalueen (”ETA”) ja Ison-Britannian ulkopuolisiin kohteisiin), erityisesti konsernin sisällä ja oikeudenkäyttöalueille, joilla kyseisten toimijoiden toimipaikka sijaitsee. Tämä tarkoittaa, että käsitellessämme henkilötietojasi saatamme käsitellä niitä missä tahansa näistä maista.

Tästä johtuen tietojasi saatetaan siirtää maihin ja/tai käsitellä maissa, jotka ovat ETA:n ulkopuolella eivätkä välttämättä voi taata samantasoista suojaa henkilötiedoille kuin asuinmaasi. Olemme kuitenkin ottaneet käyttöön asianmukaiset suojatoimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät suojattuina tämän ilmoituksen mukaisesti. Tähän kuuluu Euroopan komission vakiosopimuslausekkeiden täytäntöönpano henkilötietojesi siirtämisessä konsernimme yritysten välillä, mikä edellyttää kaikkia konsernin yrityksiä suojaamaan käsittelemiään ETA-alueelta saatuja henkilötietoja Euroopan unionin tietosuojalain mukaisesti.

Lisätietoja voidaan antaa pyynnöstä: ota yhteyttä meihin käyttäen kohdassa ”Ota yhteyttä” olevia tietoja. Olemme myös toteuttaneet vastaavia asianmukaisia suojatoimia kolmannen osapuolen palveluntarjoajiemme ja kumppaniemme kanssa ja lisätietoja annetaan pyynnöstä.

  1. Ovatko tietoni turvassa?

Ymmärrämme, että pidät tärkeänä sitä, miten henkilötietojasi käytetään ja/tai jaetaan muiden kanssa. Arvostamme luottamustasi ja pyrimme turvaamaan henkilötietosi.

Noudatamme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä, kuten fyysisiä, hallinnollisia ja teknisiä suojatoimenpiteitä, henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta tietojen antamiselta, käytöltä ja luovuttamiselta. Henkilötietojesi suojan varmistamiseksi kerromme yksityisyys- ja tietosuojamääräyksistämme kaikille työntekijöille ja noudatamme yksityisyyden suojatoimia yrityksessämme.

Henkilötietojesi suojaamiseen käyttämämme toimenpiteet on suunniteltu tarjoamaan henkilötietojesi käsittelyä koskevalle riskille sopivan tietoturvatason. Otathan kuitenkin huomioon, että mikään elektroninen tiedonsiirto ei voi olla täysin turvallista.

  1. Entä jos siirryn toiselle sivustolle yhtiön sivuston kautta?

Kuten edellä on kuvattu, sivustollamme saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin ja palveluihin (yhdessä ”Kolmansien osapuolten sivustot”), joita emme valvo tai ohjaa.

Otathan huomioon, että me emme voi vaikuttaa näiden kolmansien osapuolten sivustojen sisältöön, käytäntöihin tai toimiin. Käytät näitä kolmansien osapuolten sivustoja omalla vastuullasi, emmekä me vastaa millään tavoin näiden kolmansien osapuolten sivustojen tietosuojakäytännöistä. Suosittelemme lukemaan kunkin sivustomme kautta vierailemasi kolmannen osapuolen sivuston tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot.

  1. Entä jos siirryn sosiaaliseen verkkoon ja julkiselle keskustelupalstalle tai käytän niitä sivuston kautta?

Sivusto saattaa tarjota helpon pääsyn tietyille sosiaalisen verkon kolmannen osapuolen sivustoille sekä muille verkkosivustoille tai muihin palveluihin, joissa on käyttäjien luomaa sisältöä, kuten Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin (”sosiaalisen median sivustot”).

Sivusto saattaa mahdollistaa

  • siirtymisen sosiaalisen median sivustoille: tähän saattavat sisältyä: siirtyminen verkkosivustoille, kuten YouTube, tai kolmansien osapuolten verkkosivustojen aktivointi, kun lisäät ”kommentin”, ”jaat” jotain tai ”tykkäät” jostakin sivustolla käyttäen kolmannen osapuolen sosiaalisen median liitännäistä. Jokaisessa tapauksessa vuorovaikutukseesi kyseisen sivuston tai palvelun kanssa sovelletaan tällaisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä.
  • sisällön lähettämisen sosiaalisen median sivustoille: esimerkiksi asiakasarvioinnit, keskustelupalstat, ilmoitustaulut, valokuvat ja muut julkiset toiminnot (”julkiset keskustelupalstat”). Emme rajoita henkilötietojen jakamista, kun olet luovuttanut ne vapaaehtoisesti näillä julkisilla keskustelupalstoilla, joten ota huomioon, että ghd ja muut saattavat kerätä ja käyttää kaikkia niillä luovuttamiasi tietoja. Tästä syystä suosittelemme välttämään henkilökohtaisten tietojesi antamista tai jakamista julkisilla keskustelupalstoilla. ghd ei voi estää kolmansia osapuolia käyttämästä kyseisiä tietoja tavalla, joka voi rikkoa tätä ilmoitusta tai sovellettavaa lakia.
  • tiettyjen evästeiden vastaanoton sivustolta (esimerkiksi ”Facebook-kuvapisteet”): tämäntyyppiset evästeet auttavat meitä ymmärtämään toimiasi mukaan lukien näkemääsi sisältöä riippumatta siitä, onko sinulla sosiaalisen median tili ja oletko kirjautunut sisään kyseiseen tiliin. Nämä tiedot auttavat meitä näyttämään sinulle sisältöä, joka saattaa kiinnostaa sinua sosiaalisen median sivustoilla, ja mittaamaan sisällön tehokkuutta.
  • sivustoon kirjautumisen sosiaalisen median sivustoa käyttäen: yhdenmukaistettua käyttökokemusta ja käytön helppoutta varten.

Saatamme myös käyttää henkilötietoja, jotka olet antanut meille sivustollamme, sovelluksissamme ja/tai laitteilla (esim. nimi, sähköpostiosoite, sukupuoli ja puhelinnumero) tunnistamaan sinut sosiaalisen median sivuilla, jotta voimme näyttää sinulle relevantimpia mainoksia. Tehdessään tämän sosiaalisen median sivut eivät jaa henkilötietojasi muille osapuolille tai poistavat tiedot nopeasti sen jälkeen, kun täsmäysprosessi on valmis.

Siinä, miten käytämme henkilötietojasi sosiaalisen median sivustoihin liittyen, noudatetaan tässä ilmoituksessa annettua tai sinulle muutoin ilmoitettua käytäntöä. Otathan jälleen huomioon, että kolmansien osapuolten sivustoja (kuten sosiaalisen median sivustoja) saattavat hallita kolmannet osapuolet. Suosittelemme tutustumaan kunkin kolmannen osapuolen sivuston tietosuojakäytäntöihin ja käyttöehtoihin.

  1. Kuinka käsittelette henkilötietojani, jos olen osallistunut kilpailuun, promootioon tai kyselyyn?

ghd ja sen ensisijaiset kolmansien osapuolten palveluntarjoajat tai liikekumppanit saattavat tarjota arvontoja, kilpailuja, promootioita ja kyselyjä (kukin näistä on ”promootio”).

Käytämme tällöin henkilötietojasi tämän ilmoituksen mukaisesti tai kuten olemme sinulle muutoin ilmoittaneet. Tietyissä tapauksissa kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö saattaa kuitenkin koskea henkilötietoja, joita annat tällaisen promootion yhteydessä. Ennen promootioon osallistumista suosittelemme sinua tarkistamaan, kuka ohjaa kyseistä promootiota sekä sitä koskevat ehdot, käytännöt ja säännöt.

Lisätietoja ghd: n ylläpitämiin kampanjoihin sovellettavista ehdoista on kunkin kampanjan yksittäisissä ehdoissa.

  1. Minkä ikäinen minun pitää olla, jotta voin käyttää sivustoa tai muuta digitaalista tarjontaa?

Sivusto ja muu digitaalinen tarjontamme ei ole tarkoitettu tai suunniteltu 13-vuotiaiden tai sitä nuorempien käyttöön.

Suhtaudumme yksityisyyteesi erittäin vakavasti ja ymmärrämme ylimääräisten varotoimien tärkeyden ghd:n tuotteita ja palveluita käyttävien lasten yksityisyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Emme pyydä tai tietoisesti kerää henkilötietoja 13-vuotiailta tai sitä nuoremmilta lapsilta emmekä tietoisesti myy alle 13-vuotiaiden lasten henkilötietoja.

Alle 13-vuotiaat lapset tai kunkin oikeudenkäyttöalueen vastaavaa vähimmäisikää nuoremmat lapset eivät saa käyttää sivustoa tai muuta digitaalista tarjontaa. Jos meille ilmoitetaan, että olemme saaneet tällaisia tietoja tai mitä tahansa muita käytäntömme vastaisia tietoja, pyrimme kohtuullisin toimenpitein löytämään ja poistamaan nämä tiedot rekistereistämme.

  1. Olen kampaamon omistaja – tarvitseeko minun tietää jotakin muuta?

Erityiset määräykset koskevat kampaamon omistajia, jotka käyttävät sivustoamme ja muuta digitaalista tarjontaamme. Määräykset on kuvattu seuraavassa.

Aina kun lähetät ”uutta asiakasta” tai ”henkilökunnan jäsentä” koskevia tietoja tai muita henkilötietoja, varmistathan, että kyseinen henkilö (i) on yli 13-vuotias, (ii) tietää, että jaat hänen tietojaan kanssamme ja että käsittelemme niitä tämän ilmoituksen mukaisesti ja (iii) on tarvittaessa suostunut vastaanottamaan markkinointiviestejä meiltä ja osakkuusyhtiöiltämme.

Voit jakaa näitä tietoja kanssamme sivustoamme ja/tai muuta digitaalista tarjontaamme käyttäessäsi vain, kun olet ilmoittanut kyseisille henkilöille ilmoituksestamme ja siitä, miten käytämme heidän henkilötietojaan. Jos tulee ilmi, että olet lähettänyt sivustollemme ja/tai muuhun digitaaliseen tarjontaamme henkilötietoja luvattomasti, poistamme tiedot rekistereistämme.

  1. Haen työpaikkaa ghd:ltä – kuinka käsittelette henkilötietojani?

Kiitos kiinnostuksestasi ghd:tä kohtaan. Meillä on erityinen tietosuojailmoitus, joka soveltuu työnhakuprosessiimme. Lue lisätietoja napsauttamalla tästä.

18.Muuttuuko tämä ilmoitus koskaan?

Saatamme päivittää tai muuttaa tätä ilmoitusta aika ajoin oikeudellisten, teknisten ja liiketoiminnallisten muutosten seurauksena. Tämän ilmoituksen viimeisimmän version päivämäärä näkyy sivun ylälaidassa.

Kun päivitämme ilmoituksemme, ryhdymme asianmukaisiin toimiin ilmoittaaksemme tästä sinulle sen mukaan, miten merkittäviä tekemämme muutokset ovat. Ilmoitamme sinulle tähän ilmoitukseen tehdyistä muutoksista esimerkiksi julkaisemalla uuden ilmoituksen ja päivittämällä sivun ylälaidassa olevan kohdan ”viimeksi muutettu” päivämäärän tai lähettämällä tarvittaessa uuden ilmoituksen sähköpostitse.

  1. Ota yhteyttä.

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita tietosuojakäytäntöihimme liittyen ja/tai haluat lähettää tietosuojaan liittyvän kysymyksen, ota yhteyttä joko

Kiitos tämän ilmoituksen lukemisesta.


Klarna AB (publ)’s credit payment options

We work with Klarna AB (publ) because they offer our customers convenient payment methods. Klarna AB (publ) (“Klarna”) is a provider of financial services. Klarna's principal place of business is at Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden. Klarna is registered with the Swedish companies register under the registration number 556737-0431 and licensed by and under the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority (www.fi.se), Box 7821, 10397 Stockholm, Sweden, and the Swedish Data Protection Authority, Box 8114, 10420 Stockholm, Sweden.

We need to provide Klarna with certain information about you and the order to enable Klarna to assess whether you qualify for their credit products. We need to transfer to Klarna account details such as your name, address, email address, phone number, and payment history, as well as your order details, such as payment method, shipping details, what was ordered, and similar. This will not be done if you do not select Klarna as your payment method. The further use of this data will be governed by Klarna’s Privacy Policy

ERIKOISTARJOUKSET

Tarjoukset ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Huomaa, että ghd ale aikana toimitusajat voivat olla hieman tavallista pidempiä.

EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Kun vierailet osoitteessa www.ghdhair.com (”sivusto”) tai olet vuorovaikutuksessa sosiaalisen median tai mainosten sekä kolmansien osapuolten sivustojen sisällön (yhdessä ”sisältö”) kautta kanssamme digitaalisesti, keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti tietokoneestasi, tabletistasi tai matkapuhelimestasi (”laite”). Lisäämme laitteeseesi pieniä datatiedostoja eli ”evästeitä”. Niiden avulla keräämme ja käytämme henkilötietojasi esimerkiksi sinua kiinnostaviin asioihin perustuvaan mainontaan. Joissakin maissa, kuten Euroopan talousalueen maissa, nämä tiedot voidaan katsoa sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti henkilötiedoiksi.

Tietoihin, joita saatamme kerätä sinusta automaattisesti, kuuluvat IP-osoitteesi, laitetyyppisi (merkki ja malli), yksilölliset laitteen tunnistenumerot, selaintyyppi, aikavyöhykeasetukset, arvioitu maantieteellinen sijainti (kuten maa- tai kaupunkitasoinen sijainti) ja muut tekniset tiedot.

Saatamme kerätä tietoja myös siitä, miten laitteesi on ollut vuorovaikutuksessa kanssamme, kuten vierailluista sivuista ja napsautetuista linkeistä, siitä, miten navigoit sivustollemme ja sisältöön sekä pois niistä (kuten miten selaat sivustoamme ja sisältöämme, mitä osia napsautat ja miten pitkään olet kullakin sivulla), asetuksistasi, tarkastelemistasi tai etsimistäsi tuotteista ja/tai palveluista, sivuston kaatumisista ja latausvirheistä sekä vasteajoista.

Kun (i) kirjaudut sivustollemme käyttäen sosiaalisen median sivustoja tai muita verkkosivustoja, (ii) siirryt sosiaalisen median sivustoille käyttämällä sivustoamme tai muita verkkosivustoja ja/tai (iii) lähetät sisältöä sosiaalisen median sivustoille tai muille verkkosivustoille käyttäen sivustoamme, kyseinen sosiaalisen median sivusto tai muu verkkosivusto saattaa käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita tietojen keräämiseen käyttäjän käyttäytymisestä omiin tarkoituksiinsa. Tämä evästeiden käyttö on kyseisen kolmannen osapuolen oman evästekäytännön mukaista, emmekä voi millään tavalla vaikuttaa siihen. Tietosuojailmoituksen kohdassa ”Entä jos siirryn sosiaaliseen verkostoon ja julkiselle keskustelupalstalle tai käytän niitä sivuston kautta?” on tästä lisätietoja.

Katso tietosuojailmoituksesta lisätietoja siitä, miten käytämme henkilötietojasi, miten meihin voi ottaa yhteyttä ja mitkä ovat henkilökohtaiset oikeutesi.

Miten asetuksia voi muuttaa?

Kun vierailet sivustossa ensimmäisen kerran, sinua pyydetään hyväksymään evästeiden käyttö sivustossa kaikkia sivustokäyntejä varten ponnahdusviestillä. Jos jatkat sivuston käyttöä, käyttöäsi pidetään suostumuksena evästeiden käytölle.

Voit poistaa evästeet milloin tahansa noudattamalla selaimesi ohjeita oheisista linkeistä:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/t5/Protect-your-privacy/Enable-and-disable-cookies-that-websites-use-to-track-your/ta-p/2784
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en
Huomaa, että evästeiden poistaminen yhdestä selaimesta, laitteesta tai sovelluksesta ei välttämättä tarkoita, että olet poistanut evästeet kaikista selaimistasi, laitteistasi tai sovelluksistasi. Evästeillä kerätyt tiedot voidaan yhdistää muilta verkkosivustoilta, muista mobiilisovelluksista ja muista lähteistä kerättyihin tietoihin.

Jos et enää halua nähdä räätälöityä mainontaa, voit muuttaa evästeasetuksiasi. Lisäksi eräät kolmansien osapuolten sivustot sallivat mainosten estämisen tietyiltä mainostajilta kyseisellä sivustolla, joten sinun tulisi myös tarkistaa asetuksesi kyseisillä verkkosivustoilla.

Miten käytämme evästeillä keräämiämme tietojasi?

Käytämme evästeitä:

sijoittaaksemme tuotteidemme mainoksia muihin ulkoisiin sivuostoihin. Teemme tämän antamalla kolmansien osapuolten, kuten Google ja Adserve, sijoittaa evästeitä sivustollemme. Näin ne voivat tunnistaa käyntisi sivustossamme, mieltymyksesi sivuston käytön aikana ja myöhemmät käyntisi kolmansien osapuolten verkkosivustoissa, jotka kuuluvat niiden mainonnanhallintaverkostoon. Tämän ansiosta voimme näyttää sinulle räätälöityjä mainoksia näiden kolmansien osapuolten verkkosivustoissa tietojen perusteella, joita keräsimme mieltymyksistäsi sivustoamme käyttäessäsi.
auttaaksemme sivustoa toimimaan oikein ja varmistaaksemme, että ”Lisää koriin”, navigointi ja maakohtaisen sivuston asetukset säilytetään.
valvoaksemme sivuston toimintaa ja varmistaaksemme, että tarjoamme nopean selauskokemuksen.
antaaksemme sinun jakaa sisältöä sosiaalisessa mediassa, ilmaista kiinnostustasi sisältöön ja olla yhteydessä sosiaalisen median verkostoihisi.
voidaksemme kerätä anonyymejä tietoja sivuston käytöstä, jotta voimme parantaa sivuston käytettävyyttä, sisältöä ja käyttökokemusta. Tähän kuuluu sivuston analytiikkaevästeet, kuten Google Analytics. Käytämme sivustossamme myös Google Analytics -ohjelmaa keräämään tietoja verkkotoiminnastasi, kuten käyttämäsi verkkosivut, napsauttamasi linkit ja sivustossa suorittamasi haut. Käytämme tietoja raporttien laatimiseen ja sivuston parantamiseen. Evästeet keräävät anonyymejä tietoja, esimerkiksi kävijöiden määrästä sivustossa, siitä, mistä he tulivat sivustolle sekä muista heidän avaamistaan sivuista. Lisätietoja Google Analyticsin keräämistä tiedoista saat osoitteesta http://www.google.com/intl/en_uk/analytics/tos.html
arvioidaksemme kolmannen osapuolen muutokset, kun voimme kerätä anonyymejä tietoja markkinointimme tehokkuudesta;
yksilöllistetyn palvelun tarjoaminen, käytämme henkilötietojasi sivustolla saumattoman käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen;
räätälöity mainonta, me, tai yhdessä kolmannen osapuolen myyjien kanssa, käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle räätälöityä mainontaa kolmansien osapuolten sivustoilla, mukaan lukien sosiaalisen median sivustoilla. Nämä mainokset ovat joko (i) ”kontekstuaalisia” (ne esitetään tarkastelemasi verkkosivun vuoksi) tai (ii) ”käyttäytymiseen perustuvia” tai ”kiinnostuksen kohteisiin perustuvia” (toisin sanoen mainoksia näytetään tiedoistasi saatujen kiinnostuksen kohteidesi mukaan, mukaan lukien demografisista, maantieteellisistä ja kiinnostuksen kohteisiin perustuvista tiedoista). Saatamme käyttää räätälöityä mainontaa tuotteisiin ja palveluihin rekisteröityneiden asiakkaiden sisällyttämiseen tai poissulkemiseen varmistaaksemme, että saat tietoja niistä tuotteista ja palveluista, jotka ovat olennaisimpia sinulle. Tätä varten saatamme seurata selailuasi eri verkkosivuilla, laitteellasi ja/tai eri sovelluksissa. Saatamme yhdistää selailusi jollakin laitteella, kuten matkapuhelimella, selailuusi toisella laitteella, kuten tabletillasi, varmistaaksemme, että mainonta on räätälöity sinua varten.

NYKYAJAN ORJUUS

ORJUUTTA JA IHMISKAUPPAA KOSKEVA ILMOITUS

Johdanto toimitusjohtajalta

Olemme yrityksenä ylpeä toimista, joihin olemme ryhtyneet toimitusketjussamme taistellaksemme orjuutta ja ihmiskauppaa vastaan. Olemme sitoutuneet käyttämään tiukkaa lähestymistapaa tähän ongelmaan jatkossakin.

Pidämme orjuutta ja ihmiskauppaa yksilön vapauden ja oikeuksien vakavana väärinkäyttönä, emmekä hyväksy tällaista hyväksikäyttöä suorassa toiminnassamme, epäsuorassa toiminnassamme tai toimitusketjussamme.

Yrityksemme

Suunnittelemme, valmistamme ja jakelemme hiustenmuotoilutuotteita ja olemme osa ghd Groupia. Emoyhtiömme on Wella Operations US LLC, yhdysvaltalainen yritys. ghd:llä on yli 700 työntekijää maailmanlaajuisesti ja se toimii useissa maissa eri puolilla maailmaa.

Organisaation rakenne

  1. Johtokunta
  2. Uusien tuotteiden kehitys
  3. Markkinointi
  4. Logistiikka
  5. Valmistus
  6. Laatu
  7. Ihmiset
  8. Talous
  9. Oikeudelliset tiedot
  10. IT
  11. Digitaalinen
  12. Hankinnat.

Toimitusketjumme

Toimitusketjuumme kuuluu ulkoistettuja valmistajia Euroopassa ja Kauko-Idässä sekä erikoisosien toimittajia eri puolilla maailmaa.

Orjuutta ja ihmiskauppaa koskeva käytäntömme

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että toimitusketjuissamme tai missään yrityksemme osassa ei ole orjuutta tai ihmiskauppaa. Käytäntömme kuvaavat sitoutumistamme toimia eettisesti ja rehellisesti liikesuhteissamme ja toteuttaa ja käyttöönottaa tehokkaita järjestelmiä ja valvontaa varmistaaksemme, että missään toimintaketjussamme ei ole orjuutta ja ihmiskauppaa.

Due diligence -prosessit orjuudelle ja ihmiskaupalle

Osana riskien tunnistus- ja vähentämisaloitettamme varmistamme, että kaikki tärkeimmät toimittajamme tarkastetaan säännöllisesti käytäntöjemme noudattamisen varmistamiseksi. Yrityksemme oma laatutiimi toteuttaa tarkastukset sekä paikan päällä että etänä.

Meillä on käytössä järjestelmät, joilla:

  1. tunnistamme ja arvioimme mahdolliset riskialueet toimitusketjuissamme;
  2. vähennämme orjuuden ja ihmiskaupan riskiä toimitusketjuissamme;
  3. valvomme mahdollisia riskialueita toimitusketjuissamme;
  4. suojaamme ilmiantajia.

Toimittajan sitoutuminen arvoihimme ja etiikkaamme

Meillä on nollatoleranssi orjuutta ja ihmiskauppaa kohtaan. Käytämme laadunvalvontaohjelmaa varmistaaksemme, että kaikki toimitusketjussamme olevat noudattavat arvojamme. Tähän ohjelmaan kuuluu säännölliset toimittajien arvioinnit, joilla varmistetaan näiden vaatimusten noudattaminen.

Orjuuden ja ihmiskaupan torjumisen tehokkuus

Pyydämme jokaista tärkeimmistä toimittajistamme täyttämään kyselyn, jotta saamme käsityksen niiden toimintatavoista. Pyrimme käytäntöjemme täydelliseen noudattamiseen, erityisesti työvoimaan liittyvissä asioissa. Valikoidut toimittajat tarkastetaan vuosittain, jotta voimme varmistaa käytäntöjemme jatkuvan noudattamisen. Jos puutteita havaitaan missä tahansa vaiheessa, vaadimme parannusohjelman käyttöönottoa.

Tämä ilmoitus on tehty vuonna 2015 annetun nykyaikaista orjuutta koskevan lain kohdan 54(1) mukaisesti ja se muodostaa konsernimme orjuutta ja ihmiskauppaa koskevan ilmoituksen.

Jeroen Temmerman

CEO

ghd

JOS ET PYYDÄ, ET SAA

Saa lahja jonka todella haluat lähettämällä ei-niin-hienovarainen vihje.

Tänä vuonna haluaisin

Send hint to:

raja 19 merkkiä
raja 150 merkkiä
*Nämä kentät ovat pakollisia
He eivät halua ymmärtää vihjettä

Valitettavasti,

OLET LÄHETTÄNYT LIIAN MONTA VINKKIÄ

Kiitos että lähetit ei-niin-hienovaraisen vinkin haluamastasi lahjasta. Valitettavasti, rajasi on tämän päivän osalta täynnä, mutta palaathan huomenna jotta varmasti saat kaikkein eniten haluamasi ghd tuotteen.

KIITOS

Kasvata mahdollisuutta todella toivomasi lahjan saamiseksi jakamalla vihje somessa.

Lähetä lisää vihjeitä

Varmista että saat unelmayhdistelmäsi ja anna lisävihjeitä.