ghd gold® hair straightener iriserend wit

Pak uit als een Queen met onze fabelachtige limited edition stijltangen.

GEEF JOUW QUEEN GOUD CADEAU

Tooi jouw look voor de feestdagen met een prachtige gouden kroon – ontdek de ghd gold® stijltang, verfraaid met een iriserende witte finish, en heers als de onbetwiste kerstkoningin.

Speciaal voor de feestdagen hebben we onze populaire ghd gold® stijltang omgetoverd in een limited edition van satijnwitte en gouden tinten, vergezeld van een nachtblauwe beautycase om jouw schatten veilig in op te bergen. De ghd gold® is voorzien van de dual-zone-technologie voor een eerste klas salonkwaliteit en supergladde lokken, van de haarwortels tot in de puntjes. De ghd gold® heeft op beide platen een warmtesensor van de nieuwste generatie. Hierdoor blijft de optimale stylingtemperatuur van 185 graden constant over het gehele oppervlak van de platen en ziet jouw haar er steiler, gladder en gezonder uit*.

De ghd gold® is speciaal ontworpen voor een veelzijdige styling – een must have voor het eenvoudig en nauwgezet creëren van prachtig golvend haar, begeerlijke krullen en een strakke, steile look. De stijltang heeft gladde, gestroomlijnde zwevende platen waar het haar moeiteloos doorheen glijdt, en een ronde vorm. Hiermee kun je in een handomdraai knikvrije golven, krullen of slagen stylen. De ghd gold® warmt op in slechts 25 seconden, heeft een automatische slaapstand en schakelt uit na 30 minuten van inactiviteit: jouw stressvrije styler voor op reis. Boek een doorslaand succes met jouw kerstcadeaus dit jaar met deze luxueuze ghd gold® limited edition giftset. Every queen deserves gold for Christmas.

*In een test onder 128 consumenten, vond een significante meerderheid dat de ghd gold® beter werkte dan de ghd V® stijltang voor steiler, gladder, glanzender en gezonder haar.

Adviesprijs -
€ 210

PRIJS IS INCLUSIEF

 • ghd gold® hair straightener
 • ghd gold® hair straightener

PRODUCT KENMERKEN

 • Dual-zone-technologie: niet één maar twee warmtesensoren van de nieuwste generatie; voor een optimale stylingtemperatuur van de haaraanzet tot in de punten. Geniet van gladder, steiler en gezonder uitziend haar*.
 • Optimale stylingtemperatuur van 185 °C: heter is slecht voor het haar en koeler gaat ten koste van het resultaat.
 • Gladde, gestroomlijnde zwevende platen: glijden soepel door het haar voor een snelle, frizz-vrije styling en een glans van salonkwaliteit.
 • Een gestroomlijnd design met een ronde vorm: voor snel en gemakkelijk, veelzijdig en knikvrij stylen.
 • Hittebestendige plaatbescherming: haal jouw style en styler overal tevoorschijn.
 • Automatische slaapstand: de stijltang schakelt uit na 30 minuten van inactiviteit.
 • Universele netspanning: voor een krachtig resultaat, overal ter wereld.
 • Professioneel snoer van 2,7 meter.
 • 25 seconden opwarmtijd: voor snel en moeiteloos stylen.

BUY WITH CONFIDENCE

 • 2 jaar fabrieksgarantie.


DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

IF YOU DON'T ASK, YOU DON'T GET

Get the gift you really want by sending a not-so-subtle hint.

This year I would like the

Send hint to:

limit 19 characters
limit 150 characters
*These fields are required
They don't want to get the hint

Unfortunately, {0} doesn’t want to receive emails from ghd, so we cannot send them your hint. But don’t worry, here's a couple of ways to get what you want, including:

 1. Leave not-so-subtle hints with strategically placed magazines and the ghd adverts circled
 2. Share our social posts so they #getthehintdarling

YOU'VE SENT TOO MANY HINTS

Thank you for sending a not-so-subtle hint for the gift you want. Unfortunately, you have hit your limit for today, but come back tomorrow to make sure you get your most wanted ghd products.

THANKS

Increase your chances of getting the gift you really want by sharing your hint on social.

Send more hints

Be sure to get your dream combo and send more hints.