ghd platinum+ hair straightener iriserend wit

Leef als een Queen met de stijltangen geïnspireerd op de sterren.

VOOR EEN BETOVERENDE STYLE-ERVARING

Doe je geliefde, of jezelf, een groot plezier met een limited edition in de kleur van sterrenstof – de nieuwe ghd platinum+ stijltang in een jasje van iriserend wit met zachtgouden accenten.

De feestdagen vormen de perfecte gelegenheid voor een sprankelende nieuwe stijl met veerkrachtige krullen, dromerige golven of vlekkeloos steil haar. Dus, wacht niet langer en gun jezelf een glamoureuze look deze kerst, met de veelzijdige ghd platinum+. De platina+ is niet zomaar een stijltang. De ronde vorm van de tang maakt hem zeer geschikt voor het creëren van krullen en golven, en het wishbone-scharnier met de perfect uitgelijnde platen geeft je meer controle over jouw stijl. De ghd platinum+ is uitgerust met de ultra-zone-technologie en twee infinity-sensoren, één over elke plaat, die zorgen voor een constante temperatuur tijdens de styling, zodat je altijd in één enkele beweging een prachtig resultaat verkrijgt.

Stijl je haar met een langdurig resultaat zonder de gezondheid van je haar aan te tasten, dankzij de ghd platinum+ met een optimale stylingtemperatuur van 185 ºC. Geniet van 70% sterker haar*, 2x meer kleurbehoud* en 20% meer glans**. De uiterst precies gefreesde, zwevende platen van de ghd platinum+ zijn bekleed met een hoogglans finish zodat het haar er moeiteloos doorheen glijdt en je snel en knikvrij kunt stylen. Dankzij de universele netspanning en de automatische slaapstand die na 30 minuten inactiviteit de stijltang uitschakelt, kun je jouw stijl gerust overal mee naartoe nemen.

Deze paarlemoeren limited edition wordt geleverd met een luxueuze nachtblauwe beautycase, perfect om mee te nemen op reis tijdens de feestdagen. Trakteer jouw Queen op de good hair day die ze verdient, met de ghd platinum+ stijltang in een iriserend witte limited edition.

*minder haarbreuk t.o.v. een stijltang die werkt bij 230 ºC

**t.o.v. natuurlijk gedroogd haar

Adviesprijs -
€ 275

PRIJS IS INCLUSIEF

 • ghd platinum+ hair straightener iriserend wit
 • beautycase

PRODUCT KENMERKEN

 • Ultra-zone met voorspellende technologie: de nieuwste doorbraak op het gebied van warmtestyling, die ervoor zorgt dat de stylingtemperatuur gelijk is over de hele lengte van de plaat, zodat je altijd in één enkele beweging een mooi resultaat verkrijgt.
 • Wishbone-scharnier voor perfect uitgelijnde platen, waardoor je meer controle hebt om elke stijl te creëren die je maar wilt.
 • Geavanceerde, uiterst precies gefreesde zwevende platen met een hoogglans finish voor een eenvoudige perfect gladde styling en glans.
 • Hittebestendige plaatbescherming waardoor jij jouw style en styler overal tevoorschijn kunt halen.
 • Universele netspanning voor een perfect resultaat, overal ter wereld.
 • Automatische slaapstand die de styler voor de zekerheid uitschakelt na 30 minuten van inactiviteit.
 • Draaiend snoer van 2,7 m voor een comfortabele styling.
 • Temperatuur van 185 ºC voor een optimale styling.

BUY WITH CONFIDENCE

 • 3 jaar fabrieksgarantie


DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

IF YOU DON'T ASK, YOU DON'T GET

Get the gift you really want by sending a not-so-subtle hint.

This year I would like the

Send hint to:

limit 19 characters
limit 150 characters
*These fields are required
They don't want to get the hint

Unfortunately, {0} doesn’t want to receive emails from ghd, so we cannot send them your hint. But don’t worry, here's a couple of ways to get what you want, including:

 1. Leave not-so-subtle hints with strategically placed magazines and the ghd adverts circled
 2. Share our social posts so they #getthehintdarling

YOU'VE SENT TOO MANY HINTS

Thank you for sending a not-so-subtle hint for the gift you want. Unfortunately, you have hit your limit for today, but come back tomorrow to make sure you get your most wanted ghd products.

THANKS

Increase your chances of getting the gift you really want by sharing your hint on social.

Send more hints

Be sure to get your dream combo and send more hints.