ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


JEMELLA LIMITED (υπο την εμπορικη επωνυμια GHD) – ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 5 Φεβρουαρίου 2020

Εισαγωγή

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο www.ghd.com (ο «Ιστότοπος»). Ο Ιστότοπος ανήκει και τελεί υπό τη διαχείριση της Jemella Limited, με την εμπορική επωνυμία ghd, ("ghd", «εμάς», «μας», και «εμείς»), η οποία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για τους σκοπούς αυτής της Δήλωσης Απορρήτου («Δήλωση» ή «Δήλωση Απορρήτου»), ως προσωπικά δεδομένα νοούνται οποιεσδήποτε πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να ταυτοποιηθεί άμεσα ή έμμεσα ένα συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο ή συνοίκους, σύμφωνα με τον ορισμό που περιλαμβάνεται στην εφαρμοστέα νομοθεσία περί απορρήτου των δεδομένων. Η εν λόγω Δήλωση Απορρήτου αφορά τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς όταν εσείς:

  • Χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, ή μικροιστοτόπους (microsites) όπου είναι αναρτημένη η εν λόγω Δήλωση (συλλογικά, οι «Ιστότοποι»)·
  • αλληλεπιδράτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω διαφημίσεων και περιεχομένου σε ιστοτόπους τρίτων (συλλογικά το «Περιεχόμενο»)· ή/και
  • άλλως έρχεστε σε επαφή μαζί μας, επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουμε ή παρευρισκόμενοι σε μια εκπαιδευτική εκδήλωση, εμπορική έκθεση ή σε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση της ghd.

 

Η παρούσα Δήλωση εξηγεί ποιοι είμαστε, τι πληροφορίες συλλέγουμε σχετικά με εσάς· πώς τις χρησιμοποιούμε (συμπεριλαμβανομένου του σε ποιον τις κοινοποιούμε)· καθώς και ποια είναι τα δικαιώματα και οι επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η πολιτική μας είναι αυστηρή και συνεπώς δε νοικιάζουμε ούτε πωλούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. 

Η Jemella Limited είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των πληροφοριών που υπόκεινται σε επεξεργασία όπως περιγράφεται στην παρούσα Δήλωση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε ή χειριζόμαστε τις πληροφορίες σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται στην ενότητα 18 υπό τον τίτλο «Επικοινωνήστε μαζί μας» της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου.

 

  1. Ποια είναι η ghd;

Η ghd είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων περιποίησης μαλλιών παγκοσμίως, ειδικότερα σίδερων για το ίσιωμα των μαλλιών. Η Jemella Limited και οι θυγατρικές εταιρείες της αποτελούν πλέον μέλος του ομίλου εταιρειών Coty Inc («ο Όμιλος»). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Coty, επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους στο https://www.coty.com/our-story/the-purpose-of-coty.

 

  1. Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων συλλέγει η ghd για εμένα και από ποιες πηγές;

Τα προσωπικά δεδομένα που ενδέχεται να συλλέξουμε (συμπεριλαμβανομένων προσωπικών δεδομένων που συλλέξαμε εντός των τελευταίων 12 μηνών) για εσάς εμπίπτουν σε γενικές γραμμές στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Πληροφορίες που παρέχετε απευθείας

Όταν έρχεστε σε επαφή με την ghd, είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης, σας ζητούμε να μας παράσχετε προσωπικά σας δεδομένα. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό σε εμάς, να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία ή πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας· ή/και να μας υποβάλλετε ερωτήσεις, θα χρειαστεί να μας παράσχετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Μας παρέχετε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αγοράζετε τα προϊόντα μας ή ζητάτε εγγύηση για τα εν λόγω προϊόντα· όταν επικοινωνείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουμε· όταν συμμετέχετε σε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης ή σε προωθητικές ενέργειες, ή αλληλεπιδράτε μαζί μας σε εμπορικές εκθέσεις ή σε άλλες εκδηλώσεις μας.

Τα προσωπικά δεδομένα που σας ζητούνται και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τα παράσχετε, θα καταστούν σαφείς σε εσάς κατά το χρονικό σημείο που θα ζητηθεί να τα παράσχετε, και θα εξαρτηθούν από τους λόγους για τους οποίους έρχεστε σε επαφή μαζί μας, εν τούτοις ενδέχεται να συλλέξουμε:

  • Στοιχεία ταυτοποίησης, επικοινωνίας και δημογραφικές πληροφορίες, για παράδειγμα το όνομά σας, το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, την ημερομηνία γέννησής σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, το φύλο σας, τη χώρα διαμονή σας, τον τρόπο ζωής/ τα ενδιαφέροντά σας, την εμφάνισή σας, το στυλ σας, το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, τις απαντήσεις σε ερωτήσεις ασφαλείας·

 

  • Πληροφορίες συναλλαγών, για παράδειγμα στοιχεία σχετικά με συναλλαγές μαζί μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τις αγορές που κάνατε καθώς και την ημερομηνία και την ώρα πραγματοποίησης της αγοράς. Ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα πληρωμής· ή/και

 

  • Πληροφορίες σχετικά με προσωπικές συνήθειες, Συλλέγουμε πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με τον τρόπο ζωής/τα ενδιαφέροντα, τις εμφανίσεις και το στυλ σας. Επιπρόσθετα, θα συλλέξουμε τις πληροφορίες που παρέχετε όταν αξιολογείτε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από εμάς, όταν παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή/και τις ανησυχίες σας σχετικά με τα μαλλιά σας, καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.
  • Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα

Επίσης, συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς αυτόματα, κάτι που εξηγείται εδώ:  

  • Διαδικτυακά αναγνωριστικά στοιχεία ταυτότητας: Συλλέγουμε τη δική σας διεύθυνση Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου (IP address), τα αναγνωριστικά στοιχεία της συσκευής σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα φυλλομέτρησης. Επίσης, τοποθετούμε cookies και χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αυτόματης συλλογής δεδομένων οι οποίες περιγράφονται λεπτομερέστερα στην ενότητα παρακάτω υπό τον τίτλο «Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες;» καθώς και στη δική μας Πολιτική
  • Δεδομένα χρήσης του Ιστοτόπου: Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και με το πώς αλληλεπιδράτε με τις διαφημίσεις μας, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που επισκέπτεστε στον Ιστότοπό μας, των όρων αναζήτησης που χρησιμοποιείτε, καθώς και της ιστοσελίδας αναφοράς από την οποία φτάσατε στον Ιστότοπό μας.
  • Πληροφορίες που λαμβάνουμε από τρίτες πηγές

Λαμβάνουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με εσάς από τρίτες πηγές, αλλά μόνο όπου έχουμε ελέγξει ότι οι εν λόγω τρίτοι είτε έχουν λάβει τη συγκατάθεσή σας προκειμένου να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας είτε άλλως τους επιτρέπεται από το νόμο ή απαιτείται να κοινοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα σε εμάς.

Τα είδη των πληροφοριών που συλλέγουμε από τρίτους περιλαμβάνουν:

  • Συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για παράδειγμα, εάν «συνδεθείτε» στον Ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας έναν Ιστότοπο Κοινωνικής Δικτύωσης (όπως ορίζεται στην ενότητα υπό τον τίτλο «Τι θα γίνει εάν εισέλθω ή χρησιμοποιήσω ένα κοινωνικό δίκτυο ή δημόσιο φόρουμ μέσω του Ιστοτόπου;» της παρούσας Δήλωσης), εάν χρησιμοποιήσετε τα πρόσθετα ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (social plug-ins), όπως «μου αρέσει» ή «κοινοποιήστε», τότε ο εν λόγω Ιστότοπος Κοινωνικής Δικτύωσης ενδέχεται να διαβιβάσει πληροφορίες σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων ταυτοποίησης και πληροφοριών σχετικά με προσωπικές συνήθειες: την ταυτότητα (ID) του χρήστη για τον εν λόγω ιστότοπο τρίτου, το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την τοποθεσία που σχετίζονται με την ταυτότητα (ID) του χρήστη καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που επιτρέπεται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου για τον εν λόγω Ιστότοπο Κοινωνικής Δικτύωσης. Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς στον εν λόγω Ιστότοπο Κοινωνικής Δικτύωσης αναφορικά με τη σύνδεσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την πρόσβαση ή τη χρήση ενός Ιστοτόπου Κοινωνικής Δικτύωσης μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα υπό τον τίτλο «Τι θα γίνει εάν εισέλθω ή χρησιμοποιήσω ένα κοινωνικό δίκτυο ή δημόσιο φόρουμ μέσω του Ιστοτόπου;»

 

  • Δίκτυο λιανικής πώλησης που διαθέτουμε, διανομείς και τρίτοι συνεργάτες των εμπορικών σημάτων μας, για παράδειγμα, όπου επιτρέπεται από την εφαρμοστέα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και κατά περίπτωση όπου έχετε παράσχει ειδικώς τη συγκατάθεσή σας, το δίκτυο λιανικής πώλησης που διαθέτουμε, οι διανομείς μας και οι τρίτοι συνεργάτες των εμπορικών μας σημάτων ενδέχεται να μας διαβιβάσουν πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων στοιχείων ταυτοποίησης, πληροφοριών σχετικά με προσωπικές συνήθειες, δημογραφικών πληροφοριών καθώς και πληροφοριών σχετικά με την εμφάνισή σας (συμπεριλαμβανομένου του χρώματος μαλλιών, των χαρακτηριστικών των μαλλιών και των καθημερινών συνηθειών περιποίησης μαλλιών) και πληροφοριών σχετικά με τις συναλλαγές (αναφορικά με τα αγορασθέντα προϊόντα στα καταστήματά τους, είτε σε κεντρικούς δρόμους είτε διαδικτυακά μέσω των δικών τους ιστοτόπων ή του ειδικά διαμορφωμένου μικροιστοτόπου (microsite) που διαθέτουν) καθώς και δεδομένων σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου (συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών που ζητήθηκαν χρησιμοποιώντας τους ιστοτόπους τους ή/και τις εφαρμογές τους).

 

  • Συνεργάτες τεχνολογίας, που έχουμε και οργανισμοί έρευνας αγοράς,για παράδειγμα όπου επιτρέπεται από την εφαρμοστέα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και κατά περίπτωση όπου έχετε παράσχει ειδικώς τη συγκατάθεσή σας, οι συνεργάτες τεχνολογίας της επιλογής μας ενδέχεται να μας κοινοποιήσουν πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών αναγνωριστικών στοιχείων ταυτότητας, επαναλαμβανόμενων μοτίβων φυλλομέτρησης στο Διαδίκτυο και γεωεντοπισμού.

 

  1. Πώς η ghd χρησιμοποιεί τα προσωπικά μου δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που παρατίθενται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου, οι οποίοι περιλαμβάνουν:

  • Για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που έχετε ζητήσει χρησιμοποιούμε στοιχεία ταυτοποίησης και πληροφορίες συναλλαγών, προκειμένου να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τη σχέση ανάμεσά μας, συμπεριλαμβανομένου του να σας παράσχουμε προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σαςχρησιμοποιούμε στοιχεία ταυτοποίησης, για παράδειγμα ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την ημερομηνία γέννησής σας προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν μπορείτε ηλικιακά να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, όταν υποβάλλετε αίτημα εγγύησης, διεκδικείτε την εγγύησή σας, συνδέεστε στον λογαριασμό σας στον Ιστότοπο, ή προκειμένου να εξακριβώσουμε εάν έχετε ήδη λογαριασμό στον Ιστότοπο.
  • Για τους σκοπούς της δικής μας εσωτερικής διοίκησηςχρησιμοποιούμε όλες τις κατηγορίες πληροφοριών που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου.
  • Για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών χρησιμοποιούμε πληροφορίες σχετικά με προσωπικές συνήθειες, διαδικτυακά αναγνωριστικά στοιχεία ταυτότητας και επαναλαμβανόμενα μοτίβα χρήσης του ιστοστόπου και φυλλομέτρησης στο Διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τις εν λόγω πληροφορίες προκειμένου να σας παράσχουμε εξατομικευμένες προτάσεις για τα προϊόντα μας που θεωρούμε ότι ενδέχεται να σας αρέσουν, να προσαρμόσουμε το Περιεχόμενο για να ταιριάζει καλύτερα με τα ενδιαφέροντά σας ή, κατόπιν αιτήματός σας και κατά περίπτωση, προκειμένου να σας παράσχουμε εξατομικευμένα και ειδικά διαμορφωμένα προϊόντα.
  • Για σκοπούς στατιστικής ανάλυσηςχρησιμοποιούμε στοιχεία ταυτοποίησης, πληροφορίες σχετικά με προσωπικές συνήθειες, διαδικτυακά αναγνωριστικά στοιχεία ταυτότητας και επαναλαμβανόμενα μοτίβα χρήσης του ιστοστόπου και φυλλομέτρησης στο Διαδίκτυο. Για παράδειγμα θα αναλύσουμε τις πληροφορίες σας συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας σας, των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών, που ζητάτε, της ηλικίας σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου (IP address) και της διεύθυνσης URL που επισκεφτήκατε, σε σχέση με μια ευρεία βάση πελατών που διαθέτουμε για την παραγωγή στατιστικών στοιχείων και την ανάπτυξη σχεδίων εμπορικής προώθησης ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, τον Ιστότοπο και το Περιεχόμενο.
  • Για την παροχή προωθητικών επικοινωνιών του ενδιαφέροντός σαςχρησιμοποιούμε στοιχεία ταυτοποίησης, πληροφορίες σχετικά με προσωπικές συνήθειες και δεδομένα χρήσης του ιστοστόπου. Εάν επιλέξετε να λαμβάνετε προωθητικές επικοινωνίες από εμάς, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας προκειμένου να σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τα νέα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μας, τις έρευνές μας, τις τελευταίες ανακοινώσεις μας, τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας, τις κληρώσεις, τους διαγωνισμούς και τις λοιπές προωθητικές ενέργειες και τους διαγωνισμούς μας μέσω των ενημερωτικών μας δελτίων, των μηνυμάτων ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου ή των λοιπών επικοινωνιών μας. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς να εξαιρεθείτε, εάν δεν επιθυμείτε άλλο να λαμβάνετε τις εν λόγω προωθητικές επικοινωνίες, περιγράφονται στην ενότητα υπό τον τίτλο «Πώς σταματώ να λαμβάνω προωθητικές επικοινωνίες;»
  • Για μη προωθητικές επικοινωνίεςχρησιμοποιούμε στοιχεία ταυτοποίησης και δεδομένα συναλλαγών. Χρησιμοποιούμε τις κατηγορίες πληροφοριών προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σημαντικές πληροφορίες σε σχέση με τον λογαριασμό σας, την υπηρεσία που έχετε ζητήσει ή άλλες μη προωθητικές επικοινωνίες. Δε θα επικοινωνήσουμε ποτέ μαζί σας προκειμένου να ζητήσουμε τον δικό σας κωδικό πρόσβασης. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί σε περίπτωση που λάβετε οποιαδήποτε επικοινωνία από πρόσωπα που σας ζητούν την εν λόγω πληροφορία.
  • Για την παροχή υποστήριξης χρησιμοποιούμε στοιχεία ταυτοποίησης και πληροφορίες συναλλαγών. Για παράδειγμα ως πελάτης, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να επεξεργαστούμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή/και στις απορίες σας μέσω της διαδικασίας εξυπηρέτησης πελατών, που διαθέτουμε.
  • Για τη βελτίωση και διαχείριση του ιστοτόπου χρησιμοποιούμε διαδικτυακά αναγνωριστικά στοιχεία ταυτότητας και πληροφορίες χρήσης του ιστοτόπου. Χρησιμοποιούμε τις εν λόγω πληροφορίες προκειμένου μεταξύ άλλων να:
  • διαχειριστούμε τον Ιστότοπο, το Περιεχόμενο και τις λοιπές ψηφιακές προσφορές μας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρονται μέσω του Ιστοτόπου·
  • εγγυηθούμε την ασφάλεια των δικτύων μας και των πληροφοριών σας·
  • προσαρμόσουμε τις μελλοντικές σας επισκέψεις στον Ιστότοπο και τις λοιπές ψηφιακές μας προσφορές βάσει των ενδιαφερόντων σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία διαδικτυακής πλοήγησης·
  • βελτιώσουμε τον Ιστότοπο και τις λοιπές ψηφιακές μας προσφορές (συμπεριλαμβανομένης και της επιδιόρθωσης διαχειριστικών προβλημάτων όπως για παράδειγμα της “προσωρινής μη λειτουργίας σελίδων” και των σφαλμάτων λογισμικού)· και να
  • παρέχουμε υπηρεσίες στους συνεργάτες μας όπως για παράδειγμα εργαλεία, αναλύσεις, δεδομένα και χρήσιμες πληροφορίες προκειμένου να γνωρίζουν πώς χρησιμοποιούνται οι ιστότοποι ή οι εφαρμογές τους για κινητές συσκευές.
  • Για τη βελτίωση προϊόντων καθώς και για σκοπούς επιχειρηματικής ανάπτυξης χρησιμοποιούμε πληροφορίες συναλλαγών, δεδομένα σχετικά με προσωπικές συνήθειες και δεδομένα χρήσης του ιστοτόπου. Χρησιμοποιούμε τις εν λόγω πληροφορίες προκειμένου να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας καθώς και να αναπτύξουμε νέα προϊόντα.

 

  1. Με ποια βάση μπορεί η ghd να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες μου με αυτόν τον τρόπο;

Βάσει του δικαίου της ΕΕ, απαιτείται να συντρέχει μια ή περισσότερες από τις νόμιμες βάσεις που ορίζονται στην εφαρμοστέα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προτού συλλέξουμε και χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Σε γενικές γραμμές, η νόμιμη βάση για τη συλλογή και χρήση από εμάς των προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται παραπάνω θα εξαρτηθεί από τα σχετικά προσωπικά δεδομένα και το ειδικό πλαίσιο στο οποίο τα επεξεργαζόμαστε. Εν τούτοις, θα βασιζόμαστε κατά κανόνα στους ακόλουθους λόγους για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων:

Ποιες είναι οι νόμιμες βάσεις;

Για ποιον λόγο επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας;

Εκτέλεση της σύμβασης

:

Η χρήση των πληροφοριών σας ενδέχεται να είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει σύμβασης μαζί σας ή προκειμένου να συναφθεί σύμβαση μαζί σας. Σε περίπτωση που έχετε ζητήσει υπηρεσίες ή/και προϊόντα από εμάς, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας προκειμένου να παράσχουμε τις υπηρεσίες ή/και τα προϊόντα που έχετε ζητήσει.

Συμμόρφωση με τις έννομες υποχρεώσεις μας

:

Η συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να είναι αναγκαία προκειμένου να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις νόμιμες υποχρεώσεις μας. Για παράδειγμα, εάν είστε εταιρικός πελάτης, χρειάζεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διενεργήσουμε τους αναγκαίους ελέγχους συμμόρφωσης.

Επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων μας

 

:

Όπου τα δικαιώματά σας δεν υπερτερούν της εν λόγω επεξεργασίας, επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων μας: για τη διαχείριση του Ιστοτόπου και των λοιπών ψηφιακών προσφορών μας, τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, του Ιστοτόπου και των λοιπών ψηφιακών προσφορών μας, καθώς και τη διενέργεια εμπορικής προώθησης.

Συγκατάθεση

:

Σε περιορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να βασιστούμε στη συγκατάθεσή σας προκειμένου να συλλέξουμε και  να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Χρειάζεται να βασιστούμε στη συγκατάθεσή σας όταν αποστέλλουμε ηλεκτρονικές προωθητικές επικοινωνίες ή επικοινωνίες από διαφορετικά εμπορικά σήματα του ομίλου.

Εάν βασιζόμαστε στη συγκατάθεση, αυτό θα σας καταστεί σαφές κατά τον χρόνο που ζητούμε τις πληροφορίες σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σε κάθε χρονικό σημείο χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό που παρέχεται την εκάστοτε χρονική στιγμή ή επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην ενότητα 18 της παρούσας Δήλωσης.

Ζωτικά συμφέροντα

:

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να προστατεύσουμε τα ζωτικά συμφέροντα τα δικά σας ή άλλου φυσικού προσώπου.

 

Ενδέχεται να μην απαιτείται πάντοτε να παράσχετε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε ζητήσει. Εντούτοις, εάν επιλέξετε να μην παράσχετε ορισμένες πληροφορίες, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να επωφεληθείτε ορισμένων από τις υπηρεσίες μας. Οποιαδήποτε πληροφορία η οποία τυχόν απαιτείται, επισημαίνεται ξεκάθαρα ως υποχρεωτική. Εάν θα προτιμούσατε να μη συλλέξουμε ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε να μη μας παράσχετε τυχόν τέτοιες πληροφορίες ή να εξαιρεθείτε από την παροχή των εν λόγω πληροφοριών εάν γίνεται.

Εάν σας ζητήσουμε να παράσχετε προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με νόμιμη απαίτηση ή να εκτελέσουμε τη σύμβαση που έχουμε συνάψει μαζί σας, θα το καταστήσουμε σαφές κατά τον κρίσιμο χρόνο και θα σας ειδοποιήσουμε για το εάν η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων είναι υποχρεωτική ή όχι (καθώς και για τις ενδεχόμενες συνέπειες, εάν δεν παράσχετε τα προσωπικά σας δεδομένα).

Εάν συλλέξουμε και χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει των εννόμων συμφερόντων (ή των εννόμων συμφερόντων οποιουδήποτε τρίτου), τα εν λόγω συμφέροντα θα καθορίζονται κατά κανόνα στην παρούσα Δήλωση· εντούτοις εάν τούτο αλλάξει θα καταστήσουμε σαφές σε εσάς κατά τον κρίσιμο χρόνο ποια είναι εκείνα τα έννομα συμφέροντα.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες για τη νόμιμη βάση επί της οποίας συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που περιλαμβάνονται στην ενότητα «Επικοινωνήστε μαζί μας».

 

  1. Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες;

Όταν εισέρχεστε στον Ιστότοπο, παρακολουθείτε ή αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενο ή άλλως επικοινωνείτε μαζί μας ψηφιακά, η ghd ενδέχεται να συλλέξει διαδικτυακά αναγνωριστικά στοιχεία ταυτότητας και πληροφορίες δεδομένων για τη χρήση του Ιστοτόπου χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως cookies φυλλομετρητή και εικονοστοιχεία (pixels). Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που τοποθετούνται στη συσκευή σας και χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης βάσει των ενδιαφερόντων του διακομιστή. Προκειμένου να εξαιρεθείτε από τη διαφήμιση βάσει των ενδιαφερόντων σας, παρακαλούμε να επισκεφτείτε το optout.networkadvertising.org και το Εργαλείο DAA WebChoices (για ιστοτόπους) ή το Εργαλείο DAA AppChoices (για φορητές εφαρμογές). Επισημαίνεται επίσης ότι δεν απαντάμε ή αφήνουμε σήματα «μη παρακολούθησης» “do not track” (γνωστά και ως “dnt”) ή άλλους παρόμοιους μηχανισμούς που μεταβιβάζονται από τους διαδικτυακούς φυλλομετρητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του πώς να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις σας για τα cookies ανατρέξτε στη δική μας Πολιτική Cookies.

 

  1. Κοινοποιεί η ghd τα προσωπικά μου δεδομένα σε οποιονδήποτε άλλο;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, ενδέχεται να έχουμε κοινοποιήσει τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που απαριθμούνται στην ενότητα υπό τον τίτλο «Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων συλλέγει η ghd για εμένα και από ποιες πηγές;» στις ακόλουθες κατηγορίες αποδεκτών:

  • Εντός του Ομίλου: Ενδέχεται να καθιστούμε διαθέσιμες οποιεσδήποτε από τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σε άλλες εταιρείες εντός του Ομίλου προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να σας αποστέλλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εξατομικευμένο περιεχόμενο αναφορικά με τα εμπορικά μας σήματα, για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση, ή όπως σας ενημερώνουμε όταν συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Σε τρίτους για σκοπούς εμπορικής προώθησης:Μέσα από ορισμένες προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις  που επιχορηγούνται από εμάς, ή ορισμένα τμήματα του Ιστοτόπου, ενδέχεται να σας δίνεται η δυνατότητα να παράσχετε τη συγκατάθεσή σας προκειμένου να λαμβάνετε προωθητικές επικοινωνίες από τους εμπορικούς μας συνεργάτες όπως για παράδειγμα από συν-χορηγούς προωθητικών ενεργειών. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, οι πληροφορίες ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τους εν λόγω τρίτους για αυτούς τους σκοπούς·
  • Στους εμπορικούς μας συνεργάτες:ορισμένοι συνεργάτες προσφέρουν υπηρεσίες μέσω του Ιστοτόπου μας, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών φορέων, φοιτητικών εκπτώσεων και δωροκαρτών. Η χρήση από πλευράς σας των εν λόγω υπηρεσιών θα υπόκειται στη σχετική πολιτική απορρήτου που διαθέτει ο συγκεκριμένος συνεργάτης, συνεπώς παρακαλούμε να τη διαβάσετε.
  • Στους δικούς μας παρόχους υπηρεσιών:η ghd προσλαμβάνει τρίτους παρόχους υπηρεσιών προκειμένου να εκτελούν λειτουργίες για λογαριασμό της ghd (για την υποστήριξη της παράδοσης των προϊόντων μας, των υπηρεσιών μας ή του Ιστοτόπου). Τα είδη των παρόχων υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, καθορίζονται παρακάτω:
    • συνεργάτες και τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών αποθήκης –που είναι αρμόδιοι να μας βοηθούν για να εκπληρώνουμε και να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας και να μεταφέρουμε τα προϊόντα σας.
    • πάροχοι διαφημιστικών υπηρεσιών– εταιρείες που παρέχουν: (i) διαφημιστικό χώρο στην ghd (ii) υπηρεσίες σχετικές με τη διαφήμιση, συμπεριλαμβανομένων πρακτορείων, στα οποία έχει ανατεθεί η αγορά διαφημίσεων για λογαριασμό της ghd, παρόχων ανταλλαγών διαφημίσεων (ψηφιακή αγορά για την αγορά και πώληση διαφημιστικού χώρου) και παρόχων πλατφόρμας ζήτησης διαφημίσεων (λογισμικό που χρησιμοποιείται για την αγορά διαφημίσεων με αυτοματοποιημένο τρόπο), όπως για παράδειγμα το DoubleClick της Google·
    • πάροχοι βάσεων διαχείρισης σχέσεων με πελάτες (CRM) και πλατφορμών διαχείρισης δεδομένων – που δίνουν τη δυνατότητα στην ghd να διαχειρίζεται τις πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες της με έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο·
    • εταιρείες ανάλυσης δεδομένων– που παρέχουν αποτελέσματα και μας βοηθούν στην ανάλυση τάσεων χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που εμείς και εκείνοι διατηρούν·
    • εταιρείες εκστρατειών εμπορικής προώθησης – συμπεριλαμβανομένων εταιρειών που συντονίζουν τις εκστρατείες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις κληρώσεις, τους διαγωνισμούς ή τις προωθητικές ενέργειες για λογαριασμό μας·
    • εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών και φιλοξενίας ιστοσελίδων – προκειμένου να μπορεί ο Ιστότοπος να φιλοξενηθεί στο διαδίκτυο·
    • πάροχοι τεχνολογίας πληροφορικής (IT) και σχετικών υποδομών·
    • πάροχοι παράδοσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου·
    • πάροχοι ελεγκτικών υπηρεσιών και επαγγελματίες ελεγκτές·
  • Ως τμήμα μεταβίβασης της επιχείρησης:η ghd ενδέχεται να κοινοποιήσει οποιεσδήποτε από τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σε έναν πραγματικό ή ενδεχόμενο αγοραστή (καθώς και στους εμπορικούς αντιπροσώπους και τους συμβούλους του) σε σχέση με οποιαδήποτε πραγματική ή προταθείσα εκχώρηση, συγχώνευση, εξαγορά, κοινοπραξία, πτώχευση, διάσπαση, αναδιοργάνωση, ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια συναλλαγή ή διαδικασία.
  • Προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με τη νομοθεσία ή να προστατεύουμε εμάς ή τους χρήστες μας:η ghd ενδέχεται να κοινοποιήσει οποιεσδήποτε από τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σε οποιαδήποτε αρμόδια αρχή επιβολής του νόμου, ρυθμιστικό, κυβερνητικό φορέα, δικαστήριο ή άλλον τρίτο όπου η κοινοποίηση είναι απαραίτητη (i) ως ζήτημα εφαρμοστέας νομοθεσίας ή κανονισμού, (ii) για την άσκηση, θεμελίωση ή υποστήριξη των νόμιμων δικαιωμάτων μας, ή (iii) για την προστασία των ζωτικά μας συμφερόντων ή των συμφερόντων οποιουδήποτε άλλου φυσικού προσώπου· και
  • Σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, με τη συγκατάθεσή σας για την κοινοποίηση.

 

  1. Πώς σταματώ να λαμβάνω προωθητικές επικοινωνίες;

Θα σας αποστέλλουμε προωθητικές επικοινωνίες μόνο εάν έχετε συμφωνήσει σε αυτό, ή εάν άλλως μας επιτρέπεται εκ του νόμου. Εάν ανά πάσα στιγμή αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε προωθητικές επικοινωνίες από εμάς, μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt out) επιλέγοντας (κλικ) τον σχετικό σύνδεσμο ‘διαγραφή’ στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε, ή επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας μια εκ των μεθόδων που περιγράφονται στην ενότητα «Επικοινωνήστε μαζί μας» της παρούσας Δήλωσης.

 

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά μου σε σχέση με την προστασία των δεδομένων μου;

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας και βάσει της εφαρμοστέας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, ενδέχεται να έχετε επίσης τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, κοινοποιούμε και πωλούμε, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να επιβεβαιώστε εάν επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά. Επισημαίνεται ότι εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, έχετε το δικαίωμα, βάσει του δικαίου της Καλιφόρνιας, να ζητήσετε να κοινοποιήσουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την από πλευράς μας συλλογή, χρήση και πώληση των προσωπικών σας δεδομένων τους τελευταίους 12 μήνες, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών πληροφοριών που έχουμε συλλέξει.Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε αίτημα δωρεάν δύο φορές σε κάθε περίοδο 12 μηνών.
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.
  • Το δικαίωμα να αλλάξετε ή/και να διορθώσετε ανακριβή προσωπικά δεδομένα.
  • Το δικαίωμα να εμποδίσετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από την πώληση των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε επεξεργασίας για άμεσους προωθητικούς σκοπούς).
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων, σε ορισμένες περιπτώσεις.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, κατά περίπτωση. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας διενεργήθηκε πριν από την ανάκληση, ούτε θα επηρεάσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργήθηκε επί τη βάσει άλλων νόμιμων λόγων επεξεργασίας εκτός της συγκατάθεσης.
  • Εάν ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα, δεν θα προβούμε σε διακρίσεις εναντίον σας, δεν θα αρνηθούμε να σας παράσχουμε αγαθά ή υπηρεσίες, δεν θα σας χρεώσουμε διαφορετική τιμή και δεν θα σας παράσχουμε λιγότερα αγαθά ή υπηρεσίες.
  • Σύμφωνα με την Ενότητα 1798.83 του Αστικού Κώδικα της Καλιφόρνιας (California Civil Code Section83), εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, μπορείτε να ζητήσετε και να αποκτήσετε από εμάς μία φορά τον χρόνο, δωρεάν, πληροφορίες σχετικά με την κοινοποίηση από εμάς (εάν υπάρχουν) προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους για προωθητικούς σκοπούς κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.
  • Εάν είστε εγκατεστημένος στην Ευρωπαϊκή Ένωση / Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην τοπική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η αρμόδια εποπτική αρχή στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) που βρίσκεται στη διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, Ελλάδα, με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: contact@dpa.gr.

 

Η πολιτική μας είναι αυστηρή και συνεπώς δε νοικιάζουμε ούτε πωλούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν έχουμε πωλήσει οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα κατοίκων της Καλιφόρνιας σε τρίτους κατά τους προηγούμενους 12 μήνες.

 

Μπορείτε να ασκήσετε τα εν λόγω δικαιώματά σας επικοινωνώντας μαζί μας στις πληροφορίες που παρέχονται στην ενότητα υπό τον τίτλο «Επικοινωνήστε μαζί μας» της παρούσας Δήλωσης. Απαντάμε σε όλα τα αιτήματα που λαμβάνουμε από πρόσωπα που επιθυμούν να ασκήσουν τα δικαιώματά τους σε σχέση με τα προσωπικά τους δεδομένα σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

 

Προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και έτσι να μπορούμε να εντοπίσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στα συστήματά μας, θα απαιτήσουμε να μας παράσχετε τον αριθμό διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησής σας, όταν υποβάλλετε ένα αίτημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να απαιτήσουμε συμπληρωματικές πληροφορίες προκειμένου να επιβεβαιώσουμε σωστά την ταυτότητά σας όπως για παράδειγμα έναν λογαριασμό υπηρεσιών κοινής ωφέλειας ώστε να επιβεβαιώσουμε την απόδειξη της διεύθυνσής σας ή/και τον αριθμό αναφοράς πελάτη αναφορικά με την αγορά σας ή/και το προϊόν που χρησιμοποιήσατε.

 

Τα εν λόγω δικαιώματά σας μπορείτε να ασκήσετε εσείς οι ίδιοι ή να ορίσετε έναν αντιπρόσωπο (για παράδειγμα έναν δικηγόρο) προκειμένου να υποβάλλει το αίτημα για δικό σας λογαριασμό εκτελώντας ένα πληρεξούσιο επικυρωμένο από συμβολαιογράφο ώστε να μπορέσει το εν λόγω πρόσωπο να ενεργήσει για δικό σας λογαριασμό.

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμό σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε μη διστάσετε να μας το πείτε.

  1. Για πόσο καιρό διατηρεί η ghd τις πληροφορίες μου;

Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας όπου υπάρχει συνεχής νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη (για παράδειγμα, προκειμένου να σας δώσουμε πρόσβαση στους Ιστοτόπους της Coty ή σε άλλες ψηφιακές προσφορές, να σας παράσχουμε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει, ή να συμμορφωνόμαστε με τις ισχύουσες νομικές, φορολογικές ή λογιστικές απαιτήσεις).

Όταν δεν υπάρχει πλέον συνεχής νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα προχωρήσουμε είτε στη διαγραφή είτε στην ανωνυμοποίησή τους ή, εάν αυτό δεν είναι εφικτό (για παράδειγμα, επειδή τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν αποθηκευτεί σε εφεδρικά αρχεία), τότε θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα και θα τα απομονώσουμε από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία μέχρι η διαγραφή να είναι δυνατή.

 

  1. Διαβιβάζει η ghd τις πληροφορίες μου σε άλλες χώρες;

Ως διεθνής εταιρεία, προκειμένου να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας, χρειάζεται να διαβιβάσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα διεθνώς (ακόμα και σε προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης («ΕΕ») / Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («ΕΟΧ») και ΗΒ), κυρίως σε όλον τον Όμιλο και στις δικαιοδοσίες στις οποίες βρίσκονται οι εν λόγω εταιρείες (παρατίθενται εδώ). Αυτό σημαίνει ότι όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ενδέχεται να τα επεξεργαστούμε σε οποιεσδήποτε από τις εν λόγω χώρες εφόσον είναι αναγκαίο.

Συνεπώς, οι πληροφορίες σας ενδέχεται να διαβιβαστούν ή/και να υποβληθούν σε επεξεργασία σε χώρες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ οι οποίες ενδέχεται να μην εγγυώνται το ίδιο επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως η χώρα στην οποία διαμένετε. Εν τούτοις, έχουμε λάβει απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα παραμείνουν προστατευμένα σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση. Τέτοια μέτρα περιλαμβάνουν την εφαρμογή των Τυποποιημένων Συμβατικών Ρητρών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις διαβιβάσεις των προσωπικών σας δεδομένων μεταξύ των εταιριών του ομίλου μας, που απαιτούν από όλες οι εταιρείες του ομίλου να προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζονται από την ΕΕ / ΕΟΧ σύμφωνα με την νομοθεσία περί προστασία προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος: παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που βρίσκονται στην ενότητα υπό τον τίτλο «Επικοινωνήστε μαζί μας». Έχουμε επίσης εφαρμόσει παρόμοια κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών και με τους συνεργάτες μας. Περαιτέρω λεπτομέρειες μπορούν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος.

 

  1. Είναι ασφαλείς οι πληροφορίες μου;

Κατανοούμε ότι προσέχετε πώς χρησιμοποιούνται ή/και κοινοποιούνται σε άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και αναζητούμε τρόπους ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων.

Εφαρμόζουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων φυσικών, διαχειριστικών και τεχνικών μέτρων ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση και κοινοποίηση. Προκειμένου να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, επικοινωνούμε τις κατευθυντήριες οδηγίες μας σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια σε όλους τους εργαζομένους και επιβάλλουμε τα μέτρα ασφαλείας του απορρήτου εντός της εταιρείας μας.

Τα μέτρα που χρησιμοποιούμε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχουν ένα επίπεδο ασφαλείας αντίστοιχο του  κινδύνου από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εντούτοις, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι καμία ηλεκτρονική διαβίβαση πληροφοριών δεν μπορεί να είναι εντελώς ασφαλής.

 

  1. Τι θα γίνει εάν αποκτήσω πρόσβαση σε έναν ιστότοπο μέσω του Ιστοτόπου;

Όπως περιγράφεται παραπάνω, ο Ιστότοπός μας ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους προς και από άλλους ιστοτόπους και υπηρεσίες τρίτων (συλλογικά, «Ιστότοποι Τρίτων») που δεν ελέγχονται και δεν λειτουργούν από εμάς.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι δεν ασκούμε έλεγχο επί του περιεχομένου, των πολιτικών ή ενεργειών των εν λόγω Ιστοτόπων Τρίτων. Η χρήση των εν λόγω Ιστοτόπων Τρίτων από εσάς πραγματοποιείται με δική σας ευθύνη και δεν αποδεχόμαστε καμία αρμοδιότητα ή ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου των εν λόγω Ιστοτόπων Τρίτων. Σας παροτρύνουμε να διαβάζετε τις πολιτικές απορρήτου και τους όρους χρήσης κάθε Ιστοτόπου Τρίτου στον οποίο συνδέεστε από τον Ιστότοπο.

 

  1. Τι θα γίνει εάν εισέλθω ή χρησιμοποιήσω ένα κοινωνικό δίκτυο ή δημόσιο φόρουμ μέσω του Ιστοτόπου;

Ο Ιστότοπος ενδέχεται να διευκολύνει την εύκολη πρόσβαση σε ορισμένους Ιστοτόπους Τρίτων για κοινωνική δικτύωση και άλλους ιστοτόπους ή υπηρεσίες με χαρακτηριστικά περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες, όπως είναι το Facebook, το Instagram και το Twitter («Ιστότοποι Κοινωνικής Δικτύωσης»).

Ο Ιστότοπος ενδέχεται να σας δίνει τη δυνατότητα να:

  • αποκτήσετε πρόσβαση σε Ιστοτόπους Κοινωνικής Δικτύωσης: αυτό ενδέχεται να περιλαμβάνει: πρόσβαση σε ιστοτόπους όπως το YouTube ή ενεργοποίηση ιστοτόπων τρίτου όταν κάνετε ένα ‘σχόλιο’, ‘κοινοποιείτε’ ή ‘σας αρέσει’ κάτι στον Ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο (plug-in) κοινωνικού δικτύου τρίτου. Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική απορρήτου αυτού του τρίτου θα εφαρμόζεται στην αλληλεπίδρασή σας με τον εν λόγω ιστότοπο ή την υπηρεσία·
  • υποβάλλετε περιεχόμενο σε Ιστοτόπους Κοινωνικής Δικτύωσης: για αξιολογήσεις πελατών, φόρουμ συζήτησης, πίνακες μηνυμάτων, φωτογραφίες και άλλα δημόσια χαρακτηριστικά («Δημόσια Φόρουμ»). Δεν περιορίζουμε τη διασπορά των προσωπικών δεδομένων που κοινοποιείτε προαιρετικά στα εν λόγω Δημόσια Φόρουμ, οπότε παρακαλούμε να λαμβάνετε υπόψη σας ότι οποιαδήποτε πληροφορία που τυχόν κοινοποιείτε εκεί ενδέχεται να συλλεχθεί και να χρησιμοποιηθεί από την ghd και από άλλους. Για αυτόν τον λόγο, σας παροτρύνουμε να απόσχετε από την παροχή ή την κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων σχετικά με εσάς στα Δημόσια Φόρουμ. Η ghd δεν μπορεί να αποτρέψει τρίτους από το να χρησιμοποιήσουν τέτοιες πληροφορίες κατά τρόπο που ενδεχομένως παραβιάζει την παρούσα Δήλωση ή την εφαρμοστέα νομοθεσία·
  • αποδεχτείτε ορισμένα cookies από τον Ιστότοπο (για παράδειγμα «Εικονοστοιχεία του Facebook» - “Facebook Pixels”): τα εν λόγω είδη cookies μας βοηθούν να κατανοήσουμε τη δραστηριότητά σας συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου που βλέπετε, εάν διαθέτετε λογαριασμό σε Ιστότοπο Κοινωνικής Δικτύωσης ή όχι και εάν είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον λογαριασμό. Οι εν λόγω πληροφορίες μας βοηθούν στο να σας δείξουμε Περιεχόμενο που ενδεχομένως σας ενδιαφέρει στους Ιστοτόπους Κοινωνικής Δικτύωσης και να μετράμε την αποτελεσματικότητα του Περιεχομένου· και
  • συνδέεστε στον Ιστότοπο χρησιμοποιώντας έναν Ιστότοπο Κοινωνικής Δικτύωσης: για μια εναρμονισμένη εμπειρία χρήστη καθώς και για εύκολη πρόσβαση.

 

Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα μας παρέχετε στον Ιστότοπο, σε εφαρμογές ή/και σε συσκευές (π.χ. το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, το φύλο και τον αριθμό τηλεφώνου σας) προκειμένου να σας ταυτοποιήσουμε σε Ιστοτόπους Κοινωνικής Δικτύωσης ώστε να σας δείξουμε διαφημίσεις που είναι πιο σχετικές για εσάς. Κάνοντας αυτό, οι Ιστότοποι Κοινωνικής Δικτύωσης δεν θα κοινοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλους και θα διαγράψουν τις πληροφορίες αμέσως αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αντιστοίχισης.

Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς σε σχέση με τους Ιστοτόπους Κοινωνικής Δικτύωσης θα πραγματοποιείται όπως ορίζεται στην εν λόγω Δήλωση ή όπως άλλως θα σας γνωστοποιηθεί. Και πάλι, επισημαίνεται ότι οι Ιστότοποι Τρίτων (συμπεριλαμβανομένων των Ιστοτόπων Κοινωνικής Δικτύωσης) ενδέχεται να βρίσκεται υπό τον έλεγχο τρίτου και ως εκ τούτου σας προτρέπουμε να εξοικειώνεστε με τις πολιτικές απορρήτου και τους όρους χρήσης κάθε Ιστοτόπου Τρίτου.

 

  1. Πώς επεξεργάζεστε τα προσωπικά μου δεδομένα εάν συμμετέχω σε διαγωνισμό, προωθητική ενέργεια ή έρευνα;

Η ghd και οι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών της προτίμησής της ή οι εταιρικοί της συνεργάτες ενδέχεται να προσφέρουν κληρώσεις, διαγωνισμούς, προωθητικές ενέργειες και έρευνες (έκαστο, «Προωθητική ενέργεια»).

Όταν θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως ορίζεται στην παρούσα Δήλωση, ή όπως άλλως θα σας γνωστοποιηθεί. Εν τούτοις, σε ορισμένες περιπτώσεις, η πολιτική απορρήτου ενός τρίτου ενδέχεται να ισχύει για τυχόν προσωπικά δεδομένα τα οποία παρέχετε σε σχέση με την εν λόγω Προωθητική ενέργεια. Προτού λάβετε μέρος σε οποιαδήποτε Προωθητική ενέργεια, σας προτρέπουμε να ελέγξετε ποιος διαχειρίζεται την εν λόγω Προωθητική ενέργεια, καθώς και τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές και τους κανόνες που ισχύουν για αυτήν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τις Προωθητικές ενέργειες που διεξάγονται από την ghd, παρακαλούμε ανατρέξτε στους δικούς μας Όρους και Προϋποθέσεις Προωθητικών ενεργειών.

 

  1. Πόσο χρονών πρέπει να είμαι για να χρησιμοποιήσω τον Ιστότοπο ή άλλες ψηφιακές προσφορές;

O Ιστότοπος και οι λοιπές ψηφιακές προσφορές μας δεν απευθύνονται ούτε είναι σχεδιασμένες για χρήση από πρόσωπα κάτω των 15 ετών.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας και κατανοούμε τη σημασία λήψης πρόσθετων μέτρων προφύλαξης για την προστασία του απορρήτου και της ασφάλειας των παιδιών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ghd. Δεν ζητούμε ούτε συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα από παιδιά 15 ετών και κάτω και δεν πωλούμε προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των 15 ετών.

Παιδιά κάτω των 15 ετών, ή αντίστοιχης ελάχιστης ηλικίας στη σχετική δικαιοδοσία, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο ή άλλες ψηφιακές μας προσφορές. Εάν λάβουμε γνώση ότι έχουμε λάβει τέτοιες πληροφορίες, ή οποιαδήποτε πληροφορία κατά παράβαση της πολιτικής μας, θα καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να εντοπίσουμε και να διαγράψουμε τις εν λόγω πληροφορίες από τα αρχεία μας.

 

  1. Είμαι ιδιοκτήτης κομμωτηρίου – υπάρχει κάτι άλλο το οποίο χρειάζεται να ξέρω;

Για τους ιδιοκτήτης κομμωτηρίων, που χρησιμοποιούν τον Ιστότοπό μας και τις άλλες ψηφιακές μας προσφορές, ισχύουν ειδικές διατάξεις, οι οποίες περιγράφονται παρακάτω.

Κάθε φορά που υποβάλλετε μια πληροφορία σχετικά με ένα ‘νέο πελάτη’, ‘μέλος του προσωπικού’ ή άλλα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το σχετιζόμενο φυσικό πρόσωπο: (i) είναι άνω των 15 ετών· (ii) γνωρίζει ότι θα κοινοποιήσετε τα στοιχεία του σε εμάς και την επεξεργασία από πλευράς μας σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση· και (iii) εφόσον εφαρμόζεται, ότι έχει παράσχει τη συγκατάθεσή του προκειμένου να λαμβάνει προωθητικές επικοινωνίες από εμάς και τις συνδεδεμένες εταιρείες μας.

Μπορείτε να κοινοποιήσετε τις εν λόγω πληροφορίες σε εμάς όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας ή/και τις άλλες ψηφιακές προσφορές μας μόνο εφόσον έχετε ενημερώσει τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα για τη Δήλωσή μας και για το πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά τους δεδομένα. Εάν λάβουμε γνώση ότι έχετε υποβάλλει προσωπικά δεδομένα στον Ιστότοπό μας ή/και σε οποιαδήποτε άλλη από τις ψηφιακές προσφορές μας χωρίς άδεια, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τα αρχεία μας.

 

  1. Κάνω αίτηση για θέση εργασίας στην ghd – πώς θα επεξεργαστείτε τα προσωπικά μου δεδομένα;

Σας ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον σας στην ghd. Διαθέτουμε μια ειδική δήλωση απορρήτου η οποία ισχύει για τη διαδικασία απασχόλησης στην εταιρεία μας. Παρακαλούμε επιλέξτε (κλικ) εδώ
για να μάθετε περισσότερα.

 

  1. Αλλάζει ποτέ η παρούσα Δήλωση;

Ενδέχεται κατά καιρούς να επικαιροποιήσουμε ή να τροποποιήσουμε την παρούσα Δήλωση λόγω αλλαγών στην εξέλιξη του δικαίου, της τεχνολογίας ή της επιχείρησης. Η ημερομηνία της πιο πρόσφατης έκδοσης της παρούσας Δήλωσης θα εμφανίζεται στην κορυφή της σελίδας.

Κάθε φορά που επικαιροποιούμε την Δήλωσή μας, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να σας ενημερώσουμε, ανάλογα με τη σημασία των αλλαγών που κάνουμε. Για παράδειγμα, θα σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Δήλωση αναρτώντας τη νέα Δήλωση και επικαιροποιώντας την ημερομηνία της «τελευταίας τροποποίησης» στην κορυφή της εν λόγω σελίδας ή αποστέλλοντας τη νέα Δήλωση σε εσάς μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενδείκνυται.

 

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν έχετε τυχόν ερωτήσεις, σχόλια ή προβληματισμούς αναφορικά με τις πρακτικές απορρήτου μας ή/και θα θέλατε να υποβάλλετε ένα αίτημα σχετικά με το απόρρητο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε:

  • Χρησιμοποιώντας της φόρμα επικοινωνίας μαζί μας που βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας
  • Αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στοcustomercareGR@ghdhair.com ή/και
  • Μέσω ταχυδρομείου στο Νομικό Τμήμα, Jemella Limited, Bridgewater Place, Water Lane, Leeds, LS11 5BZ, Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε την παρούσα Δήλωση.

 

IF YOU DON'T ASK, YOU DON'T GET

Get the gift you really want by sending a not-so-subtle hint.

This year I would like the

Send hint to:

limit 19 characters
limit 150 characters
*These fields are required
They don't want to get the hint

Unfortunately, {0} doesn’t want to receive emails from ghd, so we cannot send them your hint. But don’t worry, here's a couple of ways to get what you want, including:

  1. Leave not-so-subtle hints with strategically placed magazines and the ghd adverts circled
  2. Share our social posts so they #getthehintdarling

YOU'VE SENT TOO MANY HINTS

Thank you for sending a not-so-subtle hint for the gift you want. Unfortunately, you have hit your limit for today, but come back tomorrow to make sure you get your most wanted ghd products.

THANKS

Increase your chances of getting the gift you really want by sharing your hint on social.

Send more hints

Be sure to get your dream combo and send more hints.