TIETOSUOJAILMOITUS

Muutettu viimeksi: 11 tammikuu 2022

Johdanto

Tietosuojasi on Wella Finland OY:lle ja sen osuus- ja tytäryhtiöille (”ghd”, ”meille”, ”meidän”) tärkeä, ja olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi. Tässä tietosuojailmoituksessa (”ilmoitus”) henkilötiedot tarkoittavat tietoja, joiden avulla tietty henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti, kuten sovellettavassa tietosuojalaissa on määritetty. Tämä ilmoitus koskee henkilötietojesi käyttöämme, kun

  • olet vuorovaikutuksessa kanssamme sosiaalisen median tai mainosten sekä kolmansien osapuolten sivustojen sisällön kautta (yhdessä ”ghd:n sisältö”)
  • käytät
    • verkkosivustojamme, mikrosivustojamme tai mobiilisovelluksiamme
    • palveluitamme, jotka toimitetaan ääniohjattujen laitteiden ja/tai uusien tekniikoiden, kuten virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden, kautta

joissa tämä ilmoitus on näkyvillä (yhdessä ”ghd:n sivustot”)

  • käyt toimistoissamme, toimipisteissämme, kampaamoissamme tai myymälöissämme (”ghd:n toimipaikat”)
  • ostat tuotteita tai palveluita suoraan ghd:lta, mukaan lukien ghd:n sivustot ja ghd:n toimipaikat
  • olet muuten vuorovaikutuksessa kanssamme esimerkiksi ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu- tai kuluttaja-asiatiimiimme, osallistumalla koulutustapahtumaan, messuille tai muuhun ghd:n tapahtumaan.

Tässä ilmoituksessa kerrotaan, keitä me olemme, mitä sinua koskevia tietoja keräämme, kuinka käytämme niitä (mukaan lukien keiden kanssa jaamme näitä tietoja), kuinka käytämme evästeitä sekä mitä oikeuksia ja vaihtoehtoja sinulla henkilötietojesi suhteen on. Ellei tässä ilmoituksessa toisin määritetä, ilmoituksessa käytetyillä termeillä on merkitykset, jotka niille on annettu käyttöehdoissamme.

Henkilötietosi kerännyt ghd-yksikkö on henkilötiedoistasi vastuussa oleva ghd-yksikkö. Saatamme jakaa henkilötietojasi konsernimme sisällä, ja muut ghd-yksiköt saattavat myös käyttää henkilötietojasi tämän ilmoituksen mukaisesti.

Jos sinulla on henkilötietojesi käyttöä koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä käyttäen tämän ilmoituksen kohdassa ”Kuinka otan yhteyttä ghd:hen?” annettuja yhteystietoja.

  1. Mikä on ghd?

Ghd on maailman johtava hiustenmuotoilulaitteiden yhtiö, joka on osa Wella Company -konsernia ja tarjoaa ikonisia tuoteperheitä, kuten Wella Professionals, Clairol, OPI ja Nioxin. Wella Companylla ja sen tuotemerkeillä on 6 000 työntekijää maailmanlaajuisesti, liiketoimintaa yli 100 maassa ja arviolta yli 4,3 miljardin dollarin arvo sekä toiminta-ajatuksena antaa ihmisten näyttää, tuntea ja olla oma todellinen itsensä. Me ghd:lla tiedämme, että kauneus on pintaa syvemmällä. Olemme sitoutuneet kantamaan vastuumme positiivisen muutoksen luomiseksi ja uuden jännittävän luvun aloittamiseksi kauneusalan historiassa.

  1. Mitä tietoja ghd kerää minusta?

Henkilötiedot, joita saatamme sinusta kerätä, jakautuvat laajasti katsottuna seuraaviin luokkiin:

  • Tiedot, joita annat meille suoraan
    Kun olet yhteydessä ghd:hen joko verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme pyytää sinua antamaan meille henkilötietojasi. Voimme esimerkiksi pyytää sinulta yhteystietojasi, jotta voisit rekisteröidä meillä tilin, rekisteröityä vastaanottamaan uutiskirjeemme tai tuotteitamme tai tapahtumiamme koskevia tietoja ja/tai lähettää meille tiedusteluita. Saatat antaa meille henkilötietojasi myös muilla tavoin, esimerkiksi kun otat meihin yhteyttä työmahdollisuuksiin liittyen; ostat tuotteita; olet meihin yhteydessä sosiaalisen median, kuluttaja-asia- tai asiakaspalvelutiimimme kautta; liityt kanta-asiakas- tai palkkio-ohjelmaan; osallistut kampanjoihimme tai olet kanssamme vuorovaikutuksessa messuilla tai muissa tapahtumissa. Kun pyydämme sinulta henkilötietoja, kerromme selkeästi mitä henkilötietoja sinulta pyydetään ja miksi. Keräämiimme tietoihin saattavat kuitenkin kuulua seuraavat tiedot:
    • Tunnistetiedot ja demografiset tiedot, kuten etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, työnantajasi, työtehtäväsi/tehtävänimikkeesi tai osastosi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi, sukupuolesi, asuinmaasi, tietoja elämäntyylistäsi / kiinnostuksen kohteistasi, ulkonäöstäsi, tyylistäsi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä vastaukset turvakysymyksiin.
    • Tapahtumatiedot, kuten tiedot tapahtumistasi meillä, mukaan lukien tiedot tekemistäsi (tai työnantajasi tekemistä) ostoksista sekä ostopäivämäärä ja -aika.
    • Sopimuksen täytäntöönpanemiseen liittyvät tiedot, kuten työlupaa koskevat tiedot sekä luottotietorekistereistä ja muista taustatarkastuksista saadut tiedot, joita edellytämme, jotta voimme panna täytäntöön sinun kanssasi tai työnantajasi kanssa solmimamme sopimuksen.
    • Kuvat ja valokuvat, esimerkiksi kun lähetät kuvan kilpailuun, ghd:n sivustoille tai sosiaaliseen mediaan ja tägäät ghd:n tuotemerkin, tai kun olet vuorovaikutuksessa ghd:n kanssa eri tekniikoiden, kuten lisätyn todellisuuden, kasvojen tunnistuksen tai muiden työkalujen kautta.
    • Terveystiedot, nimenomaisella suostumuksellasi, kuten tuotteen käyttöön tai sairaushistoriaasi liittyvät tiedot (kuten syke, ihosairaus ja muut ominaisuudet), joita saatat antaa osana vapaaehtoista kuluttajatutkimusta tai tuotekehitystä ja -kokeiluja.
    • Tiedot, joita annat käydessäsi meillä, kuten esimerkiksi tiedot, joita annat meille vieraillessasi toimistoissamme, kun ilmoittaudut päästäksesi sisään tai kun sinua kuvataan ghd:n toimipaikkoihin asennetuilla valvontakameroilla.
    • Mielipiteesi tai muut tiedot, esimerkiksi jos arvioit meiltä ostamiasi tuotteita, annat tietoja tuotteista ja/tai hiustenhoito-ongelmista sekä käyttämistäsi tuotemerkeistä ja tuotteista tai jos lähetät meille CV:si tutustuaksesi työmahdollisuuksiin meillä.
  • Automaattisesti keräämämme tiedot

Kun vierailet ghd:n sivustoilla tai olet vuorovaikutuksessa ghd:n sisällön tai meidän kanssamme digitaalisesti, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti tietokoneeltasi, tabletiltasi tai matkapuhelimeltasi (”laite”) käyttämällä automaattisia tekniikoita, kuten evästeitä. Joissakin maissa, kuten Euroopan talousalueen maissa, nämä tiedot ovat sovellettavien tietosuojalakien mukaan henkilötietoja.

Tietoihin, joita saatamme kerätä sinulta automaattisesti, voivat kuulua IP-osoitteesi, laitetyyppisi (merkki ja malli), yksilölliset laitetunnisteet, selaintyyppi, aikavyöhykeasetukset, arvioitu maantieteellinen sijainti (kuten sijainti maa- tai kaupunkitasolla) ja muut tekniset tiedot. Voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa muuttamalla niitä laitteessasi.

Saatamme kerätä tietoja myös siitä, kuinka laitteesi on ollut vuorovaikutuksessa kanssamme. Tähän kuuluvat esimerkiksi avatut sivut ja linkit sekä se, kuinka liikut ghd:n sivustoilla ja ghd:n sisällössä (esim. kuinka selaat ghd:n sivustoja ja ghd:n sisältöä, mitä osia napsautat ja kuinka kauan viivyt kullakin sivulla) sekä asetuksesi, katsomasi tai etsimäsi tuotteet, sivuston kaatumiset, latausvirheet ja vasteajat sekä kaikki puhelinnumerot tai sosiaalisen median käyttäjänimet, joita on käytetty puhelinsoitoissa tai yhteydenotoissa asiakaspalvelu- tai kuluttaja-asiatiimeillemme.

Joitakin näistä tiedoista saatetaan kerätä käyttämällä evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita, kuten alla kohdassa ”Käyttääkö ghd evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita?” on tarkemmin kuvattu.

  • Kolmansien osapuolten lähteistä saamamme tiedot

Saatamme ajoittain saada sinua koskevia henkilötietoja kolmansien osapuolten lähteistä, mutta vain, kun olemme varmistaneet, että näillä kolmansilla osapuolilla on joko sinun suostumuksesi tai muu laillinen oikeus tai velvollisuus luovuttaa meille sinua koskevia henkilötietoja.

Tietotyyppeihin, joita niiltä keräämme, kuuluvat seuraavat:

  • Sosiaalisen median kumppanimme; jos esimerkiksi kirjaudut ghd:n sivustoille sosiaalisen median sivuston kautta (kuten tämän ilmoituksen kohdassa ”Entä jos siirryn sosiaaliseen mediaan tai julkiseen foorumiin ghd:n sivuston kautta?” on kuvattu) tai käytät sosiaalisen median laajennuksia, kuten ”tykkää” tai ”jaa”, kyseinen sosiaalisen median sivusto saattaa antaa meille tietoja, kuten kolmannen osapuolen sivuston käyttäjätunnuksen, käyttäjätunnukseen yhdistetyn nimen, sähköpostiosoitteen ja sijainnin sekä muita tietoja, jotka ovat kyseisen verkkosivuston tietosuojakäytännön mukaan sallittuja. Saatamme myös jakaa kirjautumistasi koskevia tietoja kyseisen sosiaalisen median sivuston kanssa. Lisätietoja sosiaalisen median sivustolle siirtymisestä tai sen käytöstä saat kohdasta ”Entä jos siirryn sosiaaliseen mediaan tai julkiseen foorumiin ghd:n sivuston kautta?”.
  • Vähittäismyyjämme, jakelijamme ja kolmansien osapuolten tuotemerkkikumppanimme; esimerkiksi kun sovellettava tietosuojalaki sen sallii tai olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi, vähittäismyyjämme, jakelijamme ja kolmansien osapuolten tuotemerkkikumppanimme saattavat antaa meille tietoja, kuten etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sukupuolesi, selailutottumuksesi, maantieteellisen sijaintisi ja laitetunnisteet, napsautus- ja muuta evästedataa, demografisia tietoja, kuten ulkonäköäsi koskevia tietoja (mukaan lukien hiusten väri, hiusten ominaisuudet ja hiustenhoitorutiini) sekä tietoja, jotka liittyvät heidän myymälöistään (joko kivijalkamyymälöistä tai heidän verkkosivustoltaan tai mikrosivustoltaan) ostamiisi tuotteisiin tai heidän verkkosivustojensa ja/tai sovellustensa kautta pyytämiisi palveluihin.
  • Teknologiakumppanimme ja markkinatutkimusorganisaatiot; esimerkiksi kun sovellettava tietosuojalaki sen sallii tai olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi, teknologiakumppanimme saattavat jakaa tietoja kanssamme, mukaan lukien selailutottumuksesi, sijaintisi ja laitetunnisteesi.
  1. Kuinka ghd käyttää tietojani?

Käytämme henkilötietojasi tässä ilmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin, joihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

  • Pyytämiesi (tai työnantajasi pyytämien) tuotteiden ja palveluiden toimittaminen; sinun (tai työnantajasi) ja meidän välisen suhteen hallinnoiminen sekä suhteeseemme perustuvien velvollisuuksiemme täyttäminen, mukaan lukien sisäiset tilinpito- ja hallinnointitarkoitukset, ostojen tai muiden palveluiden maksujen käsitteleminen sekä tilisi luominen ja hallinnoiminen.
  • Henkilöllisyytesi vahvistaminen; saatamme esimerkiksi käyttää syntymäaikaasi määrittääksemme, oletko riittävän vanha käyttämään palveluitamme, tai sähköpostiosoitettasi määrittääksemme, onko sinulla jo tili asianomaisella ghd:n sivustolla, tai tehtävänimikettäsi ja työnantajaasi vahvistaaksemme, että sinulla on valtuudet ostaa tuotteita tai palveluita työnantajasi puolesta.
  • Yksilöidyn palvelun tarjoaminen; käytämme tietojasi esimerkiksi antaaksemme yksilöityjä suosituksia tuotteista, joista uskomme sinun pitävän, räätälöidäksemme ghd:n sisältöä enemmän mieltymystesi mukaiseksi tai, pyynnöstäsi ja saatavuuden mukaan, tarjotaksemme yksilöityjä ja räätälöityjä tuotteita. Käytämme henkilötietojasi myös ghd:n eri sivustoilla tarjotaksemme sujuvan käyttäjäkokemuksen.
  • Analysointitarkoitukset; saatamme esimerkiksi analysoida tietojasi, kuten sijaintia, pyydettyjä tuotteita ja/tai palveluita, ikää, aikavyöhykettä, IP-osoitetta ja avattuja URL-osoitteita suhteessa laajempaan asiakaskuntaamme ja käyttää tietoja sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin, kuten tilastotietojen luomiseen ja markkinointisuunnitelmien kehittämiseen sekä palveluidemme ja tuotteidemme sekä ghd:n sivustojen ja ghd:n sisällön parantamiseen. Saatamme myös muuttaa tietojasi koottuun ja nimettömään muotoon, jotta voisimme luoda asiakassegmenttejä ja jakaa tietoja lisenssinhaltijoidemme ja kumppaneidemme kanssa.
  • Sinua mahdollisesti kiinnostavien markkinointiviestien tarjoaminen; esimerkiksi jos haluat saada meiltä markkinointiviestejä, saatamme käyttää tietojasi pitääksemme sinut ajan tasalla uusimpien tuotteidemme, palveluidemme, kyselyidemme, ilmoitustemme, tulevien tapahtumien, arvontojen, kisojen ja muiden kampanjoiden ja kilpailuiden suhteen uutiskirjeidemme, sähköpostien tai muun viestinnän avulla. Jos et enää halua vastaanottaa näitä markkinointiviestejä, ohjeet niistä kieltäytymiseen löytyvät kohdasta ”Kuinka lopetan markkinointiviestien vastaanottamisen?”.
  • Räätälöity mainonta; voimme yksin tai yhdessä kolmansien osapuolien myyjien kanssa käyttää tietojasi tarjotaksemme sinulle räätälöityä mainontaa kolmansien osapuolien sivustoilla, mukaan lukien sosiaalisen median sivustot. Nämä mainokset ovat joko (i) ”sisältöön perustuvaa mainontaa” (eli niitä näytetään tarkastelemasi verkkosivuston perusteella) tai (ii) ”käyttäytymiseen perustuvaa” tai ”kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa” (eli mainokset perustuvat kiinnostuksen kohteisiisi, jotka olemme selvittäneet tiedoistasi, kuten demografisista, maantieteellisistä ja kiinnostuksen kohteisiin perustuvista tiedoista). Saatamme käyttää räätälöityä mainontaa, jotta voisimme nimenomaisesti näyttää tai olla näyttämättä mainoksia henkilöille, jotka ovat rekisteröityneet tuotteitamme ja palveluitamme varten ja siten varmistaa, että saat tietoa niistä tuotteista ja palveluista, joilla on sinulle eniten merkitystä. Tätä varten saatamme seurata selaamistasi eri verkkosivustoilla, eri laitteilla ja/tai eri sovelluksilla. Saatamme yhdistää selailusi yhdellä laitteella, kuten matkapuhelimella, selailuusi toisella laitteella, kuten tabletilla, jotta voisimme varmistaa, että mainontamme on räätälöity sinua varten. Jos et enää halua nähdä räätälöityä mainontaa, voit ehkä muuttaa evästeasetuksiasi (katso kohta ”Käyttääkö ghd evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita?”). Tämän lisäksi voit joillakin kolmansien osapuolien sivustoilla estää tiettyjen mainostajien mainosten näyttämisen kyseisellä sivustolla, joten tarkistathan asetuksesi näillä verkkosivustoilla.
  • Muu kuin markkinointiviestintä; voimme esimerkiksi käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tärkeitä tietoja tilistäsi tai pyytämistäsi (tai työnantajasi pyytämistä) tuotteista tai palveluista, tai voimme käyttää niitä muuhun viestintään, joka ei ole markkinointia. Tähän kuuluvat (i) sähköpostin lähettäminen sinulle henkilöllisyytesi vahvistamiseksi rekisteröitymisen yhteydessä, (ii) sähköpostin lähettäminen sinulle, kun olet pyytänyt salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen vaihtamista, (iii) ilmoittaminen tietyn palvelun keskeyttämisestä ylläpitoa varten tai ilmoittaminen palvelun lopettamisesta, (iv) ilmoittaminen tämän ilmoituksen tai käyttöehtojemme päivityksestä tai (v) tietojen tai päivitysten toimittaminen pyytämistäsi tai ostamistasi tuotteista tai palveluista. Emme koskaan ota sinuun yhteyttä pyytääksemme salasanaasi. Ole varovainen, jos saat viestejä henkilöiltä, jotka pyytävät tätä tietoa.
  • Parhaan palvelun tarjoaminen asiakkaillemme ja kuluttajillemme; saatamme esimerkiksi käyttää henkilötietojasi käsitelläksemme kysymyksiäsi ja/tai tiedusteluitasi ja vastataksemme niihin.
  • Sivuston optimoiminen ja hallinnoiminen; voimme esimerkiksi käyttää henkilötietojasi
    • hallinnoidaksemme ghd:n sivustoja, ghd:n sisältöä ja muuta digitaalista tarjontaamme, mukaan lukien kyseisten ghd:n sivustojen kautta tarjotut palvelut ja tuotteet
    • varmistaaksemme verkkojemme ja tietojesi turvallisuuden
    • räätälöidäksemme tulevia käyntejäsi ghd:n sivustoilla ja muuta digitaalista tarjontaamme kiinnostuksen kohteidesi perusteella, jotta voimme varmistaa mahdollisimman käyttäjäystävällisen verkkokokemuksen
    • parantaaksemme ghd:n sivustoja ja muuta digitaalista tarjontaamme (mukaan lukien toiminnallisten ongelmien, kuten kaatuvien sivujen ja ohjelmistovirheiden, korjaaminen)
    • tarjotaksemme kumppaneillemme palveluita, kuten työkaluja, analyyseja, tietoja ja havaintoja siitä, kuinka heidän verkkosivustojaan tai mobiilisovelluksiaan käytetään.
  • Tuotteiden ja liiketoiminnan kehittäminen; käytämme sinulta keräämiämme tietoja esimerkiksi tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen ja uusien kehittämiseen.
  • Petosten torjuminen ja havaitseminen sekä ghd:n, työntekijöidemme ja liikekumppaneidemme oikeuksien ja omaisuuden suojeleminen ja puolustaminen.
  • Työnhakutarkoitukset; jos esimerkiksi otat meihin yhteyttä työmahdollisuuksiin liittyen, käytämme henkilötietojasi harkitaksemme sinua nykyisiä ja tulevia työpaikkoja varten ja ottaaksemme sinuun yhteyttä liittyen työmahdollisuuksiin ghd:llä, joista olet ilmaissut olevasi kiinnostunut.
  1. Millä perusteella ghd voi käyttää tietojani tällä tavalla?

Ennen kuin voimme kerätä ja käyttää henkilötietojasi, meillä on oltava siihen yksi tai useampi sovellettavassa tietosuojalaissa määritelty peruste.

Yleensä oikeusperusteemme edellä kuvattujen henkilötietojen keruulle ja käytölle riippuvat kyseisistä henkilötiedoista ja asiayhteydestä. Tavallisesti keräämme ja käytämme kuitenkin henkilötietojasi seuraavien perusteiden nojalla:

Mitkä ovat oikeusperusteet?

Mitä ne tarkoittavat?

Sopimuksen täytäntöönpaneminen

Tietojesi käyttäminen voi olla välttämätöntä, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan tai solmia kanssasi sopimuksen. Jos olet esimerkiksi (i) pyytänyt meiltä palveluita ja/tai tuotteita, meidän on käytettävä tietojasi, jotta voimme toimittaa sinulle pyytämäsi palvelut/tuotteet tai (ii) jos olet ottanut meihin yhteyttä työmahdollisuuksiin liittyen, meidän on kerättävä ja käytettävä henkilötietojasi, jotta voisimme tarjota sinulle töitä, käsitellä työtarjouksen hyväksyntäsi, ottaa sinut töihin ja täyttää velvoitteemme työnantajana.

Lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttäminen saattaa olla tarpeen, jotta voisimme täyttää lakisääteiset velvoitteemme. Esimerkiksi, jos olet yritysasiakas, meidän on käsiteltävä tietojasi vahvistaaksemme henkilöllisyytesi ja tehdäksemme tarvittavat yritystarkastukset.

Oikeutettujen etujen toteuttaminen

Mikäli omat oikeutesi eivät mene tällaisen käsittelyn edelle, voimme käyttää henkilötietojasi toteuttaaksemme oikeutettuja etujamme, joita ovat esimerkiksi ghd:n sivustojen ja muun digitaalisen tarjontamme operoiminen sekä tuotteidemme, palveluidemme, ghd:n sivustojen, ghd:n sisällön ja muut digitaalisen tarjontamme parantaminen sekä markkinointitoimenpiteet. Meillä voi lla myös muita oikeutettuja etuja, joista tarvittaessa ilmoitamme sinulle selkeästi.

Suostumus

Joissakin rajoitetuissa tilanteissa saatamme kerätä ja käyttää henkilötietojasi suostumuksesi nojalla. Voimme käsitellä henkilötietojasi suostumuksesi nojalla esimerkiksi, kun (i) olet ottanut meihin yhteyttä työmahdollisuuksiin liittyen ja antanut meille arkaluontoisia henkilötietoja, kuten tietoja, jotka liittyvät rotuun, etniseen alkuperään, seksuaaliseen suuntautumiseen, uskontoon, fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen, vammoihin tai ammattiliiton jäsenyyteen tai (ii) lähetämme sähköistä markkinointimateriaalia tai -viestintää Wella Company -konsernin eri tuotemerkeiltä.

Jos käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi nojalla, ilmoitamme siitä sinulle selvästi, kun pyydämme sinulta tietoja. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä kulloinkin tarjolla olevaa menetelmää tai ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä kohdassa ”Kuinka otan yhteyttä ghd:hen?” annettuja yhteystietoja.

Erittäin tärkeät edut

Joissakin tilanteissa meidän on ehkä käytettävä henkilötietojasi suojellaksemme elintärkeitä etujasi tai toisen henkilön elintärkeitä etuja.

Sinun ei tarvitse aina antaa pyytämiämme henkilötietoja. Jos kuitenkin päätä olla antamatta tiettyjä tietoja, et ehkä voi käyttää kaikkia palveluitamme. Kaikki vaaditut tiedot on selkeästi merkitty pakollisiksi. Jos et halua meidän keräävän sinulta tiettyjä henkilötietoja, älä anna meille mitään tällaisia tietoja tai kieltäydy tarvittaessa antamasta niitä.

Jos pyydämme sinua antamaan henkilötietoja, jotta voisimme noudattaa lakisääteistä vaatimusta tai panna sopimuksen kanssasi täytäntöön, ilmoitamme siitä selvästi, kun pyydämme tietoja, ja kerromme, onko henkilötietojesi antaminen pakollista vai ei (sekä mitä seurauksia siitä on, jos et anna henkilötietojasi).

Jos keräämme ja käytämme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme (tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen) nojalla, nämä edut määritellään yleensä tässä ilmoituksessa. Jos tämä kuinkin muuttuu, ilmoitamme sinulle selvästi kyseisellä hetkellä, mitä nämä oikeutetut edut ovat.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja henkilötietojesi keruun ja käytön oikeusperusteista, ota yhteyttä tietosuojatiimiimme. Tietosuojatiimin yhteystiedot löydät kohdasta ”Kuinka otan yhteyttä ghd:hen?”.

  1. Käyttääkö ghd evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita?

Kun käyt ghd:n sivustoilla, tarkastelet ghd:n sisältöä tai olet vuorovaikutuksessa sen kanssa tai muulla tavoin meihin digitaalisesti yhteydessä, ghd ja kumppanimme voivat asettaa laitteellesi pieniä datatiedostoja, eli ”evästeitä”, jotka keräävät ja käyttävät henkilötietojasi esimerkiksi kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa varten. Jos haluat kieltää kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan, käytä seuraavia linkkejä: optout.networkadvertising.org(Opens in new window) ja DAA WebChoices Tool(Opens in new window) (verkkosivustoille) tai DAA AppChoices Tool (mobiilisovelluksille). Voit lukea lisää evästeistä ja muista vastaavista tekniikoista sekä evästeasetustesi muuttamisestaevästekäytännöstämme. Huomaa myös, että emme vastaa verkkoselainten lähettämiin jäljityksenestosignaaleihin (”do not track”, dnt) tai muihin vastaaviin mekanismeihin.

Kun (i) kirjaudut ghd:n sivustoille sosiaalisen median sivuston tai muiden verkkosivustojen kautta, (ii) siirryt sosiaalisen median sivustolle ghd:n sivustojen tai muiden sivustojen kautta ja/tai (iii) lähetät sisältöä sosiaalisen median sivustoille tai muille verkkosivustoille käyttämällä ghd:n sivustoa, kyseinen sosiaalisen median sivusto tai muu verkkosivusto voi käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita kerätäkseen käyttäjien käyttäytymistä koskevia tietoja omia tarkoituksiaan varten. Tämä evästeiden käyttö tapahtuu kyseisen kolmannen osapuolen oman evästekäytännön mukaisesti, emmekä me voi vaikuttaa siihen.

Katso lisätietoja kohdasta ”Entä jos siirryn sosiaaliseen mediaan tai julkiseen foorumiin ghd:n sivuston kautta?”.

  1. Jakaako ghd henkilötietojani?

Viimeisten 12 kuukauden aikana olemme saattaneet luovuttaa kohdassa ”Mitä tietoja ghd kerää minusta?” lueteltuja henkilötietoryhmiä alla luetelluille vastaanottajaryhmille:

  • Wella Company konsernin sisällä: Saatamme asettaa henkilötietosi muiden Wella Company -konserniin kuuluvien yksiköiden saataville, mukaan lukien verkkosivustollamme luetellut yksiköt, jotta voisimme tarjota palveluitamme sinulle, käyttää tietojasi tässä ilmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin tai kuten henkilötietojesi keräämisen yhteydessä sinulle on ilmoitettu.
  • Kolmannet osapuolet markkinointitarkoituksia varten: Tiettyjen kolmannen osapuolen järjestämien ja ghd:n sponsoroimien kampanjoiden ja tapahtumien yhteydessä sinulle saattaa tarjoutua mahdollisuus vastaanottaa markkinointiviestintää ghd:n liikekumppaneilta, kuten ghd:n lisenssinantajilta ja kampanjan muilta sponsoreita. Jos olet antanut suostumuksesi, tällainen kolmas osapuoli voi käyttää henkilötietojasi tarkoituksiin, joista sinulle on ilmoitettu tapahtumaan osallistumisen yhteydessä ja/tai kun olet rekisteröitynyt kampanjapäivityksiä varten.
  • Palveluntarjoajamme: ghd käyttää kolmansien osapuolien palveluntarjoajia suorittamaan toimintoja ghd:n puolesta (esim. tuotteidemme toimittamisen tai ghd:n verkkosivustojen tukeminen). Tähän sisältyy muun muassa tietojen jakaminen seuraavan tyyppisten palveluntarjoajien kanssa:
    • Mainontapalveluiden tarjoajat – mukaan lukien yritykset, jotka tarjoavat (i) mainostilaa ghd:lle; (ii) mainontaan liittyviä palveluita, mukaan lukien toimistot, jotka tekevät mainosostoja ghd:n puolesta; mainospörssejä (digitaalinen markkinapaikka mainostilan ostamiseen ja myymiseen) ja ostojärjestelmiä (mainonnan automaattiseen ostamiseen käytetty ohjelmisto), kuten Googlen DoubleClick.
    • Markkinointi- ja asiakkuudenhallintatietokantojen ja tiedonhallinta-alustojen tarjoajat – auttavat ghd:tä hallinnoimaan tietojasi turvallisesti ja tehokkaasti.
    • Tietojen analysointiyritykset – tarjoavat päätelmiä ja auttavat meitä analysoimaan trendejä niiden tietojen avulla, joita meillä ja niillä on.
    • Asiakastuen asiantuntijat – tarjoavat puolestamme asiakastukipalveluita ghd:n tuotteita ja palveluita varten.
    • Tukipalveluita tarjoavat yritykset – yritykset, jotka koordinoivat sähköpostikampanjoita, arvontoja, kilpailuja tai muita kampanjoita puolestamme.
    • Sovelluksia kehittävät ja verkkosivujen isännöintiä tarjoavat yritykset – mahdollistavat ghd:n sivustojen isännöinnin verkossa.
    • Tietotekniikan ja siihen liittyvän infrastruktuurin tarjoajat.
    • Sähköpostitoimitusten tarjoajat.
    • Luottotietorekisterit – sinun tai työnantajasi luottokelpoisuuden arvioimista varten, kun kyse on sopimuksen solmimisesta sinun tai työnantajasi kanssa.
    • Maksunkäsittelijät – tarjoavat turvallisia käsittelypalveluita.
    • Tilintarkastus- ja ammattipalveluiden tarjoajat.
  • Osana liiketoiminnan siirtoa: ghd saattaa luovuttaa henkilötietojasi todelliselle tai mahdolliselle ostajalla (ja sen edustajille ja neuvonantajille) todellisen tai suunnitellun yritysmyynnin, fuusion, yritysoston, yhteisyrityksen, konkurssin, lakkautuksen, rakenneuudistuksen tai muun vastaavan liiketoimen tai menettelyn yhteydessä. Jos ghd siirtää koko omaisuutensa tai sen merkittävän osan kolmannelle osapuolelle liiketoiminnan siirron yhteydessä, hallussamme olevat henkilötiedot kuuluvat siirrettyyn omaisuuteen.
  • Lakien noudattamiseksi: ghd saattaa luovuttaa henkilötietojasi mille tahansa toimivaltaiselle lainvalvontaviranomaiselle, sääntelyviranomaiselle, valtion virastolle, tuomioistuimelle tai muulle kolmannelle osapuolelle, jos uskomme tietojen luovuttamisen olevan tarpeen (i) sovellettavan lain tai asetuksen vuoksi, (ii) lakisääteisten oikeuksiemme käyttämiseksi, määrittämiseksi tai puolustamiseksi tai (iii) elintärkeiden etujesi tai toisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.
  • Muut tahot, mikäli olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi luovuttamiselle.
  1. Mitkä ovat tietosuojaoikeuteni?

Asuinpaikastasi ja sovellettavasta tietosuojalainsäädännöstä riippuen sinulla saattaa olla myös seuraavat oikeudet:

  • Oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi, joita keräämme, käytämme, luovutamme ja myymme, jotta saisit vahvistuksen siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi, sekä pääsyn kyseisiin henkilötietoihin. Huomaa, että jos olet Kalifornian asukas, sinulla on Kalifornian lain nojalla oikeus pyytää, että luovutamme sinulle tiettyjä tietoja koskien toimestamme tapahtunutta henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja myyntiä edellisen 12 kuukauden aikana, mukaan lukien tarkat tiedot siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta keränneet. Sinulla on oikeus esittää tämä pyyntö maksutta kaksi kertaa 12 kuukauden aikana.
  • Oikeus muuttaa ja/tai korjata virheellisiä henkilötietoja.
  • Oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyissä tilanteissa.
  • Oikeus estää tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Jos olet Kalifornian asukas, oikeus kieltää henkilötietojesi myyminen.
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä (mukaan lukien käsittely suoramarkkinointitarkoituksiin). Lisätietoja siitä, kuinka voit lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen, saat kohdasta ”Kuinka lopetan markkinointiviestien vastaanottamisen?”.
  • Oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä järjestelmästä toiseen.
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi soveltuessa. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen eikä henkilötietojesi käsittelyyn, joka tapahtuu muun oikeusperusteen kuin suostumuksen nojalla.
    Kalifornian siviililain kohdan 1798.83 mukaisesti sinulla on Kalifornian asukkaana oikeus pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa ja maksutta tietoja henkilötiedoista, joita olemme edellisenä kalenterivuonna (mahdollisesti) luovuttaneet kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten.

Jos käytät tässä kohdassa kuvattuja tietosuojaoikeuksiasi, emme syrji sinua, epää sinulta tuotteita tai palveluita, veloita sinulta eri hintaa tai tarjoa sinulle heikompilaatuisia tuotteita tai palveluita.

Tiukan käytäntömme mukaisesti emme vuokraa tai myy henkilötietojasi. Voimme vahvistaa, että emme ole myyneet mitään Kalifornian asukkaiden henkilötietoja kolmansille osapuolille edellisen 12 kuukauden aikana.

Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä tämän ilmoituksen kohdassa ”Kuinka otan yhteyttä ghd:hen?” annettuja yhteystietoja. Vastaamme kaikkiin pyyntöihin, joita saamme henkilöiltä, jotka haluavat käyttää tietosuojaoikeuksiaan sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Jotta voisimme varmistaa henkilöllisyytesi ja löytää henkilötietosi järjestelmistämme, saatamme pyytää kopiota joko passistasi tai ajokortistasi, kun esität pyyntösi. Joissakin tilanteissa saatamme henkilöllisyytesi varmistamiseksi pyytää lisäasiakirjoja, kuten sähkö- tai puhelinlaskun osoitteen vahvistamiseksi ja/tai ostokseesi ja/tai käyttämääsi tuotteeseen liittyvän asiakkaan viitenumeron.

Voit käyttää näitä oikeuksia itse tai nimetä edustajan (kuten asianajajan) tekemään pyynnön puolestasi antamalla hänelle notaarin vahvistaman valtakirjan, jonka nojalla hän voi toimia puolestasi.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus asianmukaiselle valvontaviranomaiselle.

  1. Kuinka lopetan markkinointiviestien vastaanottamisen?

Lähetämme sinulle markkinointiviestejä vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi tai jos laki sen muuten sallii. Jos päätät, ettet enää halua vastaanottaa meiltä markkinointiviestejä, voit kieltäytyä niistä napsauttamalla saamassasi sähköpostiviestissä olevaa ”peruuta tilaus” -linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä tämän ilmoituksen kohdassa ”Kuinka otan yhteyttä ghd:hen?”. annettuja yhteystietoja. Huomaa, että vaikka kunnioitamme pyyntöäsi markkinointiviestien vastaanottamisen lopettamisesta, lähetämme sinulle kuitenkin palveluun liittyviä viestejä, kuten sähköpostivahvistuksia ghd:n sivustojen kautta tehdyistä ostoksista, ja säilytämme tietojasi rekisterinpitoa varten.

  1. Kuinka kauan ghd säilyttää tietojani?

Säilytämme henkilötietojasi, kun meillä on siihen jatkuva oikeutettu liiketoiminnallinen tarve (jotta voisimme esimerkiksi tarjota sinulle pääsyn ghd:n sivustoille tai muuhun digitaaliseen tarjontaan, toimittaa sinulle ostamasi tuotteen tai noudattaa sovellettavia lakisääteisiä, verotuksellisia tai kirjanpidollisia vaatimuksia).

Kun meillä ei ole henkilötietojesi käsittelyyn jatkuvaa oikeutettua liiketoiminnallista tarvetta, me joko poistamme tai anonymisoimme ne tai, jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioihin), säilytämme niitä turvallisesti ja lopetamme niiden käsittelyn, kunnes niiden poistaminen on mahdollista.

  1. Siirtääkö ghd tietojani muihin maihin?

Voidaksemme tarjota palveluitamme kansainvälisenä yhtiönä meidän on ehkä siirrettävä ja käsiteltävä henkilötietojasi kansainvälisesti (mukaan lukien siirrot Euroopan talousalueen [”ETA”] ja Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle) erityisesti Wella Company -konsernin sisällä sekä lainkäyttöalueilla, joilla konserniin kuuluvat yksiköt sijaitsevat. Nämä on lueteltu Wellan verkkosivustolla. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme käsitellä keräämiämme henkilötietoja missä tahansa näistä maista.

Näin ollen tietojasi voidaan siirtää maihin ja/tai käsitellä maissa, jotka eivät tarjoa henkilötiedoille samaa tietosuojan tasoa kuin asuinmaasi. Käytämme kuitenkin asianmukaisia suojatoimia varmistaaksemme, että henkilötietojasi suojataan tämän ilmoituksen mukaisesti. Tähän kuuluu muun muassa Euroopan komission mallisopimuslausekkeiden käyttäminen henkilötietojesi siirroissa konserniyhtiöidemme välillä, mikä edellyttää kaikkia konserniyhtiöitä suojelemaan käsittelemiään ETA-alueelta saatuja henkilötietoja Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Lisätietoja on saatavilla pyynnöstä. Ota meihin yhteyttä käyttämällä kohdassa ”Kuinka otan yhtyettä ghd:hen?” annettuja yhteystietoja. Käytämme vastaavia asianmukaisia suojatoimia myös kolmansien osapuolien palveluntarjoajiemme ja kumppaneidemme kanssa, ja lisätietoja on saatavilla pyynnöstä.

  1. Ovatko tietoni turvassa?

Ymmärrämme, että pidät tärkeänä sitä, kuinka henkilötietojasi käytetään ja/tai jaetaan muiden kanssa. Arvostamme osoittamaasi luottamusta ja pyrimme suojelemaan henkilötietojasi.

Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, kuten fyysisiä, hallinnollisia ja teknisiä suojatoimia, suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, käytöltä ja luovutukselta. Varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa, kerromme tietosuoja- ja tietoturvaohjeistamme kaikille ghd:n työntekijöille ja käytämme yhtiössämme tietosuojatoimia.

Menetelmät, joilla suojelemme henkilötietojasi, on suunniteltu tarjoamaan henkilötietojesi käsittelyyn liittyvää riskiä vastaava turvallisuustaso. Huomaa kuitenkin, ettei mikään sähköinen tiedonsiirto ole täysin turvallista. Emme voi taata, ettei henkilötietojen suojelemiseen käyttämiämme turvatoimia voida koskaan kumota tai etteivät ne epäonnistu, tai että nämä turvatoimet olisivat aina riittäviä tai tehokkaita.

  1. Entä jos siirryn toiselle verkkosivustolle ghd:n sivuston kautta?

Kuten edellä kuvattiin, ghd:n sivustoilla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille ja palveluihin (yhdessä ”kolmannen osapuolen sivustot”), joita me emme hallitse tai ylläpidä.

Huomaa, että me emme voi vaikuttaa näiden kolmansien osapuolien sivustojen sisältöön, käytäntöihin tai toimintaan. Käytät näitä kolmansien osapuolien sivustoja omalla vastuullasi, emmekä me ole missään vastuussa näiden kolmansien osapuolien sivustojen tietosuojakäytännöistä. Kehotamme sinua lukemaan tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot kaikilla kolmansien osapuolien sivustoilla, joille siirryt ghd:n sivustoilla olevien linkkien kautta.

  1. Entä jos siirryn sosiaaliseen mediaan tai julkiseen foorumiin ghd:n sivuston kautta?

Ghd:n sivustoilta saattaa päästä helposti tietyille kolmannen osapuolen sosiaalisen median sivustoille ja muille käyttäjien luomaa sisältöä sisältäville verkkosivustoille tai palveluihin, kuten Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin (”sosiaalisen median sivustot”). Ymmärräthän, että me emme hallitse näitä palveluita emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta. Lisätietoja, kuinka nämä sosiaalisen median sivustot keräävät, käyttävät ja jakavat tietojasi, mitä tietosuojaoikeuksia sinulla on ja kuinka voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi, saat kyseisten sosiaalisen median sivustojen tietosuojakäytännöistä.

Ghd:n sivustot saattavat mahdollistaa seuraavat toimet:

  • Siirtyminen sosiaalisen median sivustoille; tähän saattaa kuulua siirtyminen ghd:n tuotemerkin Instagram-tilille tai kolmannen osapuolen verkkosivustojen aktivoituminen, kun ”kommentoit” tai ”jaat” jotakin tai ”tykkäät” jostakin ghd:n sivustoilla käyttämällä kolmannen osapuolen sosiaalisen median laajennusta. Kanssakäymiseen kyseisen verkkosivuston tai palvelun kanssa sovelletaan kussakin tapauksessa kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä.
  • Sisällön lähettäminen sosiaalisen median sivustoille; arvioinnit, keskustelupalstat, ilmoitustaulut, valokuvat ja muut julkiset toiminnot (”julkiset foorumit”). Emme rajoita henkilötietojen jakamista, kun annat henkilötietojasi vapaaehtoisesti näissä julkisissa foorumeissa, joten ota huomioon, että ghd ja muut voivat kerätä ja käyttää kaikkia niissä antamiasi tietoja. Tästä syystä kehotamme sinua olemaan antamatta tai jakamatta henkilötietojasi julkisissa foorumeissa. ghd ei voi estää kolmansia osapuolia käyttämästä näitä tietoja tavalla, joka saattaa olla tämän ilmoituksen tai sovellettavan lain vastainen.
  • Tiettyjen evästeiden hyväksyminen ghd:n sivustoilta (esim. ”Facebook-pikselit”); tämäntyyppiset evästeet auttavat meitä ymmärtämään toimiasi, kuten sitä, mitä ghd:n sisältöä näet, riippumatta siitä, onko sinulla tili sosiaalisessa mediassa ja oletko kirjautuneena tilillesi. Näiden tietojen avulla voimme näyttää sosiaalisen median sivustoilla sinua mahdollisesti kiinnostavaa ghd:n sisältöä sekä mitata ghd:n sisällön tehokkuutta.

Saatamme myös käyttää henkilötietoja, joita olet antanut meille sivustojemme, sovellusten ja/tai laitteiden kautta (esim. nimesi, sähköpostiosoitteesi, sukupuolesi ja puhelinnumerosi), jotta voisimme tunnistaa sinut sosiaalisen median sivustoilla ja näyttää sinulle kiinnostavampia mainoksia. Tällaisissa tapauksissa sosiaalisen median sivustot eivät jaa henkilötietojasi muiden tahojen kanssa, vaan poistavat tiedot viipymättä, kun täsmäytysprosessi on valmis.

Käytämme henkilötietojasi sosiaalisen median sivustoihin liittyen tämän ilmoituksen mukaisesti tai kuten sinulle on muuten ilmoitettu. Muistutamme vielä, että kolmannen osapuolen sivustot (mukaan lukien sosiaalisen median sivustot) saattavat olla kolmannen osapuolen hallinnoimia, ja kehotamme sinua tutustumaan kunkin kolmannen osapuolen sivuston tietosuojakäytäntöön ja käyttöehtoihin.

  1. Olen osallistunut kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn – kuinka saan siitä lisätietoja?

Ghd ja sen kolmannen osapuolen palveluntarjoajat tai liikekumppanit saattavat järjestää arvontoja, kilpailuja, kampanjoita ja kyselyitä (joista jokainen on ”kampanja”) ghd:n sivuston kautta.

Näissä tapauksissa käytämme henkilötietojasi tämän ilmoituksen mukaisesti tai kuten sinulle on muuten ilmoitettu. Tällaisen kampanjan yhteydessä antamiisi henkilötietoihin saatetaan kuitenkin joissakin tapauksissa soveltaa kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä. Suosittelemme, että ennen kuin osallistut kampanjaan, tarkistat kuka sen järjestää ja tutustut sitä koskeviin ehtoihin, käytäntöihin ja sääntöihin.

Lisätietoja ghd:n järjestämiä kampanjoita koskevista ehdoista saat kyseisen kampanjan ehdoista.

  1. Minkä ikäinen minun täytyy olla, jotta voin käyttää ghd:n sivustoja tai muuta ghd:n digitaalista tarjontaa?

Sinun on oltava vähintään 13-vuotias, jotta voit käyttää ghd:n sivustoja ja muuta digitaalista tarjontaamme.

Suhtaudumme tietosuojaasi erittäin vakavasti ja ymmärrämme ylimääräisten varotoimien tärkeyden ghd:n tuotteita ja palveluita käyttävien lasten tietosuojan ja turvallisuuden varmistamisessa. Emme pyydä tai tietoisesti kerää henkilötietoja 13-vuotiailta ja sitä nuoremmilta lapsilta. Jos tietoomme tulee, että olemme saaneet tällaisia tietoja tai muita käytäntömme vastaisia tietoja, pyrimme kohtuullisin keinoin löytämään ja poistamaan nämä tiedot rekistereistämme.

  1. Olen kampaamon omistaja – tarvitseeko minun tietää vielä jotain muuta?

Ghd:n sivustoja ja muuta digitaalista tarjontaamme käyttäviä kampaamon omistajia koskevat erityiset ehdot, jotka on kuvattu alla.

Aina kun lähetät ”uutta asiakasta” tai ”henkilökunnan jäsentä” koskevia tietoja tai muita henkilötietoja, varmista, että kyseinen henkilö (i) on yli 13-vuotias, (ii) tietää, että jaat hänen tietonsa meidän kanssamme ja että me käsittelemme niitä tämän ilmoituksen mukaisesti ja (iii) on tarvittaessa antanut suostumuksensa markkinointiviestin vastaanottamiseen meiltä ja osakkuusyhtiöiltämme.

Voit jakaa näitä tietoja kanssamme käyttäessäsi ghd:n sivustoa ja/tai muuta digitaalista tarjontaamme vain, jos olet ilmoittanut kyseisille henkilöille tästä ilmoituksesta sekä siitä, kuinka käytämme heidän henkilötietojaan. Jos tietoomme tulee, että olet lähettänyt ghd:n sivustolle ja/tai muuhun digitaaliseen tarjontaamme henkilötietoja ilman lupaa, poistamme kyseiset tiedot rekistereistämme.

  1. Mitä tietoja ghd kerää, jos käyn ghd:n toimipaikassa?

Ghd:lla on toimistoja, varastoja, tehtaita, kampaamoja ja myymälöitä (”ghd:n toimipaikat”) monissa maissa. Jos käyt ghd:n toimipaikassa, keräämme henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

  • Vierailijatiedot: Terveys- ja turvallisuussyistä pidämme kirjaa ghd:n toimipaikoissa vierailijoista. Tällaisiin vierailijatietoihin kuuluvat muun muassa etu- ja sukunimesi, yhteystietosi, mukaan lukien puhelinnumerosi, sekä työnantajasi ja ajoneuvosi rekisterinumero. Pyydämme kaikkia vierailijoitamme ilmoittautumaan vastaanotossamme heidän saapuessaan ja poistuessaan ja saatamme pyytää vierailijoitamme esittämään henkilöllisyystodistuksen, jota käytetään vain todennustarkoituksiin, eikä tallenneta.
  • Kameravalvontajärjestelmä: ghd:n toimipaikkojen sisään- ja uloskäynneille ja muihin strategisiin paikkoihin on asennettu kameravalvontajärjestelmä. Tämä on osa ghd:n sitoumusta tarjota työntekijöille ja vierailijoille turvallinen ympäristö. Saatamme myös käyttää kuvamateriaalia rikosten torjuntaan ja tutkintaan. Valtuutetut henkilöt saattavat tallentaa ja katsella kuvamateriaalia. Kameravalvontamateriaalia säilytetään enintään 90 päivän ajan. Saatamme säilyttää sitä pidempään, jos meillä on siihen perusteltu syy, kuten silloin, kun poliisi tai lainvalvontaviranomaiset tutkivat rikosta.
    Emme ehkä itse operoi ghd:n toimipaikkojen ulkopuolella ja joillakin yleisillä alueilla, kuten vastaanottoalueilla, olevaa kameravalvontaa, vaan sitä hallinnoi kyseisen rakennuksen vuokranantaja. Lisätietoja saat kyseisen vuokranantajan tietosuojailmoituksista.
  • Vieras-Wi-Fi: Useissa ghd:n toimipaikoissa tarjoamme vierailijoiden käyttöön vieras-Wi-Fin. Jos vieras-Wi-Fi on käytettävissä, annamme sinulle käyttäjänimen ja salasanan kirjautumista varten. Tallennamme laiteosoitteen ja annamme sinulle automaattisesti IP-osoitteen vierailusi ajaksi. Kirjaamme myös verkkoliikennetietosi, kuten avaamasi sivut, keston ja lähetys-/vastaanottopäivän. Kun kirjaudut vieras-Wi-Fi-verkkoon, pyydämme sinua hyväksymään vastuullista käyttöä koskevat ghd:n ehdot ja olemaan avaamatta sopimattomia verkkosivustoja. Käsittelemme näitä tietoja, jotta voisimme tarjota sinulle pääsyn Internetiin, kun vierailet ghd:n toimipaikoissa. Käsittelemme näitä henkilötietoja, kun se on oikeutettujen etujemme kannalta tarpeen.
  • Kulunvalvontajärjestelmä: Vierailijoille ja urakoitsijoille voidaan antaa tunnistekortti, jotta he pääsisivät ghd:n toimipaikkaan. Jos annamme sinulle tunnistekortin, keräämme etu- ja sukunimesi, osoitteesi, yhteystietosi ja valokuvasi. Keräämme nämä henkilötiedot toimistomme kulunvalvontaa ja turvallisuustarkoituksia varten.
  • Onnettomuudet ja tapaturmat: ghd kerää henkilötietoja kaikilta, jotka loukkaantuvat tai sairastuvat vieraillessaan ghd:n toimipaikassa. Saatamme kerätä henkilön nimen, osoitteen, iän ja lähiomaisen tiedot sekä tapaturmaa koskevat tiedot ja asiaankuuluvan sairaushistorian. Keräämme nämä tiedot, sillä meillä on lakisääteinen velvollisuus dokumentoida työpaikalla tapahtuvat tapaturmat/onnettomuudet sekä ilmoittaa työtehtävistä johtuvista tietynlaisista onnettomuuksista, vammoista ja vaarallisista tilanteista asianmukaiselle täytäntöönpanoviranomaiselle. Käytämme kerättyjä henkilötietoja terveys- ja turvallisuusmenettelyidemme tutkimiseen ja parantamiseen sekä tapaturmasta mahdollisesti johtuvien oikeusvaateiden tukemiseen.
  1. Muutetaanko tätä ilmoitusta toisinaan?

Saatamme ajoittain päivittää tai muuttaa tätä ilmoitusta lainsäädännössä, tekniikassa tai liiketoiminnassa tapahtuvien muutoksien vuoksi. Pyydämme sinua hyväksymään tämän ilmoituksen olennaiset muutokset, mikäli sovellettava tietosuojalainsäädäntö sitä edellyttää. Tämän ilmoituksen uusimman version päivämäärä näkyy sivun yläosassa.

Kun päivitämme tätä ilmoitusta, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin ilmoittaaksemme siitä sinulle tekemiemme muutosten merkittävyyden edellyttämällä tavalla. Ilmoitamme tämän ilmoituksen muutoksista esimerkiksi julkaisemalla uuden ilmoituksen ja päivittämällä sivun yläosassa olevaa ”muutettu viimeksi” -päivämäärä tai lähettämällä sinulle tarvittaessa uuden ilmoituksen sähköpostitse.

  1. Kuinka otan yhteyttä ghd:hen?

Jos sinulla on kysymyksiä, jotka koskevat tietosuojakäytäntöjämme tai henkilötietojesi käsittelyä ja/tai haluat lähettää tietosuojaan liittyvän pyynnön, ota yhteyttä tietosuojatiimimme jollakin seuraavista tavoista:

  • Puhelimitse, käyttämällä jotakin alla olevista maksuttomista numeroista sijaintisi mukaisesti:
    • Australia +61 1300443424
    • Belgia & Alankomaat +33 487646011
    • Tanska +45 33119111
    • Suomi +358 105269920
    • Ranska & Luxemburg +33 478354610
    • Saksa & Itävalta +49 711620311960
    • Hong Kong +852 22745422
    • Italia +39 5549811
    • Uusi-Seelanti +64 800880209
    • Norja +47 23053030
    • Portugali +351 214368452
    • Etelä-Afrikka +27 860109366
    • Espanja +34 902523536
    • Ruotsi +46 86990065
    • Yhdistynyt Kuningaskunta & Irlanti +44 1924423400
    • Yhdysvallat +1 877 4432643

Kiitos tämän ilmoituksen lukemisesta.


KLARNA AB (PUBL)’S CREDIT PAYMENT OPTIONS

We work with Klarna AB (publ) because they offer our customers convenient payment methods. Klarna AB (publ) (“Klarna”) is a provider of financial services. Klarna's principal place of business is at Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden. Klarna is registered with the Swedish companies register under the registration number 556737-0431 and licensed by and under the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority (www.fi.se), Box 7821, 10397 Stockholm, Sweden, and the Swedish Data Protection Authority, Box 8114, 10420 Stockholm, Sweden.

We need to provide Klarna with certain information about you and the order to enable Klarna to assess whether you qualify for their credit products. We need to transfer to Klarna account details such as your name, address, email address, phone number, and payment history, as well as your order details, such as payment method, shipping details, what was ordered, and similar. This will not be done if you do not select Klarna as your payment method. The further use of this data will be governed by Klarna’s Privacy Policy